dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Forum genelindeki tüm yorumların gibi bu konuda da baya kötüsün.
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Ya neden uyuyakaldim ki? neden ya neden? Neyse helal olsun dallas'a. Bu maci alanin sampiyon olacagini dusunuyordum. Umarim oyle olur.
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Yahu anlamıyorum neyini tartışma geregi duyuyorsunuz cidden göreceli olan bir olayı tartışabilecek kadar kibir neden? Ben göze hoş gelen basketbolu sevip blake griffin > pau gasol diyorsam bu bana kalmış bişi degil mi? Shaq bacak arası atarken howard superman olurken pau gasol 'what?' diye mal mal takılan bir adam. Cidden şaka maka göreceli olayı tartışıyorsunuz burda hayır o daha iyi ve sen bılmıyorsun dıyerek. Ben begenmıyorum kardeşim temel textbook basketbolu ben göze hoş geleni seviyorum o yüzden yıllarca suns taraftarı oldum ben sıf nash coşturuyor maçları diye.
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Yalnız Yiğit kesin MSN'de, Skype'ta falan birine "Fark 15 oldu, Miami nasıl çakıyor zaaa" çekti. Yoksa böyle bir comeback çok zor asdadsa
onetimebaby Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 o deil de mithat hakli beyler.
oldun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 dirk uzun deil mi adam 213 bea seni sabonis keser anca o zmn bu arada sutor deil yıldız bi kerem
onetimebaby Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 dirk uzun degil dediinde hakli degil de, seyir zevki > all konusunda hakli.
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Uzun degil demedim ki ben? bahsettigim uzunlardan degil dedim. Mantıklı bir anti-argümanınız yoksa ve 'ahah çok sacma ben dogruyu bılıyorum sen bılmıyorsun' ile gelmeyin cevaplıyamıyorum zor oluyor. Son kez, göze hoş gelen basketbolu seviyorum bu göreceli bir olay futbolda da hatta teniste bilardo da falan başarılı olan şampiyon olan adam umrumda degil izlemesini seviyorum göze hoş gelmeli bu gayet kişiden kişiye degişebilen bir olay bunun nesini tartışabilirsin ki. 'hayır sen aslında textbook basket seviyorsun ama farkında degilsin' diyebilirsiniz en fazla. Sana pau>blake olur bana blake >pau olur bunun michael jordan > kobe hali var kobe > michael hali var malone > barkley var daha bir ton var şimdi burda sonucu belli olmıcak şeyi uzatıp tartışmanın anlamı ne edit: asfdasdfads o playoff yerinde ki dirk olayını görmemiştim adımın geçtigini şimdi söylenince baktım. Tekrarlıyorum dirk uzun degil demedim bahsettigim sevmedigim uzunlardan degil dedim ben bıleydım o zamandan söylerdim :D
Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 birader hem şov seviyorum diyorsun hem de nowitzkiyi bunların(pau,marc vs.) dışında tutuyorsun nasıl bir çelişki bu nowitzki dediğin 20-30cm zıplayabilen bir adam, öyle göze hoş gelen bir basket oynadığı da söylenemez ama bu şu an nba'deki en iyi power forward olduğu gerçeğini değiştirmiyor tabii.
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Nowitzki ve gasoller arasında ki atletizm ve görüntü farkı da birinin post birinin 'imkansız şutların şutörü' olmasından
Slint Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 İyi de sen Griffin'i Gasol'den daha çok seviyorum demiyorsun, Gasol vasat bi uzun diyorsun.
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 İşte o da 'bence' görüşümü belirtiyorum burda elimde isviçreli bilimadamlarının hazırladıgı bir belge yok sonuçta ıspatlıyabılecegım.
oldun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 seyir zevki denen halt yüzünden lebron basket oynamayı ögrenemedi elindeki topu yere arasıra falan vuruyor.
Holy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Bence Kobe basket oynamayı bilmiyor. Kapımda çöpçü yapmam lan ne o öyle hoplayıp zıplamalar falan. Pas, şut. Arada smaç falan bassın ama öyle çok abartmasın.
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 mithat in bahsettiği, nba tarzı ve eurolig tarzı oyuncular. nba deki adam maçın olmadık yerinde sallar 3 lüğü, euroligdeki 2 sayı olsun garanti olsun der. seyir zevki demek istiyor. bir ara kobenin her seferinde dahada geriden 3lük atması gibi şeylerden bahsediyor sanırım. nowitzki ayrımınıda o yüzden yapmış, nowitzkide bu zencilerin alman versiyonu gibi.
