dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 ama ne ile yandı, kilogram-force meter ile yandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 dasaaa said: throine said: Lord_Argos said: Dasaaa. Senin yaşın kaç? arada kalmasın. dur cevap veriyorum abi 175 parsek benim yaş 89 derece ediyor yaş mı? hiç duymadım lan? YAHU BANA FİZİKLE GELMEYİN ARKADAŞIM! YOK EFENDİM DÜNYA GÜNEŞİN ÇEVRESİNDEN DÖNÜYORMUŞ DA BİLMEM NE! NE BİLİCEM ARKADAŞIM DÜNYA MI GÜNEŞİN ÇEVRESİNDE DÖNÜYOR GÜNEŞ Mİ DÜNYANIN ÇEVRESİNDE DÖNÜYOR!!! bence ben 78 mol yaşındayım bu arada. 68 litre de olabilirim.. emin olmadım şimdi. hah 50000Lux imişim şimdi baktım. tam bir verecek cevabı olmayınca işi espiriye vuran tip bir cevap herhalde lise 3 filandır fizik bilgileri bu kadar taze olduğuna göre lise 2 bile olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 lise 1 abi.. ama orta 2 terkim aslında biliyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 avagadro sayısını söyle yoksa inanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 avogadro ulan o.. avakado senin dediğin.. o bile avokado.. ava'lı bişi yok. 6,02*10^23 falandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 http://1.bp.blogspot.com/_9fh8OjpL7M4/TSFrUQ83cnI/AAAAAAAAACM/SIuqOFN9DuM/s1600/20061104121347%2521Nombre_avogadro.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 dasaaa said: avogadro ulan o.. avakado senin dediğin.. o bile avokado.. ava'lı bişi yok. 6,02*10^23 falandı aslında Advagadro ava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 avogadro usenmemis saymis ben 100den sonra sikilirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Güzelim başlığı serzercik ettiniz http://www.youtube.com/watch?v=3UuClKKdbts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 merminin hangi hızda olduğu hariç herşey tartışılmış kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Lord_Argos said: Discovery Time Warp'da izlemiştim. Elektrikli mıkantısla mermi fırlatıyordu yaklaşık 30km/s hızıyla gidiyormuş böyle birşey varmı, internette aradım ancak bulamadım ilgili bilgiye. la hiç mi fallout oynamadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Norak said: abd ordusunun lazer silahları yanında 10 sene içinde gemilere monte etmeyi planladığı railgunlar var şu an, mach 6 hızında ateş edip, çelik plakayı delip üstüne 7-8km daha gidiyor mermisi aletin. transformers 2deki alet mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 evet, decepticon bile dinlemez heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 eet işte military.com da güncel videoları felan vardı hep ama du bakim http://www.military.com/video/guns/naval-guns/railgun-update-from-general-atomics/904431955001/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Hastadam said: abi sizler nerde yaşıyosunuz ya, bizim ülkede japonya'yı avrupanın güneyinde sanan insanlar yaşıyo, siz gelmiş gauss tüfeğini bilmiyo musun diye azarlıyosunuz, enterasan insanlarsınız vallahi. sizler orta okulda, gözlükle en önünde oturan tiplersiniz galiba, hep elleri terler öyle tiplerin bide hep mentos yerlerdi ıyy. höcöm höcöm ödöv vörmöştönöz. Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Gezme kültürünüz yok. Türkiye'yi tanıma kültürünüz yok. İnsanını tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, insan çeşitliliğine hazır değilsiniz. Geziyorum diyeniz de tatava. Türkiye'nin her yerini gezdim diyo, ara sokakta bir esnaf lokantasına uğramamıştır mesela. Duyulmuş yerlerini görmüştür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 FUuuuu senato iptal etmiş Free Electron Laser ve the Electromagnetic Railgun projelerini sdfsdferhataliahmetititi http://www.wired.com/dangerroom/2011/06/power-down-senate-zaps-navys-superlaser-railgun/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 fuuuuuuuuuuuuuuuu... uzaylılar dünyayı işgal edince çok dizlerine vururlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Viseroy Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 rail gun. bilmiyorum okuyamadım her sayfayı da amerikan donanması bunun testlerini yaptı (büyük tabi elle tutulur olan değil). saatte 13.000 km lere çıktı diye hatırlıyorum. 4-5 tank deliyor ardarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 yeni video, http://www.youtube.com/watch?v=-uV1SbEuzFU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 oha çok manyak yalnız parçayı arka-yukarıdan çeken kamera görüntüsü. şok dalgasını görüyosun direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 holy jizıs krayst Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 bae'nin işi gücü zaten böyle 2050'nin askeri teknolojisi heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 termal görünmezlik için tanklara ısı kalkanı falan yapan da bu firmaydı herhalde videosu koyulmuştu buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar