reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Bir dosya indirmiştim rar içinde excel ben bunu türkçeye çevirdik 219 satır sonra ilerleyen saatin verdiği etkiyle direk X den çıkıp değişiklikleri kaydet dedim. o dosya nereye değişip kaydoldu nolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 indirdiğin dosyanın adını search etsene sanırım kullandığın işletim sistemine göre değişiyor yeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 gene indir dosyayı, gene rardan aç, save as de, isme bak, feci fantastik ve uzun bi isim olucak. muhtemelen temp falan içinde biyerlerdedir ama öle gezerek bulamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 bill gates e kafam girsin buradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 yok abi 219 satır v ye kadar kolon çeviri gitti :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 recent documents? win 7 kullanıyosan ve özelliği kapatmadıysan excel üzerine gelince son dosyaları gösteriyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 rar içinde diyor aga. sen winrar açıkken, o dosyayı açıp, çevirip, kaydet dedikten sonra, winrar'ı kapatırken alet zaten soruyor bu dosyaların bazıları değişmiş o rar'a atayım mı değişen dosyayı diye. ama yok excel'i açınca rar'ı kapattıysan o zaman yattara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 rar ı açtım excel i açtım rar ı kapadım excelde değişiklik yaptım çıktım kaydet dedim ve sonra poker face Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 excel'den open recent menusunden bulabilirsin. bulamazsan da bilgisayar genelinde .xls ya da .xlsx dokumanlarini ara, date modified'a gore sirala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 sabah erken uyanıp tekrar çevirdim :D yine de dediklerini de denedim ama yok be mum :/ demek ke beyle yepmemek gerekeyermeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 reddiye said: bill gates e kafam girsin buradan Niye abi? Ne indirdiğin yere bakmışsın, be de kaydettiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 şurda çıkması gerek ki kaydettiysen http://i1105.hizliresim.com/2011/5/26/5136.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar