vaperon Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 vaperon said: Kızları... Güzel kızlar var, esmer esmer. Kaşlarını almayı akıl etmişler en azından. Almayanlar da var. Kusma seviyesine gelebilirsin. Söylemedi deme. O kızlar konuşasaya kadar herşey süper. Ama bir merhaba dediği anda istiklalde yanından travestiler geçiyor zannedersin. Tüm postlarımı tekrar oku :D Zamanında söylemiştim... sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 ahuauha soğuktan çok sıcak çay içiyor olabilirler bak.. ondan gitmiştir boğaz belki. ya da sürekli üşütmektendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 hava çok kuru abi. bi de şivesi bulaşıcı. eskişehire gelince orda sen doğulumusun diyip duruyolardı bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 be nediyonlansenfaşist diyip dalıyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 hadi bakim bol bol duyarsın bu müziği oralarda ahahahahaha(oynayan herife dikkat muahauahauha) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Ev bulamıyorum lan, kafayı yiyeceğim. Bekara ev vermiyorlar. Hele bi ev sahibi düzenli namaz kılıyor musun diye sordu. Of ya, enstitü on numara olmasa bırakıp gideceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 evini kiraya verirken düzenli namaz kılıyor musun diye mi sordu hahaha ne cins insanlar var ya. sanane adamın namazından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Bu arada Erzurum isminin etimolojik olarak Arz-ı Rum'dan gelmekte,yani arapça'da Roma toprağı demek hala adı aynı ama halk bunun farkında değil.Bu konuda misyonerlik yapabilir Erzurumluların göynünü çalabilirsin. Mesela şimdiden başla Erzurum ismi bize masonların,yahudilerin oyunu diyerek mevzuya giriş yapabilirsin.Ayrıca bol bol kıtlama çay içecek,oltu taşından tespihini gönül rahatlığı ile sallayabileceksin.Maaşını alınca güzel bir Cağ kebabı ziyafetinden sonra üstüne cevizli kadayıf dolması yiyebileceksin.Ayrıca 2 veya daha fazla eşe sahip olabilme şansın batı illerine oranladığında daha yüksek bir olasılık. Ayrıca kış turizmi için biçilmiş kaftan hemen arkanda uzanan Palandöken de istediğin vakit çıkıp kayak yapabilme olasılığın var.Doğal ve kültürel güzelliklerinden bahsetmiyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Bu şarkıyı dinledikten sonra adeta bir ekşici gibi erzurum çok bozuldu yeaa diye çemkirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Sevgili paparnoz; Erzurumlu musun, yoksa bir yerden copy/paste mi yapıyorsun bilmiyorum. Gümde 2-3 bardak çay içen adamım, fazlası midemi yoruyor. Cağ kebabı da ona keza 3 şiş yetiyor. Kadayıf dolması da öyle yiyeni orgazm eden bir şey değil. Ayrıca Erzurum halkını buradan şiddetle kınıyorum. Bizim gibi eli yüzü düzgün adama ev vermiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Sevgili Vargath; İlk önce belirtmem gerekir ki Erzurumlu değilim,Copy/paste değil alın teri. İkinci nokta Erzurum hakikaten kötü bir yer,yani yerlisi değilsen kötü,onun dışında ev kiralama olayı baya zor,erzurumlu bir arkadaşın varsa onun vasıtası ile kiralaman daha mantıklı.Övebileceğim noktalar da üstte de göründüğü üzere sınırlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 BEYLER BURASI ÖZGÜR BİR ÜLKE ADAM NAMAS KILMIYANA VERMEK İSTEMİYORSA VERMİYEBİLİR EVİNİ AMMA BÜYÜDDÜNÜZ diyen çıkacak mı acaba sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 paparnoz said: Bu arada Erzurum isminin etimolojik olarak Arz-ı Rum'dan gelmekte,yani arapça'da Roma toprağı demek hala adı aynı ama halk bunun farkında değil.Bu konuda misyonerlik yapabilir Erzurumluların göynünü çalabilirsin. yanlış şu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 %70 akp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Ev bulamıyorum laaan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 bi dk lan o üstteki videoda bulunan adam aşık reyhani tamammı,erzurumu sırf onun için severim hele oğlu öldüğü için yazdığı bir türküsü vardır ki akıllara zarar,gönül gözüyle dinleyen herkesi ağlatır...reyhani baba ya rahmet diliyorum burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L'amante Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 En azından Erzurum küçük bir şehir değil. Daha kötü durumda olanlar var:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Abi övmeyin, vazgeçtim. Allah cezasını versin. 16 gündür ev arıyorum. Neymiş efendim, evi bekara vermiyoruz. Sene 2011 lan, adamlar yobazlığın ete kemiğe bürünmüş hali olmuş. Karikatür gibi tipler var. Allah İbrahim Erkal'ı da bildiği gibi yapsın. Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 kimse mi bekar değil erzurumda, varsa onlar nerede kalıyor diye isyan edince (16 günde etmişsindir) ne cevap veriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 bekarlar aileleriyle kalıyodur. ya erzurum'da napıcan boşver dön bence. çektiğin çileye değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Bekarları ve öğrencileri genellikle bodrumlara veya çok izbe dairelere zulalamışlar. Yaptığım iş güzel olmasa durmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 O değil de bu Athlet ne ya, son birkaç aydır gördüğüm en kalitesiz postlar resmen. "Delikanlı" ne lan ehheh, MHP kahvesinde amcalarla konuşur gibi hissettim kendimi. Neredeyse hiçbir argümana adam gibi cevap yok zaten, sadece kişisel sataşma falan. "Çok pis ayar veririm akıllı olun" gibi kıro mesajlar her mesajda eksiksiz verilmiş. Direk "abov, kaçın" yani. Memleket rage hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Vargath said: Ev bulamıyorum laaan :( Athlet'ten yardım iste, ev bulamıyorum de :) Bence şunu yap. Öğren son seçimlerde neresi chp'ye oy vermiş %(3,5) te olsa git oralarda ev ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Vargath said: Abi övmeyin, vazgeçtim. Allah cezasını versin. 16 gündür ev arıyorum. Neymiş efendim, evi bekara vermiyoruz. Sene 2011 lan, adamlar yobazlığın ete kemiğe bürünmüş hali olmuş. Karikatür gibi tipler var. Allah İbrahim Erkal'ı da bildiği gibi yapsın. Saygılar Doğu öyledir işte yani geneli, cehaletin ete kemiğe büründüğü yerler. Tunceliyi ayrı tutarım her zaman tabi. Aslında kolayı var adamların duymak istediği şeyleri söyle, he namaz kılarım de, dedemler erzurumlu de, imam nıkahlıyım de eşim istanbulda babamgillerin yanında, her söze allahın izni ile kısmet olursa diye başla, ramazan yaklaşıyor niyetliyimde, arada bir allahım sana çok şükürler olsun de yüksek sesle. Cami yakın mı de buraya mesela yani eve yakınmı gibi. Başına namaz da takılna şu keplerden tak öyle git konuşmaya, sohbete bir iki evliya ermiş hikayesi kat. Sonra doğu insanının o saf ve temiz doğu insanın iyiniyet ve hoşgörüsünü göreceksin, ama işte şartı onlardan biri gibi olman hoşgörü koşula bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Kıyafet olayı aklımıza gelmedi değil, şakirt üniforması çekeriz üstümüze, fakat ben de çok sırıtır. Şu an başka bir plan yapıyorum. Tutarsa cool_story_bro.jpg'lik bir olay olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar