moncici Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Lyvanna_Dolores said: eneee kumrucu izzet :( güzelyalı =/ geçenlerde göztepe civarındaydım. aklıma bu post geldı, zevkıne guvendım (zun naber hehe) dedim karsıya geçmeyeyim şımdı. buldum izzeti girdim. o bayat ekmek, tatsız kaşar, plastikimsi sosisler ve tatilimin en buyuk hayal kırıklıgını yasattın bana tesekkur ederım.
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Şevki varken izzet kim abi adında hayır yok sdfsa
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 100 metre arayla aynı isimli iki mekandan bahsediyoruz... ne kadar güzel olabilir ki zaten. çeşmeden yiyicen bunu membağından. ha canım kumru çekti gece gece o ayrı...
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 bn patladım az once skntıdan
yav Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 bana da bir sıkıntı geldi ya şöyle samimi alkollü güzel müzikli güzel insanlı güzel bir muhabbet ihtiyacı hissettim çok yalnızım galiba ya
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 bonzili halimle bile topic takip ediyorum. kimse sıkıntı demesin bana kalbinizi kırarım.
Meov Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Roket vurrum olm seni! @Barnacle: WoW classic accountumu satıyorum almak istersen :D
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Allahtan topic izmirle ilgili ya ankara olsaydı?
PZero Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 http://secim.haberler.com/2011/izmir-secim-sonuclari/
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 moncici said: Lyvanna_Dolores said: eneee kumrucu izzet :( güzelyalı =/ geçenlerde göztepe civarındaydım. aklıma bu post geldı, zevkıne guvendım (zun naber hehe) dedim karsıya geçmeyeyim şımdı. buldum izzeti girdim. o bayat ekmek, tatsız kaşar, plastikimsi sosisler ve tatilimin en buyuk hayal kırıklıgını yasattın bana tesekkur ederım. abi yalnız dikkatini çekerim postta mükemmel lezzet süper kumru İZZET BUDUR dememişim.gayet Güzelyalı özlemimi dile getirmişim.Ayrıca kumru dediğin beyaz peynir,domates, yeşil biberdir.
xunn Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 moncici said: (zun naber hehe) İyidir sen?
Cairne Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 akşam akşam beni çok güldürdün şimdi bunun verdiği mutlulukla rahatça uyuyabilirsin **kulağına eğilip fısıldar** -yarınki sınavında başarılar :)
Öne çıkan mesajlar