Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Frozen Synapse

razzRaziel

Öne çıkan mesajlar

Cuce said:

oyun pahalı, flashlık oyun bu sonucta

10 dolar pahalı değil ki. kaç olmasını bekliyorsunuz yeni çıkmış bir indie oyunun? 3-5 mi? 10 bence kararında, belki 8 dolar adam başı falan olabilirdi de, 10 olunca oha çok pahalı demem. super meat boy 15 dolar mesela hala...

ha 20 diye düşünüyorsanız onu bilemicem de, illa ki bulursunuz alacak birini 20 diye düşünmemeniz lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim steam hesap adi : darkainu , ekleyin oynariz ama benim beynim simdilik yetmedi tutorialdan sonra bi campaign yapim dedim dovuyolar :D

edit : duck yaptigim elemanlara sonra stand falan demem gerekiyomus saklandiklari yerden kafayi kaldirip vursunlar diye okadar ayrintiya alisik degilim tabi kafa gec basti :)
Sosyal ağlarda paylaş

cok eglenceli lan.. mono ile degisik modlari denedik hep (exterminationla baslayip, vip, defense, custom, vs.).. hepsi baya keyifliydi.. mono devamli cheat yaptigi icin genelde kaybeden taraf ben oldum ama neyse =P..

yalniz, serverlarda bir sikinti var sanirim.. genel olarak zaten yavas da.. ustune iki taraf da komutlari verdikten sonra baya baya bekletir oldu sonlara dogru =/..
Sosyal ağlarda paylaş

ehueheu

create game de advanced optionsda baya bir modifye edebiliyomusuz onu gorduk :P

lag olayi tatsiz ya..

maci yarim birakip ciksaniz bile ertesi gun devam edebiliyorsunuz..ayni anda 1den fazla mac atabiliyoruz....email ile notify opsyonunu acarsaniz mektupla oynanan satranc gibi oluyor oda baya komik xD

bide neymis? roket atari comelip atarsaniz yerden yarim yukseklikteki engellere de carpiyormus..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...