aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 ben kapattim, adamlar alicak maci asdfa.
fede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 fede said: bu dallas nası geldi lan finale kadar bu ne olm hafif göt oldum
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 kaan kural ne derse tersi çıkıyor lan harbiden. ahaha
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 DIIIIIIIIIIIIIIIIIIIRRRRRRRKKK!!!!
fede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 kırk yılın başı bi maç izliyim dedim. o da efsane maç oldu. tebrikler kendim
Delyyyy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 dedeler bu işi dallas'ta bitirir. lebron ile veyd önce agıllı olsun, artis veledler.
Shimone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 abi bi avrupa kupasındaki türkiye bide bu seneki dallas... son dk.larda rage açıyo adamlar resmen. son 6 dk da 15 sayılık farkı kapatmak... bide oynadıgın takımda miami yani. resmen yargıladılar helal olsun :D
Slint Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 radagast62 said: "ron artest twitter" said: If Dallas wins four one I'll run down Santa monica with electrical shocks on my chest nipples
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Fark acildiginda soverek uyuya kalmisim sagolsun dallascim mutlu uyandirdi
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 4-1 miami, dedeler üzülmesni diye verdiler 1 maç miami dereağzı tesislerinden bu geceyatağında nasıl rahat uyudun ulan lebron ulan wade. çocuğumu yendik diye yatırdım sabah baba niye yenildik diye ağladı. are you player are you player ulan
Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 abi kayıttan izliyodum 72-88 mi ne oldu dedim bitti bi facebooka falan bakayım dedim elemanlar coşmuş dallas falan diye dedim ulan mis gibi maçın skorunu öğrendim lanet olsun. dallas gerçekten mükemmel bir geri dönüşe imza attı okc karşısındaki dönüşe benziyordu biraz tabii bunu miami karşısında yapmak hiç kolay değildi, ama dallas'ın olayı da bu zaten tecrübeli takım, süper takım oyunları ve disiplinleri sayesinde maçtan ne olursa olsun kopmuyorlar e tabii nowitzki gibi bir yıldızınız olunca da maçı alıyorsunuz.
toggie Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 alamancıya bak sen ya. avrupadan gelen uzunlar nba'de is yapamıyor diyen bi adam vardı ya forumda. nerde o?
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 nowitzki adam ötesisin, zaten en sevdiğim adamdı nba'de, gün geçtikçe daha da sağlamlaştırıyor yerini ayrıca hiç sevmediğim terry'nin de hayvani katkıları beni benden alıyor, helal olsun ona da asdfs
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 sakince birak o elindeki süpürgeyi yere.. birak o süpürgeyi dedim sana...
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 toggie said: alamancıya bak sen ya. avrupadan gelen uzunlar nba'de is yapamıyor diyen bi adam vardı ya forumda. nerde o? Bendim o da tabii ben böyle uzundan bahsetmıyordum :D bu adam şutör bildigin kesinlikle dirk o laflarımın dışında. Gasol kardeşler ilgauskas falan seviyesinde benim gözümde ondan demiştim şu pau abartıldıgı kadar bir adam degil tamam ben o boyda olsam pau kadar iyi olamam ama o herifin boyunda o herifin aldıgı antremanı ve basket egitimini alan bir adam için gayet vasat demiştim o kadar. Daha fazlasını beklerdım anlamında yoksa nba de şu kadrolara bakarsak pau tanrı olarak gecıyor uzunlar arasında ama bu standartın dusuk olmasından kaynaklanıyor. Onun dışında benim gözümde kesinlike hiç bir zaman bir blake griffin bile olamıcak (hadi howard falan katmıyorum bile oyle soylim)
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 nowi uzun değil diyecek geyiğini yaptık biz hafta asdada, sen ölmedin mi hala ya, üzerine 5 sayfa konuştuk gelememen lazımdı buralara. Gerçi şu bf benzetmenden belli, atletikliği, şovu iyi basket sanan orta okul abd vatandaşı gibi olduğun.
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 dreagloth said: . Gerçi şu bf benzetmenden belli, atletikliği, şovu iyi basket sanan orta okul abd vatandaşı gibi olduğun. Öyle tabii ben göz zevkime eglenceme bakarım ben oynamıyorum ya ben showtime lakers taraftarı adamım banane kimin fundementalı daha ıyıymıs falan bana güzel gözüken izlemesi güzel basket lazım :D bu kötü oyuncu anlamında gelmeyebilir belki ama benimde begenme şartım yok ben istiyorum shaq olsun her takımda 5 tane 30 takımda hep oynasınlar bu benım arzum, gerci adamda bıraktı 1 tane bile kalmadı artık.
EricCantona Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Git harlem izle birader o zaman.
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 ona da feci hayranım mesela, mantık o degil mi? izlerken gözüme hoş gelmesi sevmem lazım degil mi? eglenmem lazım sonuçta ben seyirciyim. 5-5 biten futbol maçı=blake griffin ve 0-0 biten maç pau gasol. Taktik olarak daha iyi gibi dursa bile seyirci olarak ben 5-5 biteni tercih ederim.
Öne çıkan mesajlar