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 dreagloth said: nowi uzun değil diyecek geyiğini yaptık biz hafta asdada, sen ölmedin mi hala ya, üzerine 5 sayfa konuştuk gelememen lazımdı buralara. Gerçi şu bf benzetmenden belli, atletikliği, şovu iyi basket sanan orta okul abd vatandaşı gibi olduğun. hahahahaha abi çok güldüm Beyler nowitzki uzun değil. Gasol da ilgauskas seviyesinde evet.
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Bana nowitzki uzun degil dedigim yeri bulun. Bulamıyor ve dalga geçmeye devam ediyorsanız üstüme alınmıcam bu muhabbetleri.
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Uzunlara genelleme yapıp, sonra şu değil bu değil demenden sonra, devamına gelirsek, Pau yu Ilgauskas seviyesine koymanı da geçersek, BEN BEĞENMİYORUM ARKADAŞIM RÖRÖRÖ BENCE BU BUNDAN İYİ argümanın NBAde geçerli değil, malesef NBA'in efficiency sistemine göre Pau Ilgauskas'ı katlar gibi basit gerçekler vardır. Senin seyir zevkin beğenmesede gelip Dirk kötü diyemezsin mesela ( dedin diye demiyorum, örnek veriyorum. ) Forumun genelinde konuşmalarının boşluğu buraya da yansıyor Drea'nın dediği gibi. Ayrıca toggie niye tekrar summonlıyorsun adamı adam ne güzel gitmişti damlayacak yer arıyormuş meğer. Edit : ciddi cevap verdim sonra dalga geçmeye devam edeceğim evet.
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Uzunlara genellememi ortaya koyduktan ve takımına ne kadar katkı yaptıgı onun takımının 130-65 yenmesinin bile umrumda olmadıgını ve pau gasol olmasa nba farketmezdi benim içini belirttikten sonra; SEYİR ZEVKİ diye bin kere yakındım sonra benim haricimde de adamlar belirtti ve fakat hala anlamakta zorlanan sizler benim görüşümü kesin kanıtlı ıspatlanmış bişi falan söyluyormuşum gibi almakta ınatçısınız. Pau Gasol'ün Blake Griffinden daha iyi oldugunu ya da tam tersini gösteren bir kaynak belirtmiyorum benim gözüme bg çok daha kaliteli geliyor izlemeyi daha çok seviyorum (gerçi bg baya kral adam zaten göze hoş gelmese bile bir istatistiklere baksak yeter) benim haricimde bir sürü kişi yazmış onları da bir okursan neden bahsettigim ortada. DAHA IYI olmayabilir belki istatistik olarak ama İZLEMESİ ZEVKLİ bahsettigim olayın. Ben izleyici degil miyim? bana izlemesi zevkli showtime basketbolu lazım o zaman neden buna bu kadar şaşırdınız? Edit: Mithat said: Bana nowitzki uzun degil dedigim yeri bulun.
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 O zaman Pau'ya kötü demeyeceksin, burdaki insanların %90 ı zaten Blake'i izlemeyi daha keyifli buluyordur, Allah'a şükür basketten anlayan insanlar var. Bence daha keyifli deseydin bu kadar üstüne gelmezdi kimse, 50 sayfa önce Pau iyi değil, 2 sayfa önce Gasol kardeşler anca Ilgauskas dedikten sonra, hele ki şu playoff tan sonra Marc için, ne yorum yaptığının pek önemi yok artık.
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Tamam ilgauskas olayında biraz haşin davranmışım :D ama pau cidden çooooooooook kötü oynamıştı 4-0 olayında (burda degil tee ilk kötüler dedigimde) ve lakerslı olarak 4-0ı full gasole yıktım . Onun dışında marc cidden seviyesi burda kalıcak gibi duruyor daha ileri gidemez he tamam ilgauskas degil dedigim gibi abarttım ama marc gasol vs blake griffin olayında bence sadece seyir zevki degil yetenek olarak bile bg daha iyi gelir. Yani tekrarlıyorum sonuçta bu söylediklerim hep BENCE olan şeyler göreceli olayın daha tartışılabilir hali mi olur .
toggie Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 lakers'ın son sampiyonlugunu da full gasol'e yıkman gerekirdi su durumda.
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Geçen senede aynen öyle gasolü seviyordum adam çok kral oynuyordu . NEDEN BIR DAHA OYLE OYNAMADI NEEDEEEEEEN :( :(
Öne çıkan mesajlar