Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Discovery Time Warp'da izlemiştim. Elektrikli mıkantısla mermi fırlatıyordu yaklaşık 30km/s hızıyla gidiyormuş böyle birşey varmı, internette aradım ancak bulamadım ilgili bilgiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 gauss? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 gauss cannon / rifle diye arat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 kendin bile yapabilirsin http://en.wikipedia.org/wiki/Coilgun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Iıh bu değil ama birşeyler buldum. Sanırım Coilgun olarak geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 codename_curse said: kendin bile yapabilirsin http://en.wikipedia.org/wiki/Coilgun İşte bu tam bulmak istediğimdi. Sağol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 gauss rifle işte aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Abi gauss yazınca boncuk moncuk birbirine çarparak hız kazandıran farklı bişiler çıkıyor. Yalnız elektronikten bir gram çakmadığım için videoları izleyerek kendimi eylicem sanırım, güzel bir hobiymiş :D Edit: Yanlız, Yalnız olcakmış, düzeltiyorum. /TDK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 gauss gun taşımak suç mu? değilse yasada yeri yoksa çogzel olur hemen başlayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Adamlar silah formatına çevirmişler, cidden insanın deniyesi geliyor. Bu arada yasada yeri yoktur muhtemelen, havalı tüfek taşımak bile suç değildi en son, faturasıyla taşıdığın takdirde sırtına asıp polis merkezine bile girebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 abd ordusunun lazer silahları yanında 10 sene içinde gemilere monte etmeyi planladığı railgunlar var şu an, mach 6 hızında ateş edip, çelik plakayı delip üstüne 7-8km daha gidiyor mermisi aletin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 30 km/s 30 km/saat mi saniye deildir herhalde saatse 8,3 m/s saniye ise ışık hızının onda 1i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 mağarada mı yaşıyosunuz abi sene 2011 hala mıknatıs silahı. var ve çok basit mantıkla çalışıyor, ortaokulda okuyan bi velet bile yapabilir. mermi hızı da kullanılan mıknatısların gücüne ve sayısına göre artırılıp düşürebilirsiniz. Gauss rifle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Fizikten çakmıyorum, yaklaşık 30 km hızla gittiğini duydum sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Fistan said: mağarada mı yaşıyosunuz abi sene 2011 hala mıknatıs silahı. var ve çok basit mantıkla çalışıyor, ortaokulda okuyan bi velet bile yapabilir. mermi hızı da kullanılan mıknatısların gücüne ve sayısına göre artırılıp düşürebilirsiniz. Gauss rifle. Ne alaka abi? Sanki günlük hayatın her yerinde gauss rifle kullanıyoruz da laf ediyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Lord_Argos said: Fizikten çakmıyorum, yaklaşık 30 km hızla gittiğini duydum sadece 30km hız olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 wastyrx said: Fistan said: mağarada mı yaşıyosunuz abi sene 2011 hala mıknatıs silahı. var ve çok basit mantıkla çalışıyor, ortaokulda okuyan bi velet bile yapabilir. mermi hızı da kullanılan mıknatısların gücüne ve sayısına göre artırılıp düşürebilirsiniz. Gauss rifle. Ne alaka abi? Sanki günlük hayatın her yerinde gauss rifle kullanıyoruz da laf ediyorsun :D lise 2 bilgisi değil miydi abi bu? doğrusu böle şeyleri ancak orta terk adam bilememe hakkına sahip. fistan çok bi haklı ve pek bi haklı taam mı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 elinize hiç mi mıknatıs almadınız dicem ama yaratıcı olmak gerekli biraz da. Örneğin eşit güçte 3 mıknatısınız var.1 tanesini kaygan bi masaya koydunuz diğer 1 tanesini de bunu çekmeye yakın bi yere koyup yavaş yavaş yaklaştırın.masadaki sürtünmeyi yendiği anda çekim kuvveti çat diye yapışır birbirine mıknatıslar.birbirine yapışırken ki yönü x hızı 5 olsun. Şimdi 3. Mıknatısıda 2. Mıknatısı etki edecek şekilde ilk işlemi tekrar yapın.yani masada duran 1. mıknatısa 2. Yi kaydıran bi düzenek kurup , 3. Mıknatısıda 2. Mıknatısa yaklaştırın. Burda 2.,1. Yi çekerken 3. de 2 yi, dolayısı ile 1. le birlikte çekecek bi çekim uygulayacaktır. 2 mıknatısla yön x(sabit) hız 5 iken, 3. Mıknatısın ek çekimi ile atıyorum hız 7 olacaktır. Değil mi? Anlamadıysanız yapcak bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Nasıl çalıştığıyla alakalı bilgi sıkıntımız yok yahu ben ona bişi demedim. Pratikte hanginiz gördü gauss tüfeği falan onu diyorum ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 dasaaa said: Lord_Argos said: Fizikten çakmıyorum, yaklaşık 30 km hızla gittiğini duydum sadece 30km hız olmaz. asdfhdsgfjhfdag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 saatte 30 kilometreden fazla yapıyor yanlız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 wastyrx said: Fistan said: mağarada mı yaşıyosunuz abi sene 2011 hala mıknatıs silahı. var ve çok basit mantıkla çalışıyor, ortaokulda okuyan bi velet bile yapabilir. mermi hızı da kullanılan mıknatısların gücüne ve sayısına göre artırılıp düşürebilirsiniz. Gauss rifle. Ne alaka abi? Sanki günlük hayatın her yerinde gauss rifle kullanıyoruz da laf ediyorsun :D Gorende fistan sirtinda bozarla geziyo washington dc de su cipi ariyo sancak ne bilsin lan adam bilgisagar oynayan felan adam deilse cok Eskiden bu yarari wardi ya oyun oynamanin ottan boktan bi suru sey orendik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Lord_Argos said: dasaaa said: Lord_Argos said: Fizikten çakmıyorum, yaklaşık 30 km hızla gittiğini duydum sadece 30km hız olmaz. Fizikten çakmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 o_O fizik değil ki bu.. senin boyun 175 saat desem ne dersin? kilometre dediğin uzunluk. ben 10km koşarım dersen 10km mesafe koşarsın derim. hız olması için km/saat falan olması lazım.. dersin ki, "ben saatte 4kilometre koşarım ancak ama 10km mesafeyi tıkanmadan koşarım rahatlıkla" anladın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 dasaaa said: o_O fizik değil ki bu.. Hız olması için km-saat olması lazımda, bu nasıl fizik değil? Eğer sen saatte 4km koşabiliyorsan bu dünyanın fizik kuralları el verdiği içindir. Şimdi yols. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar