Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Televizyona bağlı kullanılacak bilgisayar

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Yeni televizyon alacağız bu aralar, ben de böyle bir şey alayım ya da yapayım dedim. Çok büyük bir fiyat farkı yoksa yapmakla hiç uğraşmam bu arada.

Ne alabilir ya da yapabilirim?

Üzerinde VPN çalışmalı.

Şunların hepsini çalıştırabilmeliyim:
Boxee
Hulu Desktop
Tivibu
Anime indirip izlemek için RSS desteği olan bir torrent tracker ve VLC
YouTube Movies

Şu var mesela ama pahalı: http://www.sanalmarketim.com/urun/64d426dbd39b25abbc45d9e0a06e6024/ZOTAC-ZBOXHD-ND01-Atom-330-nVidia-ION-Wi-Fi-ITX-Mini-Pc

Kendim kurup daha ucuza getirebilir miyim?
Mesaj tarihi:
Müthis bir kolaylik bu bir ara kafayi takmistim böyle bir sisteme ama sonra yeni sistemimi toplarken bu kaynadi unutuldu.

Simdi pc basinda torrent, video derken yaptigimiz tüm islemleri bunun sayesinde Tv karsisinda yapabiliyoruz degilmi dogru anlamismiyim.
Mesaj tarihi:
Bu tür ufak Pc cikler hiç bir zaman ilgimi çekmedi vermiş olduğunuz linklere baktım da 250 ile 600 tl arasında değişiyor, 500 yada 600 tl verip AMD işlemcili onbord iyi bir vga lı anakart ve 2 gb ram ve ufak şık duran bir kasa ile daha çok şey yapılabilir.
Mesaj tarihi:
AMD Athlon II X2 250 AM3 3.0GHz 2MB Cache 45nm İşlemci

GIGABYTE 880GA-UD3H AM3 AMD 880G / SB850 DDR3 1866MHz (O/C) DVI&HDMI Anakart

GSKILL 2GB Value DDR3 1333MHz CL9 PC Ram

SEAGATE 3.5" 500GB Barracuda Sata 3.0 16MB Cache 7200Rpm Harddisk

AOPEN NAGAS G3 400W Micro ATX CUBE KASA

KDV dahil 724 TL kanpanyalı alınırsa daha uzcuza gelir.
Mesaj tarihi:
bende kurdum eskı makıneyı eve atıp.HDMI cıkısı olmayan ekran kartı olursa + speeaker lazım oluyo.ati 2600 pro ıle bagladım bende . Kablosuz klavye mouse +usb den nete baglantı herseyım tamam ama ekran ı anca 1024*768 de kullanmam gerekıyor yazıları okuyabılmek ıcın yoksa mantar yanı ..
Mesaj tarihi:
dieevil said:

bende kurdum eskı makıneyı eve atıp.HDMI cıkısı olmayan ekran kartı olursa + speeaker lazım oluyo.ati 2600 pro ıle bagladım bende . Kablosuz klavye mouse +usb den nete baglantı herseyım tamam ama ekran ı anca 1024*768 de kullanmam gerekıyor yazıları okuyabılmek ıcın yoksa mantar yanı ..

Yazı çözünürlüğünü büyültmeyi denedinmi?
  • Yeni Oluştur...