Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Arkadaşlar şimdi benim okulum bitti ve Part-Time iş arıyorum.. aranızda bu yollardan geçmiş olanlar olduğından size sormak istedim.. Sizce nerde bulurum böle işlr veya aranızda Part Time eleman arayan biyer bilen varsa lütfen bana haber versin...[signature][hline]To Live is To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efecik Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 zor türkiyede o kadar işsiz varken bide..[signature][hline]Şampiyon [i]In the face on an enemy, in the Heart of One Man, Lies the Soul of a Warrior.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 kalkıp dolancan abı[signature][hline]Ne sen Leylasın Ne de Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 günlük 40 milyonsa ayda 1 milyar 200 milyon TL yapar bu. ilginç.[signature][hline]Game experience may change during online play... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Oooha abi nası olur yannış fln yazmışındır günlük 30 milyon nedemek?? ok benemen kaçıokm şimdi bakalım Migros eleman arıomu...[signature][hline]To Live is To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Dilin kuvvetli ve çevrende genişse su artıma pazarlaması benzeri işlere gir. Ben iki ayda bin küsur dolar yapmıştım iki günde bir, üç dört saat çalışarak (yol dahil)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efecik Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 said: Troil, 16 Eylül 2004 12:13 tarihinde demiş ki: migroslar gimalar fln eleman arıyor sürekli günlük 30-40milyon fln yuh o kadar değildir be cok fazla herkese böle verse günde migros batar be:D[signature][hline]Şampiyon [i]In the face on an enemy, in the Heart of One Man, Lies the Soul of a Warrior.[i] _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Okumam migrosta full tıme calı$ırım D:[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ 5 sn. icinde yönlendirilmesseniz buraya tıklayınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 said: Troil, 16 Eylül 2004 12:13 tarihinde demiş ki: migroslar gimalar fln eleman arıyor sürekli günlük 30-40milyon fln yanlışın var günlük max. 10 mil veriorlar.[signature][hline]aLacan çembere verecen kurşunu | rqm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 valla bir arkadşın evine gelen bir satış elemanı çalışacak birini arıyordu günde 3 saate ayda 1000 dolar dedi büyük ihtimallede salladı ama pazarlama işinde iyi para verebilirler amm dikkat et öğrencisin diye ödememezlik etmeyede kalkabilirler. hmm buarada çeviri yapmayıda deneyebilirsin[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Migros,Endi,Şok,Mc'Donalds,Burger King gibi yerlere bakmanı tavsiye ederim.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 arkadaşlar öyle iş aranmaz. şunu şunu yapabiliyorum dersiniz, öyle bir eleman arıyorlarsa alırlar. yoksa simultane tercüman arıyorlarsa günde 40 milyon öyle çok bir para değil..[signature][hline]en ince yerim bileğim.. CoH : Justice Syphex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 eğer tipine az çok güveniyorsan, ajanslar işini görebilir. bir ajansta tutulursan ayda 1 milyar getirisi olabilir. daha fazla kazananı biliyorum. part-time için iyi ücret... gerçekten düşünüyorsan bana pm at, sana bir ajans telefonu verebilirim.[signature][hline]bu bilgisayarda runuo var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 migro felanda alırlar ama baya bi zor bence onlarda seçmece olduğu iç.in birde tabi tanıdık olayı günlük 30 - 40 milyon olayıda kim veriyosa valla okumayı felan bırakıyım oraya işe gireyim[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 migros gima gibi yerlerde çok rahat çalışabilirsin ama öyle çok para kazanacağını sanma. parayı da geç veriyolar. tipin falan sağlamsa git reklam ajanslarını gez orda bi iş bulsan iyi para alırsın. eğer elinden gelen bi iş varsa hemen ona yönel, vasıfsız işçi olma.[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar