Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Sen ne dediğimi anla da, dalganı yine geç mutlu olacaksan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Bu arada Tora/Tolga dan birisi Saygınla değişirse hem bir takım defansa sahip olur, hemde Emir ortasahaya iyice rahat takılabilir forvete kaymak zorunda kalmaz bence başarılı olur o zaman. Emrah ta stoperde kalmak zorunda kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Bu kadrolarla oynayalım maçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 babacum-baki-emir-holy-tora-fizban-bob-dela dracos-fde-pha-konn-wish-tolga-hotdog-cava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monkey13 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 olm hayatımda ilk defa serenle aynı takımda olucam bu şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 ofise gitmedin herhalde maça zamanında gelirsin demekki=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monkey13 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 kahvalti edip cikicam simdi o civarlarda olucam. adam gibi kadro kurun ama lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Hakan iyi demis. Yigitle tolganin degismesi biseye yaramiyor. Emraha katiliorum 4 hatta 5 ileri oyuncusuyla olmuyor bunu gorduk daha once. Ben mactan sonra da demistim ben cem emrah ve saygin dortlusu ayni takimda olmuyor oynayacak pozisyon kalmiyor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Ben hepinizle farklı pozisyonlarda karşı karşıya gelirim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monkey13 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 bu arada bana sert girene komando bogmasi yaparim, ozel timde egitildim. akilli olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 ilhan yine bana banacak ahasf kaçarım ki toplardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Monkey13 said: bu arada bana sert girene komando bogmasi yaparim, ozel timde egitildim. akilli olun. dela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 eet sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 VAY HOŞGELMİŞSEN AGA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monkey13 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 hoşbulduk ildenizcim, haydi ben çıkıyorum. görüşürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Konn said: Hakan iyi demis. Yigitle tolganin degismesi biseye yaramiyor. Emraha katiliorum 4 hatta 5 ileri oyuncusuyla olmuyor bunu gorduk daha once. Ben mactan sonra da demistim ben cem emrah ve saygin dortlusu ayni takimda olmuyor oynayacak pozisyon kalmiyor diye.fde-konn-pha fiz-baki-dela 3 er forvet iste ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Evet emrah kaleci guvenc de sol bek zaten aggffgggfsdghmvcs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 ben de yavaştan giyinip çıkayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monkey13 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 nerde resimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Resimleri upload etmem için site önerin bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 facebook'a koy abi bence direkt, hem otomatik olarak boyutlarını falan küçültüyor diğer türlü açılması 2-3 dk sürer tahminen bir resim 5 mb vardır min. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Evet o civar boyutlar. Ama burada spoiler şeklinde koymanın tadı da bi ayrı beah :P Neyse koyayım face'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monkey13 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 flickr falan devri artık olm, facebook bozuyor kaliteyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar