Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erkeklerin de muayyen günleri varmış

-ryan-

Öne çıkan mesajlar

Sadece kadınlara özgü olduğu sanılan muayyen günlerin ve buna bağlı olarak görülen stresle asabi davranışların erkeklerde de meydana geldiği ortaya çıktı.

İngiltere'deki Derby Üniversitesi bilim adamlarının yaptığı araştırma sonuçlarına göre erkeklerin semptomları, başta konsantrasyon kaybı, asabilik ve baş ağrısı olmak üzere, kadınlardan daha ağır seyredebiliyor. Araştırmayı değerlendiren Dr. Aimee Aubeeluck, şunları söyledi: Erkeklerin de kadınlar gibi, periyot öncesi strese bağlı (PMT) belirtiler gösterdiğini anladığımızda, büyük şaşkınlık geçirdik. Tıpkı kadınlar gibi erkekler de, ayın bazı dönemlerinde fiziksel ve ruhsal değişim gösteriyorlar. Ama doğrusunu söylemek gerekirse, henüz bu değişime hangi etkenlerin neden olduğunu henüz ortaya çıkaramadık. Çünkü, fiziksel olarak erkeklerde regl yaşanmıyor. Bunun muayyen günlerde meydana gelen "biyoritm" değişikliği sonucunda ortaya çıkabileceği olasılığı akla geliyor

[Bu mesaj -ryan- tarafından 12 Eylül 2004 12:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Haha.. Harbi araştırma türkiyede olsaydı şöyle olurdu herhalde..

- Merhaba, ayın belli dönemlerinde kendinizi kötü hissettiğiniz oluyormu? Bir araştırma yapıyoruzda..
- Ne araştırması bu?
-Erkeklerdeki muayyen günler için..
-Ne lan biz yumoşmuyuz?
*!çotanak*[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.....
Radyo Anadolurock
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-ryan-, 12 Eylül 2004 13:00 tarihinde demiş ki:
Yatak'dan hangi tarafa dogru kalktığımızda ters kalkmış oluyoruz peki?

bunu anlamanın bi yolu var
yataı duvara dayarsın mecburen bi tarafından kalkarsın
ogünkü olayı yataın dier tarafından kalktıın günle kıyaslarsın
yattan ters tarafını örenip duvara dayarsın ordan bidaa kalkamazsın[signature][hline] Whether long range weapon or suicide bomber, Wicked mind is a weapon of mass destruction
Whether you're soar away sun or BBC Disinformation is a weapon of mass destruc
You could a Caucasian or a poor Asian, Racism is a weapon of mass destruction
Whether inflation or globalization, Fear is a weapon of mass destruction
Sosyal ağlarda paylaş

bu haber bana yazış gibi geldi ya..
Kadınlarda muayyen günü olayı yumurtlama sırasında hormonal dengelerin değişmesiyle oluyor ve yumurtlama kontrol edilir bişey değil (öyle olsa zaten menopoz geciktirilebilir ehe) ama erkekte sperm istendiğinde üretiliyor. Ne muayyeni bea!?[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
blackchaos, 12 Eylül 2004 13:36 tarihinde demiş ki:
o zaman ben hep muayyen günümdeyim.

senin normal olmadıgını bılıyodum ztn.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Sosyal ağlarda paylaş

dikkat ediyorum böle saçma sapan araştırmalar hep ingilizlerin başının altından çıkıyor.
bende hep solumdan kalkıyorum hem. diğer yanda duvar var. terste yatamam bikaç ingiliz bilim adamı sevindirik olacak diye kusura bakmasınlar.
bide üstüne kafam gire hepsine..
hayır muayyen günümde deilim oda neymiş:D
yok valla deilim.[signature][hline]izinsiz gösteri
MSN:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...