Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Red said: o kızı örnek verdiniz yol ayrımına girdik scarlett > susan çok net abi. inşallah düşersin ya düz yolda yürürken.
Red Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 abi şu laz uşağı kızla scarletti karşlıaştırdınız bide allah dediniz
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 scarlet 6/10 susan 7/10 susan win
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 şimdi bi de scarlett a bak. sonra tekrar susan a tekrar scarlett a sonra tekrar susann a susan ın makyajsuz hali scarlett in makyaşlı halini hacamat eder.
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 benim televizyonda orda burda gördüğüm bütün kızlar gerçek gözlerimle gördüklerimden daha çirkin. izmirde yaşıyorum. bye. edit: gerçi bütün demeyelim, var yani az buz mumla fenerle ararsak.
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 akşamları yatmadan önce en az 2 dakika barbuya gülüyorum. AHAHAHAHAH çok komik lan bu adam
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 cystein bana katıldıktan sonra biraz soğumadım değil, ama hala susan ın gözleri scarlett in tamamından daha güzel lan.
forçen Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 olaya objektif bakmayarak gelip taraftarlık ediyorsunuz resmen. güzellik kişiden kişiye değiştiği için diyecek birşeyim yok. susan da güzel bayan amma ve lakin scarlett daha iyi susandan
forçen Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Ren said: benim televizyonda orda burda gördüğüm bütün kızlar gerçek gözlerimle gördüklerimden daha çirkin. izmirde yaşıyorum. bye. edit: gerçi bütün demeyelim, var yani az buz mumla fenerle ararsak. ulan ben izmirde yaşayıp bide özel üniversiteye gidiyorum. podyum gibi okul. okadar da süper değil genelde kızlar
Red Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 abi ikiside çirkin vasatların mucadelesinde scarlett daha bi önde ama
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Cystein said: akşamları yatmadan önce en az 2 dakika barbuya gülüyorum. AHAHAHAHAH çok komik lan bu adam bir insan nasıl bu kadar başarısız ve kötü olabiliyor ya. adamın laf atması bile yetersiz. hayır üstüne bir de iticisin. insan acıyamıyor da.
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 ya saçma bir konu tartışılıyor şurda. güzellik nolursa olsun göreceli bir şeydir. benim ayar olduğum BUNU BEĞENMEYEN GAYDİR. KARIDAN ANLAMIYODUR ÇÜNKÜ BEN ANLARIM. tripleri. ya bi uzayın. herkesin kendine göre zevki var. kimse kimseye caka satmasın. bi de mal mı beğendiriyoruz birbirimize. karpuz mu lan bu? beğeniyosan beğendim dersin olur biter. birisi niye beğendin derse sorunludur bu kadar
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Red said: abi şu laz uşağı kızla scarletti karşlıaştırdınız bide allah dediniz zuahuah
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 daha nası objektif yaklaşalım. verilerle geldim. 10 üzerinden puanla yarıştırdım
Red Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 güzellik nereye göreceli ya biri ya güzeldir ya çirkindir biri cıkıp cansever güzel hatun bana göre diyebilir mi ?
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 forçen said: Ren said: benim televizyonda orda burda gördüğüm bütün kızlar gerçek gözlerimle gördüklerimden daha çirkin. izmirde yaşıyorum. bye. edit: gerçi bütün demeyelim, var yani az buz mumla fenerle ararsak. ulan ben izmirde yaşayıp bide özel üniversiteye gidiyorum. podyum gibi okul. okadar da süper değil genelde kızlar abi zaten sorun orda. podyumda güzel kız olmaz.
liberal Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Red said: abi şu laz uşağı kızla scarletti karşlıaştırdınız bide allah dediniz olm yukarıda allah var günah ya!!11! oh wait...
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 kim daha güzel derseniz göreceli. ama güzellik göreceli bir şey değil. gayet kriterleri var. saçmalamayın lütfen iyice.
forçen Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 ulan ben resim paylaşacaktım ne güzel sadece yea, niye böyle oldu burası :(
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 kimin eline geliyo aga bırak. ayrıca kadın dediğin ele değil ayağa gelir.
Öne çıkan mesajlar