BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 maç özeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 kac yillik cilekroz kabakci cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 kabakla pek işim olmaz ama burada doğdum, aile kurdum, ekmeğimi burada kazanıyorum gelirseniz kabak tatlısı ısmarlarım ama ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 BlackRose @ abi maça gelince limandan ileri salmıyor Ordu emniyeti en azından önemli maçlarda merak ediyorum Trabzonspor'a olan tavırları nasıl olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 darbe oldu sandım baslıgı duzeltin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 SPectre88 said: BlackRose @ abi maça gelince limandan ileri salmıyor Ordu emniyeti en azından önemli maçlarda merak ediyorum Trabzonspor'a olan tavırları nasıl olacak. öyle pek alıp veremediği yoktur aslında takımın ama mesela giresun ile anlamsız bir çekişme içinde olduğu gerçek :) bir de garip ve yine anlamsız bir rekabet de ordunun ilçe takımlarıyla vardır eskiden beri, mesela ünyede kavga çıkar, fatsada beton parkeyi söküp bir taraftarın kafasına arabasının içindeyken patlatırlar adam beyin travması geçirir falan filan adi olaylar yani büyütecek bişe yok :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 bi de hosgeldin ne lan, sanki lig bizim, biz orda oturuyoruz da ordu disardan geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 BlackRose @ Ünye Samsunspor'un resmen rezerv takımı o nedenle papaz durumda Orduyla en son 31.hafta geldik Ordu'ya 2 saat sonra stattan çıkarıldık tünellerde karşı şeritteki bir doblonun içinden otobüsümüzün şöför tarafından ön camı patlatıldı Allahtan cam dağılmadı. geçen senede Fatsa otogar ışıklarında kemer tokası falan atıp camımızı kırmışlardı boş geçmiyorlar yani. Ordu'nun Giresunla, Eskişehirle arası fena halde bozuk seneye Eskişehir maçı olaylı geçecektir İstanbul takımlarına 26 yıldır hasret olduğundan olay çıkmaz sanmıyorum. bu arada bende Fatsa Yalıköylüyüm ortama yabancı değilim yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Aynen. Ordu daha ilçe takımlarıyla barışık değil diğer şehirlerle barışık olması beklenemez. Karadenizliyiz sonuçta. Kendimizle bile kavgalı olabilecek potansiyel var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 belediye takımı çıkmasın da kim çıjkarsa çıksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 çok iyi oldu çok da güzel oldu seneye de artık göztepe, karşıyaka, altayı görürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 altay'ı göstermezler adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 http://www.ntvspor.net/haber/futbol/41738/5-yil-icinde-super-lig-sampiyonlugu said: Bank Asya 1. Lig'de oynadığı play-off final maçında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 1-0 mağlup ederek Spor Toto Süper Lig'e yükselen Orduspor'un kulüp başkanı Nedim Türkmen, "Bu takımı Süper Lig'de 3 yıl içinde Avrupa'da oynatacağız, 5. yılımızda ise Süper Lig şampiyonu yapacağız" dedi. AHAHAHAHAAHAHAHAAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 yazık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 abi durun heyecanlılar işte 26 yıl lan boru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 inanmak başarmanın yarısıdır yeaaa, diğer yarısını yapamasalar da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Orduspor isterse yapar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 ordu-trabzon-rize istanbula yok vize. rizeyide bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 re re re ra ra ra samsun-antep-antalya yazmak istedim öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 etrafı alır bir naftalin kokusu şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Hosgeldin Ordu dedik de... Süper Lig'e çıkan Orduspor'da Başkan Nedim Türkmen, takımı 3 yıl içinde Avrupa'ya götüreceklerini ve 5 yıl içinde de şampiyonluğa oynatacaklarının sözünü verdi. http://media1.ntvspor.net/C/I/151/nedimturkmenntvsporx_LR5KG.jpg Baskan fazla FM oynamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 hiçbir şey söylemese iyiydi. ağzını açtıya seneye küme düşeriz =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 naftalin kokutayım biraz; http://www.orduspor.org.tr/tarihce.php seneye gazete kupürlerinin benzerini görürseniz şaşırmayın :p tamam mazi olmuş sonuçta ama Türkiye birinci ligini 4üncü bitirmek demek başa oynamak değil mi? onu hatırlamıştır "fazlaca gaza gelen" başkan yine de üzüldüm tabi bu lafları adama yedirirler günü gelince, temkinli konuşsa iyiymiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 başlıkta tam bir darbe olmuş havası var dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 tutuyorum kendimi tutuyorum da artık dayanamadım; memlekette öyle bir ihtimal mi var hâlâ? :) yani er ve erbaş kaldı herhalde içeri girmeyen, rahatsız olan ve gazı alınmayan "genç subay" bile kalmadı nerdeyse, ne darbesi yahu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar