Borastus Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 slam bunk ya mangasını ne okumuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Borastus said: acınası nakadar acınası bi durumdayız ya hey gidi anime hey nereye gidiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 No.6 i izleyen var mı ya? böle distopya falan ilginç geldi de şu 2 ana karakter arasındaki gay ilişki falan dedim acaba ben mi yanlış anliorum da son bölümde artık kız kıyafeti falan giydirip yakınlaşma görünce acaba devam etmesem mi hiç die düşünmedim değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Ahahaha orada ben de takıldım. Hafif hafif yamuluyor anime. İlk bölüm çok iyi gelmişti, sonraki bölüm bu ne ya dedirtti. 3. bölümde bir vexile havası var diye devam edeyim dedim. 4. bölüm çok saçmaladılar... 5. bölüm ya yarısında kapattıracaklar ya da düzelecek. Ama japon animesi. hiç sanmıyorum... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 of dans ettiler şimdi de sion nezuminin boynuna dokunup "nothing scares me more than thought of losing you" dedi . of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mortis teme hentai!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Aynen ya. Distopya konusu filan güzel dedim başladım da yaoi çıktı lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 İki bölümünü indirmiştim izlemek için. Yaoi olduğunu duyunca sildim hemen. Yuri olsa izlerdim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mortis said: No.6 i izleyen var mı ya? böle distopya falan ilginç geldi de şu 2 ana karakter arasındaki gay ilişki falan dedim acaba ben mi yanlış anliorum da son bölümde artık kız kıyafeti falan giydirip yakınlaşma görünce acaba devam etmesem mi hiç die düşünmedim değil. http://shirtoid.com/wp-content/uploads/2009/12/its-a-trap.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 GERGE said: İki bölümünü indirmiştim izlemek için. Yaoi olduğunu duyunca sildim hemen. Yuri olsa izlerdim =) yuriyurararayuruyuri verelim sana. 3 kız başrolde. komik falan ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 mayo chiki en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 yaaa abi no 6 de en son bölümde ağzından öptü çocuğu yaaaaaaaaaaaa off faking kids Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Mortis said: yaaa abi no 6 de en son bölümde ağzından öptü çocuğu yaaaaaaaaaaaa off faking kids ewwwww adam yaoi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Ya o sahne tam ben "eh neyse yaoi kısmını bıraktılar doğru düzgün konuyu ilerletiyolar, izlenir bu ya" derken girdi bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 ben iaaaaaaaaa die çığlık atarak uzaklaştım pcde o sahnede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Ben şöyle kaldım bi an http://i.imgur.com/BSnWr.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 ben uyardım sizi ilk bölümden ama dinlemediniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 no 6 yi ilk bolum sonunda silmeniz gerekirdi asdfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Siz şimdi ciddi ciddi yaoi mi izliyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 ya distopia ayağı falan hoşumuza gitti de kız hatta geldi benimle sex yap dedi çocuğa o da hoşumuza gitti flaan da ağzından öpeceğini hiç düşünmezdim dier çocuğu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 İlk bölümleri filan gayet güzeldi, konusu filan da güzel. Araya yaoi serpiştirmişler diye bütün animeyi yargılamak istemiyorum. Yalnız en kısa zamanda kızın bunların arasına katılması Sion un gazını alması lazım, yoksa sonu fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 aynen ben de onu sabırsızlıkla bekliyorum biraz kız eklensin artık şu partiye, o köpek terbiyecisi de zaten leş gibi takılıyor, erkek gibi o da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 erkek diilmiydi o zaten :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Mortis said: erkek gibi o da Şimdi oldu. Beastality oteli sonrası yaoi fazla geldi. Her telden gitti anime de bir normal ilişki olmadı... Hoş openingdeki... şu sahneden bir kıldönmesi vardı ama shounen'e koymamışlardır diyordum... Kız öpçem ben seni dedikten ve kurtarma sahnelerinden sonra da yoktur yaw desem de, önce bir dans, sonra öpücük, yeni bölümde de deepimpact olacak herhalde... :D Aman neyse. Shift+Delete.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar