Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bana Erzurum'u övün

Vargath

Öne çıkan mesajlar

Ahah =)
Kimse de birazdan athlet gelir ayarın Allah'ını verir dememiş.

Vargath said:

Veteriner hekimim, araştırma enstitüsüne atandım.

Öncelikle hayırlı olsun, sağlam para kazanabileceğin bir alan. Çünkü Erzurum'da hayvancılık ciddi anlamda yapılıyor. 23 yıldır Erzurum'da yaşıyorum yardımcı olabileceğim bir şey olursa mutlaka haberleşelim. -ki Veterinerlik Fakültesi'nin dekanı akrabam olur, mutlaka yardımcı olacağım şeyler vardır. :9

Ayarlar:

vaperon said:

Ben de çalışmak için gitmiştim Erzurum'a. Oturulacak en iyi yerlerden biri Yeni mahalle. Carrefour açılışında sistemlerinde yardımcı olmuştum. Gittiğinde seni yerine çivileyecek ilk şey, yerli insanların kaşları olacak. İnanamazsın. Adamlarda balkon gibi kalın kaş var abi.

Kızları... Güzel kızlar var, esmer esmer. Kaşlarını almayı akıl etmişler en azından. Almayanlar da var. Kusma seviyesine gelebilirsin. Söylemedi deme. O kızlar konuşasaya kadar herşey süper. Ama bir merhaba dediği anda istiklalde yanından travestiler geçiyor zannedersin.

10 gün kaldım ama kış zamanı. İliklerim dondu. Mahvoldum soğuktan. O da otelden çık, taksiye bineseye kadar ve taksiden inip carrefour'a gireseye kadardı... Çözülmen 5 dakika sürüyor.

Ciddi üzüldüm senin için. Tek güzel tarafı, herşey sudan ucuz. Gezecek yerleri var. Hediyelik eşya için çok güzel mekanları var. Oltu taşı var. Tespik var. :D Ha bir de yaz kış kar'ı eksik olmayan kayak yapabileceğin dağı var. İnsanları da o kaşlarından ötürü sanırım çok sıcaklardı. Neyse geçmiş olsun...

Ha bir de Erzurumda cağ kebabı bulamadım merkezde... Yalan, Erzurun harici her yerde yapılıyor sanırım ama yoktu orada... :D

Vaperon abisi önce sen konuşmayı öğrenseymişin öyle gelseymişsin memlekete? "Konuşasaya kadar?" :)

Ha bir de kimsenin Erzurum için "Abi gidin günlük güneşlik bir havası var of mis" dediğini sanmıyorum. Çok soğuk ve kış evet. Bunda şaşılacak bir şey olduğunu da sanmıyorum. Cağ kebabı bulamamanı da konuştuğun Türkçe'ye vermek mümkün. Çünkü bahsettiğin Yenimahalle'de Erzurum'un en lüks cağ kebap salonu var. Ama sen sorasaya kadar vakit geçmiştir ;)

Sanırım bu söylediklerini Erzurum'da bir yerde yüksek sesle dile getirmişsin, o bahsettiğin ve benim 23 yıllık hayatımda hiç görmediğim tipler topunu inşaata kaçırmış, muhtemeldir. :))

Erzurum kızlarını bilememeni de istiklal travestilerini çok iyi bilmene vermek mümkün. Travesti görmekten kız göremez olmuşsun.

Senin payın bu kadar.
Saygılar ;)

"Tatar Ramazan" said:

Erzurumda dadaşlar, Etilerde yumuşaklar!!

:)

Masakari said:

Erzurumda yazı unut yok ölebirşey.Yün içlik giymeye alışşan iyi olur.Sosyal hayat mı oda ne ? Hayat orada ve çoğu küçük şehirde olduğu gibi saat 18:00 de biter.

18:00'de biten tek şey trafik olsa gerek?
Yeni adıyla "barlar sokağı" diye adlandırılan aşağı mumcu caddesinde bulunan 6 bar 03:00'e kadar açık ve damsız girilmiyor. 18:00'de damsız tırmaladıysan senin için bitebilir doğrudur ;)

Erzurum Türkiye'nin en büyük spor organizasyonu olan 25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunlarına ev sahipliği yaptı arkadaşlar. Öyle kulaktan dolma bilgilerle insanları yanlış yönlendirmeyin.

Tamam kimsenin "öyle paşa şehir, böyle geniş insanlar yaşıyor" dediği yok. Ama -balkon kaşlı- tiplerle dolu bir yer değil.

Saygıyla ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Masakari said:

Erzurumda yazı unut yok ölebirşey.Yün içlik giymeye alışşan iyi olur.Sosyal hayat mı oda ne ? Hayat orada ve çoğu küçük şehirde olduğu gibi saat 18:00 de biter.

AthleT said:
18:00'de biten tek şey trafik olsa gerek?
Yeni adıyla "barlar sokağı" diye adlandırılan aşağı mumcu caddesinde bulunan 6 bar 03:00'e kadar açık ve damsız girilmiyor. 18:00'de damsız tırmaladıysan senin için bitebilir doğrudur ;)

Senin sosyal hayat anlayışın bara gidip saat 03:00 e kadar takılmaksa eyw.
Sosyal ağlarda paylaş

Silphatos said:

athlet tamam memleketi hardcore seviyosunda -48 ne lan ahahahahah QQ

Ahah =)
Abi bayılarak yaşamıyorum, işim gereği buradayım üstte de söylemişler "buz hokeyi" diye :)

Ama kalkıp bok atılınca insan sinirleniyor. :)

-48 şu demek abi, bir arkadaşım Kasım'da yerleşti geçen hafta buz dolabına ihtiyaç duyup aldı :)

Bu demek :)
Sosyal ağlarda paylaş

Catzee said:

athlet nie bu kdr atarlandın ki insanlara, ben şahsen kebab için bile gidebilirim erzurum a, ama herkes aynı beklentilere sahip olmak zorunda değil. sana normal gelen bişi bi başkasına itici gelebilir. gayet normal şeyler.

Mutlaka öyle, ama bilip bilmeden bir şehir ve oranın insanı hakkında yargıda bulunmak saçmalıktan öteye gidemez.

Nasıl ki "izmir'in kızları kaşardır" lafı yavşakçaysa "Erzurum'un kızları balkon gibi kaşları" lafı da aynı yavşaklıktadır.

Düzeltme: Kimse bir şehri veya bir yeri sevmek zorunda değil, ama saygı duymak herkesin görevi olmalıdır.
Sosyal ağlarda paylaş

abi veteriner hekim için atanabilecek en temiz yerlerden biri bildiğim kadarıyla sizin atamanız genellikle doğuya oluyor.
Erzurum'a hiç gitmedim görmedim ama çok olumsuz şey duymadım hakkında çaktırmasada Doğu Anadolu'nun tek büyükşehiridir illaki vardır medeniyet en basiti Türkiye'nin en çok öğrencisi olan üniversitelerinden biri var, kendi oyununu çıkaran turne sahnesi olmayan devlet tiyatrosu var çok umutsuz gitme yani.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
. Gittiğinde seni yerine çivileyecek ilk şey, yerli insanların kaşları olacak. İnanamazsın. Adamlarda balkon gibi kalın kaş var abi.

ahuahuhauhauhauhauha abi soğuktan korunmak için o.

lafım erzurumlulara değil ama unrelated olarak belirtmem lazım;
/unrelated on
şu anadolu insanı merttir, yiğittir, delikanlıdır geyiği de süper salakça ve acilen kurtulunması gereken bi geyik yahu.

anasını satayım ülkede pisliği, rüşveti, töre cinayetini, çeteciliği hep edirne, kırklareli, tekirdağ yapıyor sanki! ahahahha. illere, ırklara vursak bu verileri ırkçı damgası yeriz sonuçlar yüzünden.
/unrelated off
Sosyal ağlarda paylaş

Mahidevran said:

Masakari said:

almanya gibi yani. gene iyiymis.

yazin göllere gidiyolar ya hsdf
yok ya ortamin oldu mu her yerde yasaniyo mis gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...