Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 "Tatar Ramazan" said: Ve bu ülkede bu adam nerdeyse %10u geçip meclise girecekti Evet bu demokrasinin daha iyi anlaşılması açısından incelenmesi gereken bir vakaydı gerçekten de.
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 balon said: cetintas said: İstemeyerek de olsa mümkün olduğu kadar tüm gazeteleri okumaya çalışıyorum. Ben bu düşüncedeki bi adama oy atmam ya. Sapık mısın kardeşim? Kendinle çelişmenin bu kadarı artık. Gayet de isteyerek okuyorsun, sevmiyorum de sadece. Nefret ediyorum de. Ama okumayı istiyorum de. Bi de imzasına yazmış 27 Mayıs devrim falan, öldürür müsün yarına mı bırakırsın Şimdi yazdığın şey bariz hakaret. O kadar çok şey yazılır ki sana. Siyasetle yakından ilgilenen bir kişinin İSTEMEYEREK DE OLSA karşı görüşleri öğrenmek için başka gazeteleri okuyabileceğini anlayamayacak kadar sıkıntılı bir vatandaşsın, bu belli. Ama sana veya başkasına bana hakaret etme hakkını vermedim.
liberal Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 muhalefetin eli armut mu topluyor. bastırsınlar sağdan soldan.. tavşan değil bu millet sonuçta.
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 eahuahuahuhauahuah evet tavşan değil. unrelated: dabuşan çok sevimli bi havyan yaaa
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 balon said: Bi de imzasına yazmış 27 Mayıs devrim falan, öldürür müsün yarına mı bırakırsın demekki sizin gibilere servis etmişler, yakında kanlı kesim başlıcak o arada istemediğimizi kesicez bilgisini
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 balon said: Bi de imzasına yazmış 27 Mayıs devrim falan, öldürür müsün yarına mı seçimden sonraya mı bırakırsın fix'd
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 vaperon said: balon said: Bi de imzasına yazmış 27 Mayıs devrim falan, öldürür müsün yarına mı seçimden sonraya mı bırakırsın fix'd Ne olacak seçimden sonra? Beni mi tehdit ediyorsunuz?
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 cetintasa kalkan eller kırılsın
Napolyonn Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 cetin balon u öldürecekmiş. imzasında öyle yazıyo.
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 "Tatar Ramazan" said: Ülkenin en çok izlenen Star-KanalD-Showtv gibi kanalları ve en çok okunan Vatan-Hürriyet-Milliyet vs. gazeteleri Akepeye karşılar, neyin faşistliğinden bahsediyorsun. u jelly ? emin çölaşan akp'li diye çıkartılmıştı, sorry
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 hem chp hem de mhp'nin web sitelerinde yazan maile haberin linkini yolladım ben. Bişey olacağını sanmam, zaten çoktan görmüşlerdir de, 2 dklık iş işte.
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Biliyor olmaları lazım çünkü Bülent Tanla eski CHPli milletvekili ama yine de iyi yapmışsın.
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 imzayı değiştir baba. bi su çarpın yüzünüze. kapattık.
Öne çıkan mesajlar