boone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 uzun zamandır böyle oyun oynarken müzik dinlerken herhangi bir problemim yok ancak youtubeden vidyo izlediğim zaman ara sıra cızırtı yapıyor hopörlörüm ancak vidyoyu tam ekran yaptığımda o sorun ortadan kalkıyor tekrar küçük pencerede seyrettiğimde yine cızırtı geliyor.. neyden kaynaklanıyor veya çözümü varmıdır..
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 evet olarak algılıyorum cevap vermedin yeni bi ses kartı al ucuza çözümü yok.
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 youtube dışında video izlerken oluyor mu benzer bişi? ya da pc'de yüklü bir video dosyasını (film-dizi vb.) çalıştırırken?
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 sadece video izlerken değil oyun oynarken falanda gelir o ses ses kartın onboardsa bi şekilde hasar almıştır falan sen yinede ses kartı driverını sil kendi sitesinden indir bi güncelle falan ama zannetmiyorum düzelmeyecek yine
boone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 kermit: oyun oynarken gelmiyor :) mesajımdada dediğim gibi oyunda müzik dinlerken gelmiyor sadece BROWSERden bir vidyo izlediğimde cızırtı geliyor bir problem olduğunu düsünmüyorum hopörlerde allah allah ne lan bu çok sinir bozucu neyseki tam ekranda çıkmıyor. xaty: dediğim gibi nette vidyo izlerken geliyor bu ses ancak sadece vidyo izlerken baska problem yok
boone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 zeawee: aklıma gelmedi doğrusu... bir bakayım yok kardesim baktım aynı ancak belirli süre oluyor bu cızırtı sonradan gidiyor allahtan :) ha bu arada kermit: neden ucuz alıyorum neden pahalı almıyorum ?
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 simdiye kadar almadigina gore fakir olabilirsin diye dusunmus olabilir
boone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Adam olun satın alırım forumu banlarım hepinizi.
Öne çıkan mesajlar