TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 off huun rte nin balkon konuşması gibisin.bi gaz veriyorsun sonra fıss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 CUCE THE DESTROYER OF WORLDS. http://i.imgur.com/0NPk0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 noldu bu maç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 ikisi de cacık cıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ElectronicPanda Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 huun yaşlı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 aquila said: bu mac oynanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 ben huun un hiç sc2 oynadığını görmedim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 yeni bir sezon cuce için yeni umutlar demek, erkenden söndürmek istemedim. ayrıca bu maç oynanacak, hem de dillere destan bir çekişme ve kalitede geçecek maçlar demek isterdim; ama sanırım 40 dk içinde paspas edip yollarım zavallıyı. aelfric ile görüşeyim de müsait olduğu bir gün ayarlayalım cuce ile birlikte. yapalım bitsin bu iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 bırak yae huun dediler mod dediler atlet dediler hep bi bahane hep bi bahane itibar kalmadı surada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 abi cuce hazır her zaman oynamay sen sadece günü söyle cuce gelsin o gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 cücenin menajeri misin birader ne bu heycan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 cucenin koçuyum evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 haha mortis cucenin koçuysa oynamaya gerek yok; ama bence cuce mortis ile eğleniyor, kendisini koçuymuş gibi hissetmesine izin veriyor. cuce kötü bir oyuncu olabilir ama pırlanta gibi kalbi var piril piril. bu başlık epey irtifa kaybetmiş, önüme gelene giydiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 maçtan sonra tekrar konuşalım huun! sen tarih ve saat söyle şu an. cuce orda olacak o saatte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Mortis said: cucenin koçuyum evet SC2 mi yoksa yasam kocumu yada ikiside mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 İkisi de. O Gökçen'i coachluyor. Gokcen de beni coachluyor. Sezgin Gökhanı coachladıgını sanıyor. Sonra hepimiz Sezgin'i coachluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 xunn sen git kişiselde aforizma yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 masadan onurla kalkmana ızın verirken, tekrar havla diye değildi huun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 sözlerin kıvrak ve vurucu; ancak bazı sözler ağzından çıktığı kişiye göre değer kazanır. Cuce said: huunun kafası basmadı sc2 ye ağlıyo. bw'de btün zamanı işcilerle binalara tıklatmakla geciyodu avutuyodu kendini öle. sc2 fazla geldi. ya sözlerini geri al ya da 1v1 gogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Cuce said: havla http://4.bp.blogspot.com/_Qii0RxMolYE/SaibCLNVahI/AAAAAAAAA4Q/FMR3SdeCofk/s400/shock.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Huun Cuce'nin seninle böyle konuşmasına izin mi vereceksin? http://i.imgur.com/vDV6i.jpg Macronla döversin, Cuce dünkü çocuk. Streamleyelim bir de lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Cuce'de benim şampiyonluktan kazandığım klavye olması lazım, benden geçmiş bir klavye olduğu için huun'a şans tanımıyorum. Bir sonraki huun ve Cuce mesajında boş laftan önce direk uygun oldukları 1 haftalık programdaki gün ve saatleri görmek istiyoruz ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Cüce'nin klavyesi şahane, bana gösterirken öyle büyük bir heves ve heyecanla tuşlara vurup sesini dinliyordu ki oyuncak almış cocuklar gibi şendi. Çok tatlı lan. Düşündüm de ben huun'u hiç kasmadan dövüyorum, gokcen'i çok kasarsam. Cuce çok net süpürür Huun'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar