Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Evet bu akşam ShowTV'de var.Ben 3545646 kere izlememe rağmen gene izlerim.Süper bir film.Hele müzikleri (Paul Oakenfold imzalı)muhteşem.Kaçırmayın derim.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paul Oakenfold kımdı ya? Halle Berry'de var sanırsam filmde diymi? Jonh Travolta falan... İzlememiştim, izlemeyi umuyorum.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 oakenfold bir dj ünlüdür kendisi bayagı tiesto gibi seslendirme dvd'deki gibi olursa iyi olur[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Dj'yse normaldir tanımamam. Neyse bakalım film nası..[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Filmi izlememiştim zamanında, izleyelim bakalım.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paul Oakenfold Dünya'nın sayılı ilk 5 DJ'lerinden bir tanesidir. Halle Berry,John Travolta'da oynuyor. Halle Berry hatırladığım kadarıyla bir casus.Ya filmde bir sahnesi vardı orayı hatırladıkça aklım başımdan gidiyor ne hikmetse :-P John Travolta psikopat rolünde. Bol aksiyonlu bir film. İyi Seyirler.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 alt tarafı iki göğüs aç tişörtünü kendininkilere bak :P[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Vay sapık :D[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 "o" sahne benide feci etkiliyor aha. Gerçi keserler. Durun divx'ine bakiim şunun bi ;)[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 wolverine abim hugh jackman başrolde filmde siz ısrarla yan roldekileri saymışınız :)[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Filmin tek beğendiğim sahnesi bizim hackerı denedikleri sahne.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Aaa.Evet. En güzel sahnesi o birde bu en son bombalı sahne.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 bence hale berry çıplakken değilde filmin başındaki kırmızı elbiseli haliyle veya aradaki victoria's secret'lı haliyle daha güzel. ayrıca film süper saçma.adam utanmasa 3D studio max'le bi yerleri hackliyecek.küpler geliyo birleşiyo falan.[signature][hline]çok dobiyim [Bu mesaj Ra_d tarafından 14 Eylül 2004 15:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 AREA MASTERZ dan etkilenlierek çekilmiş bir film?[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Kesinlikle.[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 işten eve şimdi geldim (work sux), bi kısmı kaçtı. burasından izlesem noolur? kaçta başladı? buraya kadar neler oldu birileri anlatabilir mi? *!utanmasa paticikten terliklerini getirmesini, masaj yapmasını filan da isteyecektir* edik: trt 1de de gladiator varmış. üwe... hayat neden bu kadar zor? neden her dakika kararlar vermek zorundayız? [Bu mesaj Emaleth tarafından 14 Eylül 2004 21:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 polisin hata yapıp rehinenin patlamasına sebep olduğu sahne kırpılmış mı? yoksa bana mı öyle geldi?[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 izlememiştim, izledim hoştu, tabii bu yorumu okurken televizyonda beleşe izlediğim, evden izlediğim, koltukta yayılıp izlediğim için standartlarımın baya bi yerlerde süründüğünü unutmayınız eheh. travolta bi nebze ama kendisine yakışmamış tabii hugh jackman ise van odun helsing den çok daha iyiydi bence. halle berry e vücut göstersin diye para baymaları da acaip gereksizmiş hem sahne açısından hem de filmde az gözüküyor olmasından..[signature][hline]It seems funny to me How fucked things can be Everytime I get ahead I feel more dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Halle berry nin hiçbir fonksiyonu yok filmde =) Amma velakin bu kadar güzelmiymiş bu ya =) Kesicekler zannetim kesmemişler show çok delikanlı kanal amerkian pastası 2 yide kesmemişti. Star geçen gün ER ryan da kanlı bi sahneye sansür koymuştu.[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Yok abi.Digiturk'den şaşmıyacaksın film izlerken.Heryerini kırpmışlar ya of.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Züper filmdi. Halle Berry'nin göğüslerini Monster's Ball dan sonra ikinciye gördüm :D Çok terbiesizim ya.[signature][hline]Allah kahr bela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Halle Berry'nin göğüslerini gösterdiği sahneyi direk yayınladılar şaşırdım şahsen. Böyle yapmazdı bunlar yahu allah allah. Şimdi zina yasası falan da geçmeye çalışırken show'un yaptığı politik bir mesaj olabilir mi? *psikopatlaşmaya başladığnın farkına varır ve ortamdan yavaş yavaş uzar*[signature][hline][ quote ]zagorx, 05 Eylül 2004 20:11 tarihinde demiş ki: -Merhaba savaşçı. -Selam büyücü. -Hadi geal karfura gidelim auhzuhamauuahm -Gidelim bab. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 ben de filmi ilk kez izledim fikir we filmdeki sürprizler (özellikle sonundaki sürpriz) çok başarılıydı john travolta nın karizması en üst sewiyedeydi adamın bakışları bile deişmişti sanki filmin müstehcen sahnelerinde içim bi hoş oldu bu kadar kusursuz bikaç kız birarada az filmde görülür. o 60 saniye içinde şifre çözerkenki bölüm oh yeah dedirtti bi de halle berry war ki oy oy oyy hiç tahmin etmezdim o kadının göğüslerini bu kdr açıcağını. ama filmden sonra konuştuğum ark ım "sen bi de monster's ball u izle" dedi, bakıcaz ;)[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar