Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe-S.Prag Şampiyonlar ligi maçı

-Cleglaw-

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar maç yaklaşıyo, tahminlerinizi alalım. Maç Kadıköyde çarşamba günü 21:45 de oynanıcak. Star televizyonu canlı yayında vericek.

Stada gidip maça giricek olanlar varsa haberiniz olsun biz toplanıp Okul tarafındaki açığa gidicez. Orta-üst kısımda herkez ellerinde maytap +üstlerinde sapsarı tişörtler olcak. Birde birmizde bi büyücü şapkasıyla bitanede asa olcak. Hah o işte benim :-) Bekleriz aramıza..
Sosyal ağlarda paylaş

büyük olasılıkla galip gelcekler. çünkü pazarcılar beddua okumayacak...

olayı açıklamak gerekirse fb nin 0 çektiği sene istanbuldaki maçları salı günleri oynanmıştı dolayısıyla günde milyrların döndüğü salı pazarı 3 defa kurulamamıştı. fener de pazarcıların bedduasını yemişti. (benim teorim böle en azından)[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
oxxx[==============>

[Bu mesaj Jaan tarafından 13 Eylül 2004 21:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

eheh lol be
yok bence 1453'teki rakamları toplayınca 13 ediyo ya yani işte ondan olmuştur o, uğursuz sayı olayı +_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

eheueu Bülent sunsun

"Vj Bülent le ayy pardoon spiker Bülentle olan birlikteliğimiz devam etmektedir.
Ayyy top şimdi alexde alex amann ne güzell vücut o öyle.
neyse alex pasını attı hoijdonk yükseldi hani böyle güneş batımında uçan bir kelebek gibi narin vücuduyla kafayı vurdu ve dışarda..."[signature][hline]tuana...
Sosyal ağlarda paylaş

hayde bakalım sans yanımızda olsun gosterın layn turkun gucunu . . . ulke puanına sızın de bı katkınız olsun beee hıc awrupa da mac yapmamıs olarak neysee ortamı ateslendırmeyeyım[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz"
"Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın"
"1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız"
Sosyal ağlarda paylaş

mac star da ımıs bı ara kapandı fln star ama akıllı basbakanımızın ıngılızcesı olmadıgı ıcın we koyu bı fenerlı oldugu ıcın gerı acmıslar starı ne komık olaylar oluo su memlekette ehehehhe[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz"
"Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın"
"1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız"
Sosyal ağlarda paylaş

abi fener bugun yenermıs gıbı gelıyo bana.insallah alır macı bı galatasaraylı olarak ısterım her ne kadar onlar bızı uefa'da desteklemeselerde...[signature][hline]Film'den alıntıdır :
Muhtar Amca Muhtar Amca kirayı getirdim(kira parasını getırmenın sevıncıyle)
Muhtar:Yok oğlum anan ödedi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...