Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En sevdiğiniz ünite___________

Albatros

Öne çıkan mesajlar

Benim en sevdiğim ünite ,Zerg oynamama rağmen Terran işçisi SCV dir.Sesi,savas sırasında yaptıkları vede en güclü işçi olmasıda cabası.
http://www.blizzard.com/ghost/ScreenShot.aspx?ImageIndex=13&Set=2[signature][hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i]
Işıgın hep parlasın deli elmas!
İtinayla seytan cıkarılır...
Sosyal ağlarda paylaş

marine......

-bu suçundan dolayı galaksinin en ücra köşesindeki alcatraz hapishanesinde 1000 yıl mahkumiyet giyeceksin...
-başka bi seçenek var mı?
-hmmm....JOİN THE ARMY!!

İt says press anykey...but which is anykey?
Acces denied.Security Turrets online..
I hate computers...[signature][hline]anguish grief corruption deception desperation hatred anger death dishonor obedience obsession love suffer pain pain painPAİN!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
huun, 14 Eylül 2004 18:11 tarihinde demiş ki:
dark archon . fevkalade karizma . cok bise yaramiyor o ayri .

kafana 6 tane bc gelirken, 3 tane dark archon eksiği hissedebiliyorsun.
hoş daha önce epey bi ünite ile o bc'lerin çıkmasını engelliyebilirdin ama, iş işten geçtikten sonra ultralisk, bc ve carrier gibi çok babacan üniteleri anne kucağıyla sarıp sarmalamak iyi oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Sadece gel babana da degil archon sonucta tek feedbackle science vessel ındıren bi unite bu. mind control yoksa feed backle BC lere 200 dmg ustelik armor da kurtarmiyor, mealstormda fevkalade bugun sabah Corsair+Carrierrin yanına taktım iki tane archon Muta gurubuna atiyorsun devourerlar mel mel kalıyor cok zevkli bi unite dark archon ama yinede BAT.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Sosyal ağlarda paylaş

Firebat rulz.
adamın sırtında endüstriyel boy propan tüpü var ve maganda herif hala sigara içiyo.[signature][hline]Caramon-Kadınlar,seksen yaşındayım ve onaltı yaşımda onları ne kadar anlıyorsam, şimdi de o kadar anlıyorum.
All hail The lord and master Foamy the Squirrel
]All hail the lord and master Foamy the Squirrel
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...