Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hp pavilion sahipleri ölsün mü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
koskoca istanbulda 1 tane bile pavilion modeli laptop tamiri yapılmaması, üstelik casper gibi dandik bir firmanın avcılar gibi daha dandik bir semtte 2 tane birbirine yakın hem satış hem teknik servis bulundururken hp nin üsküdar, kadıköy gibi semtlerde bulundurması, üstelik pavilion tamir etmiyor hiç biri.

laptop benim değil, 2 günlüğüne istanbula geleceğim için tamire vermem için bana verdi yakın bir arkadaşım, ama gördüğüm kadarıyla pavilion tamir etmiyor sevgili hp.

laptopun anakaratının değişmesi gerekiyor, garantisi çoktan geçti aletin. yakınımdaki herhangi bir teknik servise götürsem farklı marka olsa da ilgilenebilirler mi sizce?
Mesaj tarihi:
garanti surecindeyse hp destek hattini ara , harassla. cozum bulsunlar, en azindan yer gostersinler.

eger garanti surecinde degilse baska guvenilir bi yere vermekte sakinca gormuyorum ben genelde.
Mesaj tarihi:
hamsilipilav said:

mail at hp'ye. adaptörüm bozulduğunda attım soru sormadan bedavaya yolladılar yenisini 2 günde

aynen evet ben de mail attım ekran kartı yanında 21 inch lik mac ekranı gönderip kapıda yanağıma öpücük kondurdular ve gittiler
Mesaj tarihi:
bilgisayardan anlamayanlar HP'den laptop alıp memnun olabilirler normaldir.
ama HP dediğimiz şeyi elektrikli ısıtıcı olarak kullanabiliyoruz zaman zaman ama bi elektrikli ısıtıcı içinde o kadar para verilmez şimdi.
Mesaj tarihi:
import said:

Pavillion alıp memnun olanları oranı 10% u geçer mi acaba :D

Çevremde kim aldıysa lanet okuyordu zamanında.

geçer. hp pavillion kullandım 2 tane, bi alienware değil ama iyiydi.
Mesaj tarihi:
import said:

Pavillion alıp memnun olanları oranı 10% u geçer mi acaba :D

Çevremde kim aldıysa lanet okuyordu zamanında.

sucuk yapmama olanak sağlayan sıcaklığı dışında hiçbir problemim yok.
müşteri hizmetleride şukela. sinirle yumruk atıp hd yi çizmiştim, klavyeyi kırmıştım. adam direk garantiye alırız problem olmaz dedi.
bildiğin kullanıcı hatasıydı halbusi. ankara öveçlerdeki hp teknik servisi.
Mesaj tarihi:
memnun olmamın büyük sebebi laptopu çoğunlukla bilgisayar kasası gibi ellerimden uzak harici klavye ve monitörle kullanmam olabilir tabi

2 yıl oldu canavar gibi çalışıyor ama. Birkere teknik servis işi oldu onu da 10 günde hallettiler. Hani millete değil de benim hp ile ilişkime şaşırıyorum ben. Şans diyelim artık.

Ha yalnız pil mefta oldu ona gıcığım tuvalete götüremiyorum bak :(
Mesaj tarihi:
gecko said:

üstelik casper gibi dandik bir firmanın

Casper Türkiyede alınabilecek en iyi bir iki markadan birisidir. Satış sonrası destek müthiş, fiyat performans olarak da muhteşem.
Mesaj tarihi:
2007 den bu yana pavilion dv5 1040et kullanıyorum.bir kere garantilik işi çıkmıştı.ondan da 1 haftada tamir ettiler cihazı.

avrupa yakasında mecidiyeköyde bir servisi var.yalnız burası aracı olarak çalışıyor.cihazları burada toplayıp ankaradaki teknik servis merkezlerine gönderiyor.bu aracı servislerin bir süre önce garanti dışında cihaz almadıklarını duymuştum keza geçtiğimiz senelerde bildiğiniz üzere sattıkları 2 bilgisayardan 3 ü arızalı çıktı.yalnız bunu ben duyalı 1.5 sene kadar oldu.şimdilerde belki mevzu değişmiştir.
Mesaj tarihi:
ya benim pavillionun harddiski 320gb, acaba laptopta harddisk onboard mudur? yenisini alıp değiştirsem diyorum garantisi 2 aya biticek zaten, kendim hallederim

ayrıca pavillion dv7 kullanıyorum, pamuk gibi klavye tuşları var ve 2 yıldır EN UFAK bi sorun bile çıkarmadı. ses de çıkarmıyo zaten kerata
Mesaj tarihi:
sostizm said:

gecko said:

