Cuce Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Jim_E_Rustler said: Ardeth said: intj Based INTJ. based? lol Cuce said: famous people of your type Lim Yo-Hwan oha! intp bende. Gosu INTP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 oha boxer mı var kayıtlarda. Site confirmed for based. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Her sene yapıyorum hep farklı bi şey çıkıyo, bi daha yapiyim. Edit: INFJ çıktım bu sefer de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 http://timenewsfeed.files.wordpress.com/2013/11/screen-shot-2013-11-05-at-4-05-42-pm.png?w=753 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 keske o kadar para kazansam lan, yanlis bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 en kötü 60k income diyo zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 ESTJ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 ISTP Edit: Daha önce bunu farklı yerde yaptığımda INTP çıkmıştı. Anlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 INFP - The Idealist'misim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Bu grafik Türkiye için gerçekçi değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 intp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Ardeth said: Famous intj people Augustus Caesar (Gaius Julius Caesar Octavianus) fuck yeah INTJ Hep sevmişimdir Augustus'u :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 ISTP bitchez ne demek şimdi bu google translate ile yaptm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 steve jobs putin alan turing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 ISTP - The Mechanic Quiet and reserved, interested in how and why things work. Excellent skills with mechanical things. Risk-takers who they live for the moment. Usually interested in and talented at extreme sports. Uncomplicated in their desires. Loyal to their peers and to their internal value systems, but not overly concerned with respecting laws and rules if they get in the way of getting something done. Detached and analytical, they excel at finding solutions to practical problems Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 ENFJ. Hmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 ben hep infp hep infp Introvert iNtuitive Feeling Perceiving Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Kojiroh said: Her sene yapıyorum hep farklı bi şey çıkıyo, bi daha yapiyim. Edit: INFJ çıktım bu sefer de. Allah belamı verecek ya INFP çıktım şimdi de. Edit: Ulan güncelde diye girdiydim meğer başka bi topikten bi linke tıklayıp gelmişim. Nekroladık iyi mi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 HANGİ GAME OF THRONES KARAKTERİSİNİZ http://www.humanmetrics.com/westeros/ ENTP den littlefinger çıktım üf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Extravert(33%) iNtuitive(25%) Feeling(38%) Perceiving(33%) You have moderate preference of Extraversion over Introversion (33%) You have moderate preference of Intuition over Sensing (25%) You have moderate preference of Feeling over Thinking (38%) You have moderate preference of Perceiving over Judging (33%) Human - Natural Alignment - No Class bu ne lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 bu test çocukluğumdan beri internette olsun başka yerlerde olsun karşıma çıkar, ne zaman yapsam infp çıkarım, insan kendisinden kurtulamıyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar