applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Bugün öglen 2 gibi bir cagri yaparken calismayi durdurdu. sonra acılmadi tekrar. sildim yeniden kurdum az önce.. tam login ekrani geliyor program calismayi durdurdu diyor.. basina gelen var mi ? yada ne yapabilcegmi söyleyen.. bu surum sorunludr diye (5.3 bu arada) 4.1 surumu setupu vardi onu yükliym dedim..indrme sunusunda sorun var dedi siteye yönlendrdi 5.3 indrmem icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 http://www.engadget.com/2011/05/26/skype-goes-down-globally-investigation-underway/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 yok kullanıyorum şı an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 bende de sorun yok kuala lumpur ile gorusme bile yaptim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 said: Skype We’ve identified the problem which is affecting a small number of our users and are working on a fix. An automatic update will be rolled out soon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 microsoft satın aldı ya ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BadBunny Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 selam , skype`da bir bug oluşmuş. 12-24 saat arasında düzelecek demişler ancak beklemek istemiyorsan başlat tan çalıştır a %appdata%skype yazıp enter a bas. açılan pencerede shared.xml dosyasını silip skype başlat. Sorun çözülecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 toggie said: microsoft satın aldı ya ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 BadBunny said: selam , skype`da bir bug oluşmuş. 12-24 saat arasında düzelecek demişler ancak beklemek istemiyorsan başlat tan çalıştır a %appdata%skype yazıp enter a bas. açılan pencerede shared.xml dosyasını silip skype başlat. Sorun çözülecektir. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 easybits go nun ne olduğunu bilen var mı? http://www.blogtechnical.com/1115/skype-installs-game-crapware-on-your-systems-without-users-prior-knowledge.bt şöyle bir şey gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 ya skype da önceden arama yapıp rastgele biriyle chat olayı vardı sanki şimdi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 20-25 dk önce bağlantım koptu, şimdide giremiyorum skype'a. Genel bir sorun mu var yine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 evet bizde de var aynı sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 forgiver said: ya skype da önceden arama yapıp rastgele biriyle chat olayı vardı sanki şimdi yok sonunu pek hayirli görmüyorum forgiver :/ hala vazgecmemissin bu sevdadan ssdf. bi dk bu post o olaydan önce miydi sora miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sargon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 26 mayisda olan problemde silip yeniden baska versiyonu kurmustum butun contact list gitti. simdi yine baglanmiyor. global bisi olsa gerek, italya,romanya ve yunanistanda skype cokmus durumda suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 patlamış skype: Uh oh, Skype's experiencing its second big outage in the space of just a couple of weeks, as we're hearing reports from the UK, Netherlands, and yes, even Bulgaria, claiming the online communications service is down. Our own Skype clients are currently unable to move past the "Connecting..." status note, both on Mac OS X and Windows 7. While we've confirmed it in Europe, the issue seems to be affecting people all over the world. Nonetheless, Skype believes only "a small number" of us have been hampered by whatever's ailing it, and further details should be available soon. Update: Our comments indicate issues are also being encountered in Spain, Portugal, Italy, Australia, Japan, Malaysia, Brazil, Belarus, and Croatia, among other places. Notably, we've also heard reports of Skype functioning in the UK, so it's not down universally -- that supposedly small number of affected users must simply be spread out very sparsely across the globe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Evet baglanirken biraz sorun cikariyor kolay kolay online olmuyor ama az once 1-2 deneme sonucunda basardim sahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Tech İnternet Skype'inda sorun olan var mi ? × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Evet baglanirken biraz sorun cikariyor kolay kolay online olmuyor ama az once 1-2 deneme sonucunda basardim sahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar