-ryan- Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Sadece kadınlara özgü olduğu sanılan muayyen günlerin ve buna bağlı olarak görülen stresle asabi davranışların erkeklerde de meydana geldiği ortaya çıktı. İngiltere'deki Derby Üniversitesi bilim adamlarının yaptığı araştırma sonuçlarına göre erkeklerin semptomları, başta konsantrasyon kaybı, asabilik ve baş ağrısı olmak üzere, kadınlardan daha ağır seyredebiliyor. Araştırmayı değerlendiren Dr. Aimee Aubeeluck, şunları söyledi: Erkeklerin de kadınlar gibi, periyot öncesi strese bağlı (PMT) belirtiler gösterdiğini anladığımızda, büyük şaşkınlık geçirdik. Tıpkı kadınlar gibi erkekler de, ayın bazı dönemlerinde fiziksel ve ruhsal değişim gösteriyorlar. Ama doğrusunu söylemek gerekirse, henüz bu değişime hangi etkenlerin neden olduğunu henüz ortaya çıkaramadık. Çünkü, fiziksel olarak erkeklerde regl yaşanmıyor. Bunun muayyen günlerde meydana gelen "biyoritm" değişikliği sonucunda ortaya çıkabileceği olasılığı akla geliyor [Bu mesaj -ryan- tarafından 12 Eylül 2004 12:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 ilginç bu araştırma türkiyede olsa bütün "delikanlılar" döverdi adamı herhalde :)[signature][hline]thanatos, 4 eylül 2004 00.30 tarihinde halıya kusmuş ki: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Yataktan ters kalkıp kalkmamayla alakalı o. Bazen bütün gün deli oluyorum.[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ryan- Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Yatak'dan hangi tarafa dogru kalktığımızda ters kalkmış oluyoruz peki?[signature][hline]i have no tears, there is only pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 delikanlı adam muayyen olmas huleyn! :p[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spexy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 haklısın bende diom türkiyede neden böle arastırmalar olmuo die[signature][hline]:))))) [Bu mesaj Spexy tarafından 12 Eylül 2004 13:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 benim seçeneğim yok hep solumdan kalkıyom sağa kalkarsam kafam acır(duvar var) odam küçük lan[signature][hline]+i don't see dead people...*creepy* -aaand? +screw you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Haha.. Harbi araştırma türkiyede olsaydı şöyle olurdu herhalde.. - Merhaba, ayın belli dönemlerinde kendinizi kötü hissettiğiniz oluyormu? Bir araştırma yapıyoruzda.. - Ne araştırması bu? -Erkeklerdeki muayyen günler için.. -Ne lan biz yumoşmuyuz? *!çotanak*[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste..... Radyo Anadolurock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 said: Chemical, 12 Eylül 2004 13:01 tarihinde demiş ki: benim seçeneğim yok hep solumdan kalkıyom sağa kalkarsam kafam acır(duvar var) odam küçük lan ters yat sen de .. sağından kalkmış olursun ;)[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 kadın erkek eşitligi bizde muayyen istiyoruz.[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Bishop +1 acaba neyin periyodunda oluyor bu gün... merak ettim. Hatta çok değişken bir insan olduğum için "acaba bende üreme bozuklukları da mı var?" diye merak etmiyor da değilim.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 said: -ryan-, 12 Eylül 2004 13:00 tarihinde demiş ki: Yatak'dan hangi tarafa dogru kalktığımızda ters kalkmış oluyoruz peki? bunu anlamanın bi yolu var yataı duvara dayarsın mecburen bi tarafından kalkarsın ogünkü olayı yataın dier tarafından kalktıın günle kıyaslarsın yattan ters tarafını örenip duvara dayarsın ordan bidaa kalkamazsın[signature][hline] Whether long range weapon or suicide bomber, Wicked mind is a weapon of mass destruction Whether you're soar away sun or BBC Disinformation is a weapon of mass destruc You could a Caucasian or a poor Asian, Racism is a weapon of mass destruction Whether inflation or globalization, Fear is a weapon of mass destruction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Ya laf gelimi bir sözdü yatak meselesi amma büyüttünüz. :)[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 ee ay icersinde hormonal dengede degisiklikler oldugu biliniyordu . neyi arastirmis bu tirtstarlar onu anlamadim ben .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 o zaman ben hep muayyen günümdeyim.[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 erkeğin muayen günü maaş günüdür.. maaşı hangiş borçlulara pay edeceğini düşünmekten beynini yer[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 bu haber bana yazış gibi geldi ya.. Kadınlarda muayyen günü olayı yumurtlama sırasında hormonal dengelerin değişmesiyle oluyor ve yumurtlama kontrol edilir bişey değil (öyle olsa zaten menopoz geciktirilebilir ehe) ama erkekte sperm istendiğinde üretiliyor. Ne muayyeni bea!?[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 dün benim öyleydi herhalde çok sinirliydim ve başım ağrıyordu:)[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 çocukta yaparım kariyerde Biliyor muydunuz? Adet döneminizin hemen öncesinde ve sonrasında beden ısınız hafifçe yükselir. Bu da aslında hem uykunuzu etkiler hem de uyurken yatağınızda normalden daha fazla kıpırdanmanıza neden olur. yok benim muayyen günüm falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 ayyy bugun bi huzursuzluk var üstümde *!saçını kulağının arkasına doğru atar*[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 tersinden kalkmak olayı şöyle oluyor bi acıklık getirelim tersinden kalkmak solundan sagından degil tam tersinden yani ayak ucundan kalkmak oluyor. gece cok dönenlerde görülüyor ayak ucundan kalkmak.[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 said: blackchaos, 12 Eylül 2004 13:36 tarihinde demiş ki: o zaman ben hep muayyen günümdeyim. senin normal olmadıgını bılıyodum ztn.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugarea Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 türk erkeğinin muayyen günü mü olurmuş be bu gavurlar içindir[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 dikkat ediyorum böle saçma sapan araştırmalar hep ingilizlerin başının altından çıkıyor. bende hep solumdan kalkıyorum hem. diğer yanda duvar var. terste yatamam bikaç ingiliz bilim adamı sevindirik olacak diye kusura bakmasınlar. bide üstüne kafam gire hepsine.. hayır muayyen günümde deilim oda neymiş:D yok valla deilim.[signature][hline]izinsiz gösteri MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 - ayy bey ,beni uyku tutmadı bu gece ! -dur yaa olmaz hastayım...[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar