Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Genel cerrahiye gitmem gerek. Bildiğim kadarıyla sabahın köründe gidince Hacettepe'ye muayene ediyorlar, ne gerekiyorsa yapıyorlar. Randevu almak gerekmiyor, sırayla. Öyle mi? Kesin bilginiz var mı? Hasteneyi aradım, telefonlara çıkan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 mesai saatleri içinde bi daha ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 bu saatte kapanıyo mu hastane ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Durum dediğim gibiyse ama sabah 7'de orada olmak gerek. O dediğin pek kotarılası değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 baska devlet hastanesini örnek veriyim randevu veriyolar sana atıyorum saat 11e 8de orda ol 11de cunku muayneleri bitirmiş reçete yeni kontrol işleriyle filan uğraşıyolar kuyruk oluyo baya gerçi çalıp kapıyı 11de randevum var geldim dersen alırlar ama sen yine de 1-2 saat erkenden git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Pipet said: bu saatte kapanıyo mu hastane ? Ne bileyim abi, yarım saattir arıyorum, telefonları açan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 7de hastanede personel mi kalır abi anca acil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 bi de pazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 hacettepe hastanesi dediğin hacettepe üniversitesi tıp fakültesi hastanesi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 tam onu dicektim pazar sadece nöbetcileri olur bölumlerin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 bi de sen pzt arasan sana 1 haftadan önceye randevu vermezler bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Fistan said: hacettepe hastanesi dediğin hacettepe üniversitesi tıp fakültesi hastanesi mi? bu evet: http://www.hacettepe.com.tr/ İşte biri sabah git bakarlar, randevu ile çalışmıyorlar, sırayla orası dedi, ondan gideceğim bende kesin bir bilgi alamazsam. Bakmayız derlerse Başkent'e yollanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 atatürk e git en temizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar