DERT3 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 kermit said: sizler için bi kaç güne uzun bi tutorial hazırlıycam arkadaşlar ara ara yazıyorum o yüzden bitiremedim fazlada zamanım yok malum. ama bitmek üzere az kaldı kermit usta nerdesin_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 abi topic ders olarak okutulacak nitelikte ahaha kermit'i kutlamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 çok fenaymış lan bu hahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 bu topic ciddi mi devam ediyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 nomsaR said: bu topic ciddi mi devam ediyo? kermit usta ortalıkta yok abicim biz de onu bekliyoruz. bir aralar ufak bir kaç tüyo verecekti ama kayıplarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Hala kermitten tüyo bekliyorsanız hayatta başarılar size :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 DERT3 kermit abi zaten absf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 resmen mindgang topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 O değilde bir itirafta bulunmak istiyorum. Kermiti oyun içinden bulup biraz sıkıştırınca halime üzüldü ve benle çok gizli para kazanma taktiklerini paylaştı. Ve sonuç.. http://eveboard.com/pilot/mtrade Şifre: pati Kermit, tekrar teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Mete sen oynamıyorsun bile sallama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Teessüf ederim abi. Uğraştırdın beni şu resim için :) http://img707.imageshack.us/img707/7839/trademx.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Uğraştırdın dediğine göre oynama fln yaptın demekki resimde ele verdin kendini. Acc şifresini almadan inanmam :D Yarından tez yok bende herkeste olan parayı toplayıp ss yapacağım Alidekini alsam yeter heralde 500-600 milyar olmuştur :P Edit: Gözümüz yok daha çok olsun da bizide gör arasıra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Abi gir oyuna bak karakterin biosuna işte, kendi gözlerinle gör :) Edit: Ne demek abi, ne istedinde yapmadık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Bilmiyorum daha bişey istemedim isteyince söylerim :) Ev taşıma fln muhabbetine iyice uzaklaştım oyundan yaw. Tatile çıkıyorum bugün 10 gün sonra döndüğümde oyunda olurum artık eskisi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 ya oyun içi muhabbete döndü topic. Biraz da bize tüyo verseniz de bizde baksak para kazanma olayına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Ne bileyim, plex yapın ticaret yapın birde arkadaş çevrenizi iyi seçin. Birazda şanslıysanız oluyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluposti Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 megetege said: Ne bileyim, plex yapın ticaret yapın birde arkadaş çevrenizi iyi seçin. Birazda şanslıysanız oluyo :) Mete arkadaş çevreni ( Özellikle beni) bu kadar sevdiğini bilmiyordum. %25'ini atsan yeter ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 gözün doysun burda fakir olan benim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Gluposti said: Mete arkadaş çevreni ( Özellikle beni) bu kadar sevdiğini bilmiyordum. %25'ini atsan yeter ^^ Dolaylıda olsa mal varlığımda katkıların vardır amma o kadarda degil :P Bhaalgorn vereyim daha arama beni. Anlaştık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 megetege said: Gluposti said: Mete arkadaş çevreni ( Özellikle beni) bu kadar sevdiğini bilmiyordum. %25'ini atsan yeter ^^ Dolaylıda olsa mal varlığımda katkıların vardır amma o kadarda degil :P Bhaalgorn vereyim daha arama beni. Anlaştık? bana 1 aylığına NYX ödünç versene o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 destur said: http://eveboard.com/pilot/Akita_T adama mail attım ne dese beğenirsin_? No, sorry, Romania :) Kermit char ı satmış sanırım. Topic de artık bilgi felan beklemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 hala kermit diyorsunuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Belli ki 5 sayfa yetmemiş, konu bi 1-2 sayfa daha uzarsa bence herkez anlayabilcek artık olayı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluposti Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 DERT3 said: megetege said: Gluposti said: Mete arkadaş çevreni ( Özellikle beni) bu kadar sevdiğini bilmiyordum. %25'ini atsan yeter ^^ Dolaylıda olsa mal varlığımda katkıların vardır amma o kadarda degil :P Bhaalgorn vereyim daha arama beni. Anlaştık? bana 1 aylığına NYX ödünç versene o zaman :) Sana,sonsuza kadar senin olacak Nyx satayım o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Kaça satacan_? öncelikle mali danışmanlarıma bir danışmam lazım kredi likidite oranı ödemeye yetecek mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar