tomkat Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 abi simdi benim bi arkadasim var dedim ona finallerden once bi puf puf tutturelim kafa dagilsin tamam dedi benim tanidik var, ayarliycam neyse aldik baris cubuklarini, test ettik, onayladik bu gece onlarin evde tutturucektik ama kiz arkadasi zulayi bulmus bulduktan sonra o guzelim baris cubuklarini teker teker paralamis duyunca gozlerim yaslarla doldu neyse bi de rezalet cikarmis orda heralde 3-5 saat zirlamis, haykirmis falan adam da iskencelere dayanamayip direk satmis beni, butun sucu ustume atmis lol kizdan nefret dolu smsler geldi neyse baris cubugunun faydalarini ve hic bir zarari olmadigini ve benim lex luthor olmadigimi nasil anlatabilirim bu konu hakkinda bilgisinin "icen nuri alco'dur, pisliktir, satanisttir" ile sInIrlI olan birine? yoksa banane lan hepsi onun sucu aslinda diye mi cemkirsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 kız haklı ip adresini polislere vericez. pis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 http://news.bbc.co.uk/2/hi/science/nature/58013.stm Cannabis safer than alcohol and tobacco Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 kıza kek yedirin, çözülsün herşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Hepsini parcalamasinin yarariniza olacagini tahmin etmistim. Akademik arastirmalar falan var bunun uzerine az google`larsan kol gibi raporlar gonderebilirsin ablaya :) Ben olsam hic sallamazdim o ayri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Once kizi dov sonra arkadasini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herhavzindibayni Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 tomkat said: 3-5 saat zirlamis, haykirmis falan tomkat said: zirlamis, haykirmis tomkat said: haykirmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 World Health Organisation 'ın resmi ve yüzlerce akademik referanslarla doldurulmuş bi yazısı vardı uzunca şimdi bulmaya kasamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 hatta keki kiz yapsin ev hanimi tarafindan belki yakalarsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 ya normalde ben de sallamam ama seviyorum ikisini de adam da anlatmaya calismis heralde zararinin olmadigini ama bagira cagira goz yasi dokene de bi konuyu anlatmak baya zor oldugundan satis koymayi tercih etmis lale ya eeh bbc linkini msnden offline olarak yollarim nasil bi cehalettir bu ya bi de iddia ediyo elinde tek kaynak olmadan amatemlerde curuycez lol bilmemek diil ogrenmemek ayip imama string theory'i anlatmak gibi bisey bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 ahahahah anatemciyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 bi şekilde içir kıza bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 tomkat, konuşmaktan kaçan o olduğu sürece nası konuşman gerektiğini bilirsen ikna edemiyceen bi insanoğlu yok. isterse en kör dindar olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 keke katıp ellerimle sana kek yaptım bebeym deseydi çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 yaticam ben abi gozumun onune geldikce kalbim sIkIsIyo onun gozunu kan buruyup, bizim el emegi goz nuru yarattigimiz sanat eserlerini hunharca parcalamasi lanet olsun ya 3 kurusluk zevkimiz var 40 yilda 1 yaptigimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 tamam lan sen de cok matah biseymis gibi anlatma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 hippi misiniz lan adam olun azcık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freedoom Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 aquila said: tamam lan sen de cok matah biseymis gibi anlatma. İnsan, mal, eşya vb. için küçümseme yollu bir söz: "Kadının çantası da matah bir şey değil zaten."- Ç. Altan.""> "matah İnsan, mal, eşya vb. için küçümseme yollu bir söz: "Kadının çantası da matah bir şey değil zaten."- Ç. Altan." said: Matahı da cümle içinde kullanabileceğiz artık. Ayrıca TDK'nın açıklaması çok tırtmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 kız ortaokulamı gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Savaş baltalarınızı çıkarın o zaman sizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 ateş suyu içirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 OROYİNİÇİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 lol diye konu açan birine az bile kızın yaptığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 alın bunu içeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 oroyin içmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar