Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 aynen aynen :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 guardiola fm nin kapagında top tutan takım elbiseli adam olabilir mi lan.. sdfdsf yoksa sen guardiyola mısın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciprian Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Off benden aldığı lafı bana satan ayrı, piqueyi kiralık oynadı sanıp yine üste çıkmak için random nerdrage yapan ayrı. Şimdiden içmeye başlamayın gençler, akşama 5-0 barcelona kazanırsa falan karaciğeriniz gg bu havalardaysınız. Polyushka said: özürlümüsün arkadaşım ben ne diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 ANAKİN NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Bu aksamki Barcelona-Manchester United SL finalini Star Tv'de Ilker Yasin anlatacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 abi beklenen oydu zaten. Cem Yılmaz olsa iyiydi de kaptırmaz İlker. Sessiz maç izleriz yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Evra'nın kardeşlerinden başlar, Rafel'in Ferguson'un Manchester'ın başına geçtiği yıl portakalda vitamin oluşuyla bitirir abi itiraf edin hiçbiriniz sesi kısıp izlemiyorsunuz, maç heyecanıyla gaz gaz izliyorsunuz, arada saçmaladı mı da gülüyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 kiralık, satılık ne farkeder, sonuçta barcelona alt yapısının yetiştirdiği oyuncunun kalitesi her zaman yüksektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 barcelona için şöyle devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 ben sessiz izliyorum, kendi kendimin spikeri oluyorum. mahalle maçı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Ben barcelona kaybedebilir de falan tamam ama olur da soyle bir 4-5 yine gider bu sefer de manuya atarsa her yere BARÇAA COK KOTU TAKIIIIIIIIM yazan tipler barçayla deportivo oynarken deportivolu madrid oynarken madridli manu oynarken manulu olan oynakları gorucem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 O kadar yazı yaz bir şey anlatama, garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 ulan o değil de iyice anadolu takımı yaptınız Manchester United'ı. Antalyaspor Fenerbahçe ile maç yaparken de Galatasaraylı sanıyor herkes beni. Komik olmayın. Manchester United lan bu boru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Barcelona neyse Manchester United'da o dur. Şu konuyu apaçiler gibi tartışıp durmayın cahil cahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 manchester'a küçük dediğimiz falan yok, ayrıca ferguson da tabiki guardiola'dan daha iyi. olay tatlı rekabet maradona'yı koyunca dengeler bozuldu heralde tabi, normaldir. neyse korkunun ecele faydası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 aksam görüşürüz fanboi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 http://forum.paticik.com/thumbnails/50d/db0/0a6/ad1/4f5/c73/b94/240/879/560/ba_450xNULL.jpg Efendm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 kşam old english pub'da şampiyonluk mu kutlasam ne yapsam? sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 az once aldigim vahiye gore 90dakika 1-1 bitip uzatmalarda iniesta'nin goluyle maglesef barca alicak kupayi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Ege barca kazandığında lütfen nette ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 gönlüm manu dan yana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Dartanian said: Ege barca kazandığında lütfen nette ol. Tabii ki olmam, ama kazanırsak kaçışın yok dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 maçı hangi kanal veriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 d-smart 116.kanal. :P Star star. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 interstar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 hicbir kanalda mac oncesi filan yok ne is ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar