vivavale Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 bu sabah harika bir geri dönüs yaptı Dallas hafif uykuluydum 15 sayı geriden Dallas alınca noluyo lan dedm hala da etkisi üzerimde cok güzel mac oldu.
oldun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 4-0 seride gasol kötü oynadı ama bi seri bi adamı bitirmek için cok fevri bi hareket kaldı ki bir cok beyaz uzunun aksine deli gibi kas ve kilo yapacagına atletikligini koruyarak bile saygı duymamı saglıyor
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 O seride takımın en kötüsü oldugunu dusundugumden ve (sanki dogustan ne heyecan yaptıysam) lakers taraftarı oldugumdan o kadar sinire hakkım vardır. Nasıl senin saygı duymanı saglıyorsa benimde izlerken keyfimi kaçırıyor . Bireysel düşünceler bunlar bende gasolü begenmeni saygıyla karşılıyorum.
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Gasol'e full yıkılmaz abi suç. Başı çekiyor ama Kobe dışında istekli adam yoktu nerdeyse. Fakat Gasol kendine gelemez bence. Maç ortasında bile suratı ağlamaklı oluyor bu hezimeti zor sindirir.
Holy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Abi bence kobe fisher'dan bile kötü, takımın en kötüsü. fikirlerime saygı duyuyor mu herkes?
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 oldun said: 4-0 seride gasol kötü oynadı ama bi seri bi adamı bitirmek için cok fevri bi hareket kaldı ki bir cok beyaz uzunun aksine deli gibi kas ve kilo yapacagına atletikligini koruyarak bile saygı duymamı saglıyor nasıl? siz kaslı adamların hareket edemediğini filan mı sanıyorsunuz ? :d
Slint Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Holy said: Abi bence kobe fisher'dan bile kötü, takımın en kötüsü. fikirlerime saygı duyuyor mu herkes? Fisher, Kobe kadar şut kullansa o da 30 atar
toggie Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 o bahane iverson icin kullanılırdı. yemez kimse burda.
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Slint said: Holy said: Abi bence kobe fisher'dan bile kötü, takımın en kötüsü. fikirlerime saygı duyuyor mu herkes? Fisher, Kobe kadar şut kullansa o da 30 atar Fisher kapalı kutu, bir Alex değil.
oldun Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 AtlaraFisildayan said: siz kaslı adamların hareket edemediğini filan mı sanıyorsunuz ? :d p pierce fıcı gibi oldu hareket edemedi memo ilk gittiginde gasol gibi olmasada bi cabuklugu vardı ama varil gibi oldu özellikle beayzlar ne yediriyorlarsa +4str -2 agility alıyor resmen bir iki yılda sadece kas yavaslatmaz ama kas+yag direk yavaslatıyor
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 o da sporcunun suçu. aldığın paranın hakkını vereceksin.
aquila Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 hantallasiyo kaslandikca, garip bisey degil. cok kaslandikca tabi, kasli var kasli var.
radagast62 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 oldun said: p pierce fıcı gibi oldu hareket edemedi savulun uçan fıçı geliyor http://www.youtube.com/watch?v=aoaK5cE8Lmk
C3nK Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 ah ya kendimi 2 günde 1 mac var diye alıştırmışım, bugün mac var sanıyorum kendimi ona göre hazirladım.Baktım başlamamış, bi baktım foruma yarınmış mac yıkıldım şuan
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 http://twitpic.com/57jcab ahaha mark cuban
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 agentzeroshow(arenas) Trust me olando magic fans. U do not want HEDO on twitter..I played with him 60+games and I stay don't understand what he say I just laugh
Delyyyy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 arenas kim la, ciddiye alınıyor mu o hala?
Leadman Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 İçim yanıyor şu herifi görünce, bir bu bir T-Mac.
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 oldun said: AtlaraFisildayan said: siz kaslı adamların hareket edemediğini filan mı sanıyorsunuz ? :d p pierce fıcı gibi oldu hareket edemedi memo ilk gittiginde gasol gibi olmasada bi cabuklugu vardı ama varil gibi oldu özellikle beayzlar ne yediriyorlarsa +4str -2 agility alıyor resmen bir iki yılda sadece kas yavaslatmaz ama kas+yag direk yavaslatıyor Gasol'de hiçbişey değişmedi. Kendine güveni yok adamın birde 2 şampiyonluk fazla gelmiş.
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 istatistik ilgincmis: 11 kere durum 1-1 olmus finallerde, 3. maci alan her seferinde sampiyon olmus.
sniper Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Dirk nowitzki lebron james'i çarşıya yolladı attığı fake'le. Ardanın milli maçtaki hareketi geldi aklıma direk.
Öne çıkan mesajlar