Eno Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Eveett Son buluşmada gördükki, futbol oynamak isteyen ciddi bir kitlemiz var. Bunu gerçekleştirmek, 3-4 aydır futbol oynamayan şu bünyemi canlandırmak için bi yerden işe başlayalım dedim... İzmir buluşması topicinde biraz konuştuk, burda öz olarak konuşalım. Kimler geleceğini yazsın. Sahayı falan ben ayarlarım. Talebe göre 6-6 yada 7-7 yaparız. Evet.. Ben varım mesela.. Diğerleri de yazsın... Not: Maç benim çalışan bir ezik olmamdan ötürü 6 dan sonraki saatlerde yapılacaktır. Üniversite tekrar başladıktan sonra bu saati de daha öne alırız. Ama ilk maçı bi yapalım bakalım... Kimler oynuyor?[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Ben ve slayer77 geliyor. adam eksik kalırsa Osman 77 nickli kuzenimide getiririm. 77 rulaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ben de varım. sahada bi beckham a gerek var nasılsa:)[signature][hline]Guarir non è possibile la malattia di vivere sapessi com´è vera questa cosa qui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 bi henry olmassa olmaz :) bende varım :) ayrıca spexy de war.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 fasulye oyuncu olarak geliyorum =p[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Bende varım tabiki...[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 bende gelıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: metboy, 04 Eylül 2004 23:26 tarihinde demiş ki: fasulye oyuncu olarak geliyorum =p eger kuru fasulye olcaksan senı bı gusel yerın eheha[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 oha doldu bile nerdeyse takımlar.. Aç izmirliler siziiii :) 7-7 yaparız talep devam ederse.. Şimdiden 9+1 kişiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Saeros ta hakem olur..[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Saeros ne anlar hakemlıkten[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Anlar anlar süper hakem o. özel maçlardan falan istiyolardı onuda gitmiyodu. ayrıca çokda mütevazi bi insandır.(potansiyel hakeme yağ yapar.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 collina gibi hakemdir saeros =) boy uzun ztn bı sacları kazıttırdık mı adamın tmmdır :D[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spexy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ya yer yoksa seyircide olurum pyro ile gelirim benim abim yan hakem isterseniz hakemde olurum ama ben şike yaparım ona göre[signature][hline]:))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Benim gibi profesyonel hakemlik düşünen bi adamın oynadığı halı saha maçında hakem olmaz, olursa kavga çıkar. :) Şimdi geleceklerin listesini bi yapmaya başlayalım... 1. Eno 2. spawn77 3. slayer77 4. levie 5. pyro 6. metboy 7. epcmadcat 8. llama 9. spexy 10. 11. 12. Bi de gerekirse osman77 geliyor... Talep 12 yi aşarsa, 7-7 yaparız. Bir de, bu gelecekler arasında, gönüllü kaleci varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spexy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 eno toplıım mahalleden :) ya halısaha maclarında harbi hakem olmas zaten onu nereye sokucas[signature][hline]:))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spexy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 abi kesin kaleci kavgası cıkcak kaleci olan yazsın walla benden bi kaleci olmas[signature][hline]:))))) [Bu mesaj Spexy tarafından 05 Eylül 2004 00:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 spexy sana mahallede kucukken kedi demiolar mıydı kalecılıgınden dolayı hehe (gercı hala dıyorlar :D ) 1. kalecı spexy ehah[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 İzlemeye gelirim bende kavga çıkarsa çıakrtanı döverim fln o tür küçük işlerle uraşırım :)[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 evet görüldüğü gibi ben avrupayı toplamaya çalışırım adam çıkmaz. Adamlar izmir de hemen toplandılar Utanın be[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 beyler ciddi kaleci lazım. 2-3'er golden sonra kaleci değişmesi biraz küçüklükte kalsın:)[signature][hline]Guarir non è possibile la malattia di vivere sapessi com´è vera questa cosa qui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 transfer ücretimi öderseniz önümüzdeki hafta içinde günü birlik gelip dönebilirim kaleci olarak =P (transfer ücretim ; otobüs,saha ücreti,yemek'ten oluşmaktadır)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 2-3 golde bir kaleye geçsin birisi. Sonum... Ebe deiliim. Elime son mum diken kaleci olsun. vs vs.. :D[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Ben gelirim elbette![signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 eheh herkes GSli GS - (FB+Bjk) maçı yaparız hehe[signature][hline]Guarir non è possibile la malattia di vivere sapessi com´è vera questa cosa qui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar