Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye'de Ultima Online [Tartışma]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Lzrn, 11 Eylül 2004 19:34 tarihinde demiş ki:
Bence uo'yu kurtarma projesi adı altında bir server yapalım. Lütfen abarta vs. demeyin. Burda kendi bünyemizde bir staff kadrosu yapalım. Full rp vs.vs.
Bi Quest Grubu oluşturalım onlar quest yazıp yapsınlar.Onların işi bu olsun. Bi pagerlar yapalım page baksın, Turnuva grubu yapalım pvp turnuvaları raidler düzenlesinler. Her grubun başına bir adam verelim. Onlar admin olsun vs.vs. bunları yapmak öle zor bişiy deil. Amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok... Bi scripter grubu kurarız. Paticik scripter,worldbuilder questwriter vs. dolu %90'ı elit... Bunları yapabilecek güteyiz bence.
Ne dersiniz olmaz mı??

Böyle şeyler daha öncede yazılmıştı ama sonuç olarak ortaya birşey çıkmadı ...

Benim anlamadığım türkiyedeki biten Ultima kalitesinin nesini tartışıyoruz ... bırakın millet nebula(Ultima ) oynamaya devam etsin..[signature][hline]Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et, çünkü; aşk sessiz, sevgi
dilsizdir...
''En saf ve en güzel aşkın,
Dudaklarında tutkunun öpücüğü vardır."
Mesaj tarihi:
Ultima Online'ı bitiren sorumsuzca acilan shardcıklardır.
Sadece kendi egolarini tatmin etmek icin ve xxx server owner yazabilmek icin server acip ph acık diyip player topluyorlar.

Bunun sonucuda UO kalitesinin ve oyuncularinin yasinin dusmesine sebep oluor.

Bunla yasin ne alaksi var dicekseniz onceden ultima oynamak bir ayricalikti ultima oynamak emek istiyordu sabir istiordu yani cocuk yastakilerinin oyniyabilecegi bir sey deildi ama suan acilan shardcıklarda sizlerinde bildigi gibi ne skill nede item kasma derdin yok zaten cs kulturu ile buyuyen cocuklara cokda farklı gelmeyten bir oyun oluverior ultima online= Ultima Strike....
Mesaj tarihi:
Böyle konularda daha once acılmıstı ama hiç bişey olmamıştı?? bunu demiş kayıp_cocuk.. biz açmayı planlıyoruz.. Yakında burdan sizlerede iletirim.. Gayet güzel bi şeyler yapıcaz.. Ama o zaman inşallah freeshard reklamı yapıyor demezler çünkü gerçekten bu işe emeği geçmiş birisine saygısızlık olur

[Bu mesaj Chernobel tarafından 11 Eylül 2004 22:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
herşeyin ilk'i güzeldir.İlk ve ikinci yaz tatilin ilk sevgilin ilk dokunman ilk öpüşmen ilk uo oynayışın bazı şeylerin heyecanları artık yok olmaya başlar ve bu devam eder 6 senelik aşkımızdan sonra Ultimada bitti çok üzgünüm...[signature][hline]Plus
Mesaj tarihi:
Bi düşünüyorum da uo ya ilk başladığım günleri... içim gidiyor walla .. Ne kadar saçma sapan seyler yapardım oyunu öğrenmek uğruna .. Şimdi Uo ya girdiğimde hiç bir heyecan yaşıyamıyorum .. vede oyunda yapılanları gördükçe daha da çok soğuyorum vede soğudum .. Türkiyede uo oynanılacağını sanmıyorum ... Bence ne kadar emek verilirse verilsi sonunda o emeklerin sonu kötü bitecektir..[signature][hline]Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et, çünkü; aşk sessiz, sevgi
dilsizdir...
''En saf ve en güzel aşkın,
Dudaklarında tutkunun öpücüğü vardır."
Mesaj tarihi:
hey bee sananede harika bişey yapmıştım

şimdi üzerimde bone tunic var sadece

böyle denize bakıyordum brit bank ta
:(

yapıyordum sürekli

geldi bi adam noldu? dedi
pek bilmiyorum oyunu sadece savaş skilleri falan onları biliyorum nası ok yapılır hiç bişey bilmiyorum ayrıca hiç param yok falan dedim

adam cıkardı 15k verdi :) geldi bana nası ok yapcam falan onları öğretmişti

öfff ne günlerdi abi böyle sürekli geriye alınıyordu günde 5 6 stat kasabiliodum ozaman cok değerli zanlediyordum forumlara hemen mesaj niye gitti server noldu falan harika günlerim geçti bu sanane de :)[signature][hline]hö?
Mesaj tarihi:
Ultima online popularitesini surduren fakat oyuncu profili son zamanlarda hızla degişen ve yenilenen profilin son zamanlarda iyi bir gorunum verememsinden dolayı var olan popularitesini gizliden gizliye kaybeden bir oyun halini almıştır turkiyede .

der ve kaçarım =P[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben..
Mesaj tarihi:
Ultima turkiyede zevksizlesmee basladi.Neden?Cunku shardlar uzun omurlu olmuyor ve onune gelen br shard acip burda reklam yapiyor.Burda gordugum ve turkiyede gordugum cogu shard iyi noktada diil.Bana gore boyle giderse omru azalir adam gibi shard acip oyun oynatan yer kalmadigi icin insanlar da artik yavas yavas birakiyor[signature][hline]Helarus Catviezel....

Mesaj tarihi:
said:
Dread_Dance, 11 Eylül 2004 14:16 tarihinde demiş ki:
... Ultima Online dünyasi daha fazla yasamaz artik yeni oyunlar cikartsalarda ...
UO'dan kat kat guzel MMORPG'ler var, mis gibi de parali, ipini koparan gelemiyor. Sadece bakip gormeniz gerekiyor, adamlar zaten cikartiyor yani.

Tabi yeni oyun dediginiz sey UO, CS falan gibi kafelerde ve free serverlarda oynanacak, kopya cdleri 2 milyondan satilacak seylerse, en fazla bir yil icinde UO'nun suanki seviyesinden pek bir farki kalmaz zaten.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]

[Bu mesaj Baggio tarafından 12 Eylül 2004 23:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
UO Türkiye'de neden bitti? :
[li]Yaş ortalaması.[/li]
[li]Oyun ile gerçeği ayırt edemeyen zihniyet.[/li]
[li]Lamer bolluğu.[/li]
[li]Hırs.[/li]
[li]Seviyesizlik.[/li]
[li]Çalıntıcılık.[/li]
[li]Düşüncesizlik.[/li]
[li]Kabiliyetsizlik.[/li]
[li]Reis ayakları,delikanlı ayakları.[/li]
[li]Gerekli kanun yok.[/li]

Daha sayayım çok var...

Ultima Online ne zaman bitti? :
1 sene evvel bitti.

Allah rahmet eğlesin,toprağı bol olsun.
Türk'lerle oyun oynanmaz diyen Rus'lara katılır mısınız,katılmaz mısınız?[signature][hline]MSN : [email protected]
Radio eXiLe WJ
eXiLe UO Shard Staff Member
| ?Laistragon? | | My Photos |
Mesaj tarihi:
UO gayette devam edecek.

Adaptasyonu bu kadar basit.
Öğrenmesi bu kadar kolay.
Bir sürü freeshard.
Daha yeni nesil UOcular kendi shardlarını açmaya bile başlamadılr hala SNNde öğrenenlerin shardlarında oynuyoruz. Bir de RunUOnın çıkması ile eskisi gibi zorda değil shard açmak vs

Kalitesi düşermi başka konu, TR UO devam eder mi başka konu.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Profocio Web Hosting
Kızımız Duru
Mesaj tarihi:
Sen daha yazdiklarimdan reklam sonucu çikartip orda iyi birşey yapilabilirse dünyada ses getirilebilceği fakat türkler tarafindan devamli çekememezliğin getirdiği kavgalarin hiç bitmiyceğini yazdiğimi anlayamiyorsun.
Şimdi o yazdiğim mesaji editliyorum sende alintiği yaptiğini editlede kazayla reklam filan yapmiş olmayalim.
Bundan sonraki konularda da kendi çapinizda eğlenin.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki:
şopar sensin lan ben tinerciyim
Mesaj tarihi:
Ya Unlive sen kimsinde bize eylenin meylenin diyosun..
yenimi cıktın sen..Nerden türedin geldin saga sola luzumsuz luzumsuz mesajlar atıyosun..
neyse topicige kirletmicem sana laf yetiştirerek.[signature][hline]we modify worlds

[Bu mesaj Eternal tarafından 13 Eylül 2004 15:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bu sıralar ra kendi kendine gelin güvey olmaya başladı :) umarım devamı olmaz.[signature][hline]| ||| || |||| ||| || |||| || || ||| ||
²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹
Mesaj tarihi:
ultima online hayat offline diye bir tabir vardı pek çok genç, ufak yaşta meraklı cocuklar bilgisayar başından kalkmadan zebulada yada diger cesitli freeshardlarda ultima online basina gecerek onune geleni kesiyor minik egosunu tatmin ediyor ve git gide buyuyen egosu onu server acma noktasına kadar surukluyor, daha sonra ne oluyor? yeni bir "freeshard" turuyor, 2-3 hafta sonra kapanıyor, bu zincirleme bir olay ultima online'ın kolay kolay unutulacagını sanmıyorum[signature][hline]Aşağıdaki cümle doğrudur.
Yukarıdaki cümle yanlıştır.
Mesaj tarihi:
Hayır anlamadığım bu topic sanırım bi 70707059605 kere açıldı surekli aynı insanlar açtı ve hep aynı kavga . Madem oyanamak istemiyorsun. Ozaman oynama !

Sürekli olarak UO bitti Uo guzel değil yok efenim uzun sürmez. Kendi düşüncense kendine sakla .!

Ondan sonrada yok efendim ne biçim adamsın sen kimsinde bu konu hakkında yorum yapıyosun ..
OFFFFF . Allah hepimize sabır ihsan eylesin
  • Yeni Oluştur...