khala Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Maç günleri ve saatleri: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Dallas. Bu sefer alırlar yüzüğü. İnşallah. Lebron'un almaması dileğimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 gönüller dallas diyor ama bu sene oyle ya da boyle miami alır. artık hakemler mi yardım eder, sans mı yanlarında olur bilemem. dallas tarafında da rovans icin bileylenme durumu vardır tabi. sonuc olarak final kanlı gececek sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Dallas alır rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 lakers'ı supurduler ama nefret edemiorm dallas'tan. dirk ve kidd bi şampiyonluğu hakediolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 miami alır ama baya yakın geçer seri 4-3 falan alır anca. sağlam benchi olan bir takımla benchsiz bir takımın karşılaşması olacak çok önemli bir etken bu ama yinede wade+lebron faktörü ağır basar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 miami haterlıgım cok agır basıyo lakers ı supurse bile dallas a gonul veriyorum finallerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=RdvwepbKG9E şundan sora bana kimse lebron şampiyon olsun falan demesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 lebron şampiyon olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 dallas alsin en azindan sampiyona yenildik diyim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 dallas miami'deki ilk maci alirsa supurebilir bile diyorum ben baya damardan girerek. kesinlikle hakettiler bence. lebron ve wade bile olsa ayrica, bu adamlar sictilar mi siciyolar bkz bugunku wade. dallas'ta ise mukemmel bi bench var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 dallas geçiyor gönlumden ama miami'nin gücü de ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 dallas alır, ceyar acımaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 4-2 miami alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Lebron almasin da kim alirsa alsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 dallas alsın bir zahmet artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 artis three nin yenilmesini isterim ama , dallas zor baş eder onlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 dallas http://www.youtube.com/watch?v=RdvwepbKG9E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 repost Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 son mesaj a bastim sayfa atladi. gormedim. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 abi ben hater degilim, hatta severim de lebronu. soyle superstar bir adam bu islere girince ben utaniyorum tv basinda. gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Lebron almasın rerörö diyenler artsın iyice, daha eğlenceli oluyor öyle. Dirk için üzgünüm hakediyor yüzüğü bence, ama ne efsaneler yüzüksüz bitirdi kariyerini. Kısmet değilmiş işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 sadece kidd icin dallas. zaten adama mvp de wermediler nets de ki super 2 sezonda, bu sefer kazansin bari yuzugu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 dallasin almasini isterim ama lebronu durduracak adam yok dallasta stevenson bi tek aklima yatan ama o adamda raydan cikmis tren gibi dengesiz butler yok muydu dallasta ona ne oldu edit ben haterim bi allstar maciydi 3-4 tane 3 luk attiktan sonra tum sempatim yavas yavas nefrete donustu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar