Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Finals 2011

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
4-0 seride gasol kötü oynadı ama bi seri bi adamı bitirmek için cok fevri bi hareket kaldı ki bir cok beyaz uzunun aksine deli gibi kas ve kilo yapacagına atletikligini koruyarak bile saygı duymamı saglıyor
Mesaj tarihi:
O seride takımın en kötüsü oldugunu dusundugumden ve (sanki dogustan ne heyecan yaptıysam) lakers taraftarı oldugumdan o kadar sinire hakkım vardır.

Nasıl senin saygı duymanı saglıyorsa benimde izlerken keyfimi kaçırıyor . Bireysel düşünceler bunlar bende gasolü begenmeni saygıyla karşılıyorum.
Mesaj tarihi:
Gasol'e full yıkılmaz abi suç. Başı çekiyor ama Kobe dışında istekli adam yoktu nerdeyse.

Fakat Gasol kendine gelemez bence. Maç ortasında bile suratı ağlamaklı oluyor bu hezimeti zor sindirir.
Mesaj tarihi:
oldun said:

4-0 seride gasol kötü oynadı ama bi seri bi adamı bitirmek için cok fevri bi hareket kaldı ki bir cok beyaz uzunun aksine deli gibi kas ve kilo yapacagına atletikligini koruyarak bile saygı duymamı saglıyor

nasıl?

siz kaslı adamların hareket edemediğini filan mı sanıyorsunuz ? :d
Mesaj tarihi:
Slint said:

Holy said:

Abi bence kobe fisher'dan bile kötü, takımın en kötüsü.

fikirlerime saygı duyuyor mu herkes?

Fisher, Kobe kadar şut kullansa o da 30 atar

Fisher kapalı kutu, bir Alex değil.
Mesaj tarihi:
AtlaraFisildayan said:

p pierce fıcı gibi oldu hareket edemedi memo ilk gittiginde gasol gibi olmasada bi cabuklugu vardı ama varil gibi oldu özellikle beayzlar ne yediriyorlarsa +4str -2 agility alıyor resmen bir iki yılda sadece kas yavaslatmaz ama kas+yag direk yavaslatıyor
Mesaj tarihi:
ah ya kendimi 2 günde 1 mac var diye alıştırmışım, bugün mac var sanıyorum kendimi ona göre hazirladım.Baktım başlamamış, bi baktım foruma yarınmış mac yıkıldım şuan
Mesaj tarihi:
oldun said:

AtlaraFisildayan said:

p pierce fıcı gibi oldu hareket edemedi memo ilk gittiginde gasol gibi olmasada bi cabuklugu vardı ama varil gibi oldu özellikle beayzlar ne yediriyorlarsa +4str -2 agility alıyor resmen bir iki yılda sadece kas yavaslatmaz ama kas+yag direk yavaslatıyor

Gasol'de hiçbişey değişmedi. Kendine güveni yok adamın birde 2 şampiyonluk fazla gelmiş.
  • Yeni Oluştur...