üstelik casper gibi dandik bir firmanın

Casper Türkiyede alınabilecek en iyi bir iki markadan birisidir. Satış sonrası destek müthiş, fiyat performans olarak da muhteşem.

tamam sözümü geri alıyorum
hp laptopunu casper teknik servisine verdim yapıyolar şu an çünkü hahaha
Mesaj tarihi:
gecko said:

koskoca istanbulda 1 tane bile pavilion modeli laptop tamiri yapılmaması, üstelik casper gibi dandik bir firmanın avcılar gibi daha dandik bir semtte 2 tane birbirine yakın hem satış hem teknik servis bulundururken hp nin üsküdar, kadıköy gibi semtlerde bulundurması, üstelik pavilion tamir etmiyor hiç biri.

laptop benim değil, 2 günlüğüne istanbula geleceğim için tamire vermem için bana verdi yakın bir arkadaşım, ama gördüğüm kadarıyla pavilion tamir etmiyor sevgili hp.

laptopun anakaratının değişmesi gerekiyor, garantisi çoktan geçti aletin. yakınımdaki herhangi bir teknik servise götürsem farklı marka olsa da ilgilenebilirler mi sizce?

hp pavilion kötüleme burada. ben kötüledim banlandım. Hpye kuzen dava açtı, olaylar oldu onlara rağmen hiç birşey elde edemedik pc elimizde kaldı. burada birisi ile tartıştım bu konuyu hp kötürleken, bir yetkili sanırım hp yetkilisi olabilir banladı. Ben hp kötüledikçe servisini garantisini, arkadaş sanırım tolga yok olmaz öle şey sadece sana olur mu ben kullanıyorum taş gibi vb vb dedi inanmadı

bir örnek daha buyurun...
Mesaj tarihi:
Pavilion serisi nedense cok cabuk bozuluyor(genellikle fan tıkanması, fazla ısınma sebebiyle). İstanbul'da Anadolu yakasında Hasanpaşa'da pavilion servisi var, evlendirme dairesinin tam karşısında, yolun paralelinde. Garanti dahilinde bir sorun varsa gidiyorsun form dolduruyorsun, 30 günlük süre dahilinde tamir edip gelin alın diyorlar. Almadan önce biraz araştırmak lazım, yetersiz şartları görüp başkasına kızacağımıza.
Mesaj tarihi:
Floridsdorf said:

gecko said:

hp pavilion kötüleme burada. ben kötüledim banlandım. Hpye kuzen dava açtı, olaylar oldu onlara rağmen hiç birşey elde edemedik pc elimizde kaldı. burada birisi ile tartıştım bu konuyu hp kötürleken, bir yetkili sanırım hp yetkilisi olabilir banladı. Ben hp kötüledikçe servisini garantisini, arkadaş sanırım tolga yok olmaz öle şey sadece sana olur mu ben kullanıyorum taş gibi vb vb dedi inanmadı

bir örnek daha buyurun...

Kim lan bu HP yetkilisi? Itiraf etsin. Sirket indirimi var mi? Varsa laptop alcam bi iskontosu kacmis orensin.
Mesaj tarihi:
Bu arada genel olarak laptop teknik servisi voodoo tadinda bi yaklasim. Bole sansa kadere kismete dayali bi yapi.

Amerikadan aldigim bi toshibam var. Ekran karti yandi. Adamlar 850 lira dedi ama allaha sukur insfli ciktilar. Ya biz sirketiz siz sahis olarak ekran kartini ebayden felan bulsaniz mesela cok ucuz olur bizce felan dediler. Buldum getirttim 5 kurus vermeden taktilar saolsunlar. Ama yane ordaki resepsiyondaki kizi vahsi karizmamla etkilemis olabilirim bilemiyorum.
Mesaj tarihi:
laptop işine yeni yeni giriyorum ama samsungdan şaşmam sanırım ben.
kuzenim düşüre düşüre anakartını parçalamış laptopunun, garantiye götürdük tam 4 gün sonra anakartı değiştirilmiş bi şekilde geri verdiler.
bende de netbooku var samsungun, ekranını kırmış kuzenim düşürerek. camda mamda sorun yok da, görüntü yoktu. gittim verdim, garantiye verdiğimi de unutmuştum hatta. 26 gün sonra elimde kağıtla bi uğrayayım dedim, yapmışlar. aldım geldim falan. samsung iyiymiş.
  • Yeni Oluştur...