Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Part Time İş

Misafir Guest

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar şimdi benim okulum bitti ve Part-Time iş arıyorum.. aranızda bu yollardan geçmiş olanlar olduğından size sormak istedim.. Sizce nerde bulurum böle işlr veya aranızda Part Time eleman arayan biyer bilen varsa lütfen bana haber versin...[signature][hline]To Live is To Die
Sosyal ağlarda paylaş

Oooha abi nası olur yannış fln yazmışındır günlük 30 milyon nedemek?? ok benemen kaçıokm şimdi bakalım Migros eleman arıomu...[signature][hline]To Live is To Die
Sosyal ağlarda paylaş

Dilin kuvvetli ve çevrende genişse su artıma pazarlaması benzeri işlere gir. Ben iki ayda bin küsur dolar yapmıştım iki günde bir, üç dört saat çalışarak (yol dahil)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Troil, 16 Eylül 2004 12:13 tarihinde demiş ki:
migroslar gimalar fln eleman arıyor sürekli
günlük 30-40milyon fln

yuh o kadar değildir be cok fazla herkese böle verse günde migros batar be:D[signature][hline]Şampiyon
[i]In the face on an enemy, in the Heart of One Man, Lies the Soul of a Warrior.[i]
_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Sosyal ağlarda paylaş

valla bir arkadşın evine gelen bir satış elemanı çalışacak birini arıyordu günde 3 saate ayda 1000 dolar dedi büyük ihtimallede salladı ama pazarlama işinde iyi para verebilirler amm dikkat et öğrencisin diye ödememezlik etmeyede kalkabilirler. hmm buarada çeviri yapmayıda deneyebilirsin[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

migro felanda alırlar ama baya bi zor bence
onlarda seçmece olduğu iç.in
birde tabi tanıdık olayı
günlük 30 - 40 milyon olayıda kim veriyosa valla okumayı felan bırakıyım oraya işe gireyim[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular
things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see
only manifestations...This source is called Darkness...
Sosyal ağlarda paylaş

migros gima gibi yerlerde çok rahat çalışabilirsin ama öyle çok para kazanacağını sanma. parayı da geç veriyolar. tipin falan sağlamsa git reklam ajanslarını gez orda bi iş bulsan iyi para alırsın. eğer elinden gelen bi iş varsa hemen ona yönel, vasıfsız işçi olma.[signature][hline]
Tekel rakısı bu be!
Tam kırkbeş derece.
İki tek attın mı
Doksan oldun demektir,
Yani dik açı,
Biz akşamları dostlarım
Böyle dönüyoruz işte köşeyi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...