bansheee Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Aluriel said: abi artık inanmıyorum ben bu napolyonnun ciddi olduğuna. bariz troll yani başka bişey değil. ben dedim taaa kaç zaman önce bu adam gerçek değil.Bilgisayar programı diye(yoksa sakaryalı için mi demiştim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 balon said: Yok ben Müslümanlara karşı bu forumdaki hor davranmadan bahsetmiştim. muhaha bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Ateist olup Müslümanlıkla dalga geçmekle ne insan olunur ne adam olunur ne de elit, marjinal, kaliteli tip olunur. Anca komik olursunuz. