Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 şu sıralar O'nu düşünüp hem üzülüyorum hem seviniorum yani şaşkınım biraz :)[hline]Fizban (11:46 PM): ben öle şirin kızları seviom abi çakmak için deil çıkmak için çıkacaksın "Do you cling to the past, or can you see through the pain?"
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 müzik dinliyorum. bütünleştim müzikle, her yerde okulda tenefüste, serviste, bilgisayar oynarken, uyurken, her zaman.[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)
Npc Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Sinema, Muzik, Paticik.com, Ultima, şimdi bide gitar dersi almaya basladim onunla ugrasiyorum bos vakitlerimde
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Koşu-Bisiklet-Alpinizm-Kaya Tırmanışı-Kar Raftingi-Model uçak-model gemi-hareketsiz modelcilik-kitap okuma-ansiklopedi karıştırma-Msn-Paticik-İcq-Geyiq-Site-Program yazma-Oyun oynamayaçalışma-bilgisayar ve elektronik üzerine her bir cıvırtı cıvık-odamı toplama-resim edit-make-... offf üşendim..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse!
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 said: Craven, 16 May 2003 18:55 tarihinde demiş ki: said: BabacumMostors, 16 May 2003 18:52 tarihinde demiş ki: geyik çeviriyorum[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 nası şişe geçirip odun ateşindemi? [boş zaman:)][hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle offf abi tavuğa şişeyi nasıl geçirsin ya Craven? Geyiq sezonu,atış alanı[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse!
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 haftasonları çöp kamyonu uğramıyor mu foruma yahu? :)[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too.
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Babanızın uşaa mı var be gardaşım..Toplamıyoz çöp möp.. Çöpçüler grev ilan ettüler. Bu böyle bilüne!
Öne çıkan mesajlar