calimero Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 ondan dedim ben zaten, sonra vay efendim mile gaydı rulmana gaydı diye kınıyoruz. sen makinacıyı tecrit et sonra da hesap sor. adamlar gözyaşlarını (?) terimlere dökmüşler...
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 KARIVERİNLANBİZEĞ BURDA MEME YOK HERKES ERKEK BURASI MAKİNE BEYLER
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 https://www.facebook.com/video/video.php?v=10150265446786490&comments
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Babacum'u görünce aklıma hep "Babacum Halil Pazarlama!" geliyor.
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 abi yalnız konunun gidişi feci fail olmuş.. babacum bu kelimeyi çok sevecek ^_^ Edit: ha bir de belirtmeme gerek var mı bilmiyorum ama "küfür içerir" bahsedilen kelime ne BabacumMostors said: dayarak eheh eheh dayarak hehe, he ehe dayarak eheh he he-he-he he ihimi him hihihim mihihim dayarak pipim pip pipim hihim kalan herkes nereye takıldı, konu nerede dönüyor ivmenin zamana gore değişimi->"jerk, vuruntu da denir makine dilinde." ->"makine dilinde hepimiz otuzbirci olduğumuz için herşeye jerk diyerek kendimizi eğlendiriyoruz." -> "kam mekanizmasıyla ne yapılıyor? kamşat mı?" çok kötü çok
Öne çıkan mesajlar