Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hosgeldin Ordu

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

SPectre88 said:

BlackRose @ abi maça gelince limandan ileri salmıyor Ordu emniyeti en azından önemli maçlarda merak ediyorum Trabzonspor'a olan tavırları nasıl olacak.

öyle pek alıp veremediği yoktur aslında takımın ama mesela giresun ile anlamsız bir çekişme içinde olduğu gerçek :)

bir de garip ve yine anlamsız bir rekabet de ordunun ilçe takımlarıyla vardır eskiden beri, mesela ünyede kavga çıkar, fatsada beton parkeyi söküp bir taraftarın kafasına arabasının içindeyken patlatırlar adam beyin travması geçirir falan filan

adi olaylar yani büyütecek bişe yok :p
Sosyal ağlarda paylaş

BlackRose @ Ünye Samsunspor'un resmen rezerv takımı o nedenle papaz durumda Orduyla en son 31.hafta geldik Ordu'ya 2 saat sonra stattan çıkarıldık tünellerde karşı şeritteki bir doblonun içinden otobüsümüzün şöför tarafından ön camı patlatıldı Allahtan cam dağılmadı.

geçen senede Fatsa otogar ışıklarında kemer tokası falan atıp camımızı kırmışlardı boş geçmiyorlar yani.
Ordu'nun Giresunla, Eskişehirle arası fena halde bozuk seneye Eskişehir maçı olaylı geçecektir İstanbul takımlarına 26 yıldır hasret olduğundan olay çıkmaz sanmıyorum.

bu arada bende Fatsa Yalıköylüyüm ortama yabancı değilim yani :)
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.ntvspor.net/haber/futbol/41738/5-yil-icinde-super-lig-sampiyonlugu

said:
Bank Asya 1. Lig'de oynadığı play-off final maçında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 1-0 mağlup ederek Spor Toto Süper Lig'e yükselen Orduspor'un kulüp başkanı Nedim Türkmen, "Bu takımı Süper Lig'de 3 yıl içinde Avrupa'da oynatacağız, 5. yılımızda ise Süper Lig şampiyonu yapacağız" dedi.

AHAHAHAHAAHAHAHAAHAH
Sosyal ağlarda paylaş

naftalin kokutayım biraz;

http://www.orduspor.org.tr/tarihce.php

seneye gazete kupürlerinin benzerini görürseniz şaşırmayın :p
tamam mazi olmuş sonuçta ama Türkiye birinci ligini 4üncü bitirmek demek başa oynamak değil mi? onu hatırlamıştır "fazlaca gaza gelen" başkan

yine de üzüldüm tabi bu lafları adama yedirirler günü gelince, temkinli konuşsa iyiymiş :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...