Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 http://community.ageofconan.com/wsp/conan/frontend.cgi?func=publish.show&template=content&func_id=3310&table=CONTENT eger adam gibi bir sistem (lotro veya lol gibi) yapabilirlerse cok iyi olur. edit: http://community.ageofconan.com/conan/frontend/files/content_chart_420.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 beklenen son gerçekleşiyor, zaten çok azaldıydı oynayan sayısı, iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 aa ne güzel lan arada girer oynarım meheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 aa ne güzel lan arada girer oynarım meheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 aa ne güzel lan arada girer oynarım meheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 aa ne güzel lan arada girer oynarım meheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 aa ne güzel lan arada girer oynarım meheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 işim olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 http://srxavi.files.wordpress.com/2009/11/combo-breaker-2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Silphatos said: aa ne güzel lan arada girer oynarım meheh. "Tatar Ramazan" said: aa ne güzel lan arada girer oynarım meheh. mokoko said: aa ne güzel lan arada girer oynarım meheh. Kojiroh said: aa ne güzel lan arada girer oynarım meheh. şöyle oldum: http://www.youtube.com/watch?v=3TKK6d3-h2U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 [img]http://srxavi.files.wordpress.com/2009/11/combo-breaker- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Abi biri yetmedi öbürünü de kırdınız karnım ağrıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 f2p model'i ekledim ilk mesaja. lotro gibi bisey bekliyorduk ne cikti. subscribe olmadan oynanamaz bu sekilde : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 http://www.motivationalmine.com/wp-content/uploads/tdomf/4495/combo%20breaker%20breaker.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 bilmiyorum ben de memnun değilim açıkçası. free to play e karşı oldum hep. çoluk çocuk dolucak şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 M rated o oyun dolmaz, LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 üzüldüm hakkaten içine etti oyunun funcom daha da adam olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 ben de baya sövdüm de; şu f2p lerin sahip olacakları şeylere bakar mısın? - raid olarak sadece yakhmar ve kylikkiye gidebilecekler. vistrix helmi tokenlerle alırlar artık. - siegelere katılamıyorlar. zira borderkingdomlara giremeyecekler. bori yok. - alternate advancement sistem yok. parayla alabilecekler bazı şeyleri. - satın alabilecekleri zırhlar bizim raidlerden topladığımızdan daha iyi olmayacakmış. millet pvp starter set istiyordu belki o olur. - khitaya hiç giremeyecekler. - sadece normal ata binebilecekler. insanlardan biraz para kazanıp eski dünyayı doldurmak amaç. forumlarda eski zindanlar bomboş diye yankılar duyuluyordu. para kazansınlar ayırırlar onları ayrı bir servera. onlar kendi dünyasında mutlu yaşar biz kendi dünyamızda. adamların kafasında border kingdoms ları artırıp serverlar arası kuşatmalar yaratmak var. yeni dreamworld ile yapabileceklerini düşünüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 f2p bile cekemem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 :) şu an ne oynuyorsun kanuni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 hic bir sey online :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 sen sıkılmışsın mmo dan abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 kaçınılmaz son, toprağı bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 KingV said: sen sıkılmışsın mmo dan abi :) mmo dan sikilmadim kopya mmolardan daraldim, hemide oyun yok zati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar