Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Ilk kez steam isine giricem ama 2li paket alma fikri kafama yatti isteyen varsa durtsun paypal`dan falan atarim para paylasir aliriz kardes kardes ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 oyun pahalı, flashlık oyun bu sonucta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Cuce said: oyun pahalı, flashlık oyun bu sonucta 10 dolar pahalı değil ki. kaç olmasını bekliyorsunuz yeni çıkmış bir indie oyunun? 3-5 mi? 10 bence kararında, belki 8 dolar adam başı falan olabilirdi de, 10 olunca oha çok pahalı demem. super meat boy 15 dolar mesela hala... ha 20 diye düşünüyorsanız onu bilemicem de, illa ki bulursunuz alacak birini 20 diye düşünmemeniz lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Super meat boy zaten aşırı pahalı. Onun da hakkı 5 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 hala almak için adam arıyan varsa pm atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 indirdim oynadim biraz da bana gore degilmis hakketen cok karisik bisi, 5dakka bakindiktan sonra sildim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 tamam biz Spyro ile aldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Aldım ben de Darqainu ile. Süper oyun ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Benim steam hesap adi : darkainu , ekleyin oynariz ama benim beynim simdilik yetmedi tutorialdan sonra bi campaign yapim dedim dovuyolar :D edit : duck yaptigim elemanlara sonra stand falan demem gerekiyomus saklandiklari yerden kafayi kaldirip vursunlar diye okadar ayrintiya alisik degilim tabi kafa gec basti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 cok eglenceli lan.. mono ile degisik modlari denedik hep (exterminationla baslayip, vip, defense, custom, vs.).. hepsi baya keyifliydi.. mono devamli cheat yaptigi icin genelde kaybeden taraf ben oldum ama neyse =P.. yalniz, serverlarda bir sikinti var sanirim.. genel olarak zaten yavas da.. ustune iki taraf da komutlari verdikten sonra baya baya bekletir oldu sonlara dogru =/.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 ehueheu create game de advanced optionsda baya bir modifye edebiliyomusuz onu gorduk :P lag olayi tatsiz ya.. maci yarim birakip ciksaniz bile ertesi gun devam edebiliyorsunuz..ayni anda 1den fazla mac atabiliyoruz....email ile notify opsyonunu acarsaniz mektupla oynanan satranc gibi oluyor oda baya komik xD bide neymis? roket atari comelip atarsaniz yerden yarim yukseklikteki engellere de carpiyormus.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 aahahaha ducking olayi sikintili ben de sizinki kadar olmasa da aci tecrubelerle ogrendim.campign yaptim ama suana kadar sadece nub gibi yarin patiden birileri cikmassa gavurlara mac aticam sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 offline görev takılıyorum ben de. ai'yi yenmeye başlayayım, online gireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Belli ki 6-7 kisi almisiz oyunu patiden bari steam`den ekleselim de arada beraber oynariz,ben de gerge gibi offline oynuyorum dunden beri AI ye karsi daha ezici ustunluk saglayamadim sahsen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Red said: 5 dolarlık oyun lan bu.çok pahalı 19 dolar bi de acayip yavaş düşünüyolar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 ai ile ısınmaya başladım ben, yakında üzmek için gelicem. yalnız oyunun müzikleri çok başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Biz Spyro`yla dun aksam 3-4 el attik uzdu beni bi kere berabere kaldik sadece :D Ama oyun baya zevkli,bos vaktimde campaignleri yapip olaylari iyice cozmeye calisiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Ardeth said: Red said: 5 dolarlık oyun lan bu.çok pahalı 19 dolar bi de acayip yavaş düşünüyolar sdf onu anlamadım bende, sanırsın deep blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 siz hangi sunucuda oynuyosunuz? beraber oynamak için farkediyor mu ki, ben UK2'deyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 degisiyo.. hangi serverda oynayacagimiza karar verip bulusuyoruz.. texas3 en hizlisi gibi geldi denediklerimizden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Oyunu alan herkes steam`den dost olursa ilerde coop gelince falan da konusur bi serverda toplasir orda girisiriz birbirimize.Farkli serverda oynayinca surekli statlarin bir oraya bir buraya saciliyor tek fark o sanirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Bu hesaplamalar nie bu kadar uzun sürüyo ya dayak yemeyi bekliyorum bi saat haha:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 bugün terraria karşılığında birinden aldım... bu arada 25 dolara çıkarmışlar oyun çok tutunca herhalde :P çünkü 20 dolar iken -20% falan yoktu yaninda. neyse oynayan kimler var burada? sabocano'yu ekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 -20 vardı yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 hadi ya farketmemişim. steam nickini yazsana sen usenet fedaisi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar