Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 şu sıralar O'nu düşünüp hem üzülüyorum hem seviniorum yani şaşkınım biraz :)[hline]Fizban (11:46 PM): ben öle şirin kızları seviom abi çakmak için deil çıkmak için çıkacaksın "Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 müzik dinliyorum. bütünleştim müzikle, her yerde okulda tenefüste, serviste, bilgisayar oynarken, uyurken, her zaman.[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Npc Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Sinema, Muzik, Paticik.com, Ultima, şimdi bide gitar dersi almaya basladim onunla ugrasiyorum bos vakitlerimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Koşu-Bisiklet-Alpinizm-Kaya Tırmanışı-Kar Raftingi-Model uçak-model gemi-hareketsiz modelcilik-kitap okuma-ansiklopedi karıştırma-Msn-Paticik-İcq-Geyiq-Site-Program yazma-Oyun oynamayaçalışma-bilgisayar ve elektronik üzerine her bir cıvırtı cıvık-odamı toplama-resim edit-make-... offf üşendim..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 said: Craven, 16 May 2003 18:55 tarihinde demiş ki: said: BabacumMostors, 16 May 2003 18:52 tarihinde demiş ki: geyik çeviriyorum[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 nası şişe geçirip odun ateşindemi? [boş zaman:)][hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle offf abi tavuğa şişeyi nasıl geçirsin ya Craven? Geyiq sezonu,atış alanı[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 haftasonları çöp kamyonu uğramıyor mu foruma yahu? :)[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Babanızın uşaa mı var be gardaşım..Toplamıyoz çöp möp.. Çöpçüler grev ilan ettüler. Bu böyle bilüne! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar