gosh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Ben de dun uyiim dedim, sonra gene uyancaz ne gerek var deyip kizi tekmeyle uyandirdim. Sonrasi...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Ben bahaneleri tükettim son bir yıldır çatır çatır çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 İstesem bile boyle bir luksum yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 mal gibi gunu gunune derse gittim calisma zamani 300 sayfalik kitabin bi kac yerde altini cizip ee burayi biliyorum burayide diye diye 2-3dakka icinde kapatiyorum sinava bi giriyorum sonra devami nasildi acaba fsdfsdf oyle bi sekilde tamamlamaya calisirken hepsi adeta patliyor seneye bi daha aliyorum evet 2 dersim kaldi 3 yildir ayni malligi yapiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 bir ege universitesi gercegi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Dartanian said: Saat 23.45 oluyo mesela 00.00da başlıcam diyorum kaçırınca saati 00.30 diyorum, yine başlamıyorum 1de bu sefer başlıcam 2 saat çalışsam yeter diyorum. Böyle böyle saat 3 olunca uyuyorum sabah erken kalkar çalışırım diyorum sdsafsa Bence en yaygin bahane bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 ders çalışmamak için paticiğe giriyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amphitrite Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 derste dinledim biliyorum ben bunları diyorum. içim rahat etmezse bi bakayım diyorum. sıkılınca aman yaa canımı mı alacaklar altı üstü bi sınav deyip kapatıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 En çok kullandığım bahane klasik "daha çok var nasılsa". Ama arada "her şeyi biliyorum zaten çalışmaya gerek yok" da diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Şu oyundan sonra çalışırım kartımı kullanmaya karar verdim şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 canım sıkıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 evde yemek yok yaaaa.. diyip 4çeşit yemek yapıp aç olmadığım için yemeden yattığımı, evde kahve yok, kahve almaya gideyim diyip markette karşılaştığım çok da samimi olmadığım bi arkadaşımı "abi uzun süredir görüşmedik" diye kafalayıp ps3 oynadığımı da sayarsak gerçekten herhangi bişi olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 laaan yarın akşam sanıyodum sınavı sabahın köründeymiş NAPICAM LAN BEN NAPICAM NE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 hic sinava girip cikcaksin, sonra önceden calismayan kafama siciyim diceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 şu bölümü de seyredeyim başlıyorum,1 saat uyuyım kalkıp çalışcam söz,bu konuyu zaten çok üstü körü geçti bunu atlayayım böylece 1 bölüm daha star trek izlerim,karnım acıktı,gene uykum geldi,bir telefonuma bakıyım,bir face'e bakayım.....sınav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 hayatımda hiç yapmadım şu olayı, proje için sabahladım çok da. ders çalışmak, böyle kitap defter kalemli falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 şu kızlada sevişeyim bakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 ciddi ciddi şunu söylüyorum kendime; Bırakacak olursam doktora terk olacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Daha çok evlencek bi doktor bulup okumaktan vazgeçmiş köylü kızı sıfatı gibi. Devam kasmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 çok zekiyim, çalışmadan da iyi not alırım dicen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Pasta said: Daha çok evlencek bi doktor bulup okumaktan vazgeçmiş köylü kızı sıfatı gibi. Devam kasmaya. kalın olan kısmı üstüme alındım, sen de mi bürütüs? bir allahın kulu da şu fikrime destek olmuyor ya.. yarına akdar maastircht kriterleriyle bağlantlı oalrk enflasyon ve büyüme konulu bir şeyler ahzırlamam lazım hiç istemiyorum ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 biz böyle hepimiz komple senin iyliğini istiyoruz çünkü. inanmıyorsan kermit açıversin bi anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 benim de finalim var abi. ben de hiç istemiyorum. el mahkum. derslere de gitmedim. azcık çalışarak hiç derse gitmeden ilk sınavdan 77 çaktım. sonra 2. midterm bana çaktı sdfs. bir darbe daha kaldıramam diye çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Ben midtermden 97 aldım sonra hiç çalışmadım öyle bi ders olduğnu da unutmuştum girilcek yerleri gösteren mail gelene kadar. şimdi kalıcam muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar