dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 biz senin düşmanın değiliz ki, senin düşmanların başka. dasaaa said: morbid obezin tek düşmanı kalp krizi, şeker, böbreklerin iflası, karaciğer yetmezliği, yüksek kolestrol, yüksek tansiyon, aritmi, damar tıkanıklığı ve sosyal yalnızlık değil miydi abi? e ben yokum bu tek düşmanın içinde.. sağlık olsun diyeceğim ama o imkansız sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Xenocide said: DoruK said: olm böle reklamlarda filmlerde çirkin kadını oynayan kadınlara ayıp olmuyo mu ya ne düşünüyolardır niye hep merak etmişimdir harbi ilk bunu düşündüm lan reklamı izleyince. reklam başarılı bu arada sfd aynen yaa, kadın için üzüldüm yani. düşünsene tescilli çirkinsin sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 kadın da çirkinliğinin/güzel olmadığının farkında. e niye bundan para kazanmasın ki. boşa dememişler reklamın iyisi kötüsü olmaz diye. şimdi o reklamdan kazandığı parayla bi estetik bi liposakşın falan.. uu beybi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Hayvan gibi olacak kadar yemek yemeseymiş ablamız bir yerlerden kurtarırmış belki ama işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Olm fotoşortla çirkin gösteriyolar, güzel gerçekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 bellanın mesajından sonra bi anda şişkoya dönmüş konu. ayıp lan. ayımısınız sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 şişmanlıkla barışık olmak kanserle barışık olmak gibi bişey çok saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 imza yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 barbu said: bellanın mesajından sonra bi anda şişkoya dönmüş konu. ayıp lan. ayımısınız sdfs biz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 abii reklam feci başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Ardeth said: şişmanlıkla barışık olmak kanserle barışık olmak gibi bişey çok saçma /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Pasta said: barbu said: bellanın mesajından sonra bi anda şişkoya dönmüş konu. ayıp lan. ayımısınız sdfs biz? bilemedim ki şimdi böyle diyince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 barbu said: bellanın mesajından sonra bi anda şişkoya dönmüş konu. ayıp lan. ayımısınız sdfs hayir. senkonun mesajindan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 DoruK said: olm böle reklamlarda filmlerde çirkin kadını oynayan kadınlara ayıp olmuyo mu ya ne düşünüyolardır niye hep merak etmişimdir haberi yoktur ki.. çekim var gel demişlerdir o da gelmiştir, nasıl oynayacağını anlatmışalrdır bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 kalıplı insanları şişkodan sayabiliyor muyuz? bazı insanlarda bir bilek var benim bileğin 2 katı.. hani sopayla fln vursam muhtemelen sopa kırılık küçükken kalsiyum kazanına düşmüş gibiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 içanadolunun orkları var öle.. adamların parmaklar, bilek kütük gibi. boy 150 anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Bugün taşındık. 100 kiloyum aranızda gören var ama hani kas degil tamamı yağ amerikan obezitesi 100 kilo. Taşınma için nakliyeye bildigin anadoludan o orklar geldi kamyonu eve sokup herseyı ıcıne atıp kamyonu sırtlayıp kosturarak uzaklastı hayvanlar ben elımde koliyle kaldım bende bunu tasıyorum ama ... diyerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 öle abi adamlar. kuzenle geyiğimiz vardı öle. yer çekimini kademeli olarak attırıp bakteri gibi kısa sürelerde yetişecek bir sistem içinde bu adamları jenerasyonlarla üretelim. sonrasında savaşta falan "abüüü şu tanku versene sırtıma" diye seslensinler birbirlerine. adamlar hulkcan. sevimli mini hulklar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 dasaaa said: öle abi adamlar. kuzenle geyiğimiz vardı öle. yer çekimini kademeli olarak attırıp bakteri gibi kısa sürelerde yetişecek bir sistem içinde bu adamları jenerasyonlarla üretelim. sonrasında savaşta falan "abüüü şu tanku versene sırtıma" diye seslensinler birbirlerine. adamlar hulkcan. sevimli mini hulklar işte. Yüzüklerin efendisi hayaletlerin senin tarafında savaşmasından hallice bir hamle. Tebrikler umbrella companyninizi destekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 vaniLLe said: barbu said: bellanın mesajından sonra bi anda şişkoya dönmüş konu. ayıp lan. ayımısınız sdfs hayir. senkonun mesajindan sonra. hep bana at sucu zaten :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 videoyu şimdi izledim de alkol bile olsa bu kadını güzelleştiremez lan ağman tanrım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 said: Bok gibi olmuş.. Ayrıca karakter seçimi yapan arkadaş hiç sokağa çıkmamış herhalde. Bu kadın ortalama türk kadınının %70 inden daha güzel ve zayıf=) Üniversite ödev çalışması olduğu besbelli ama olmamış. Fail =) böyle bi yorum gördüm youtubeda sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Şişman olma iddası yok zaten ama baya kötü ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teknoson Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Kadın o kadar kötü değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar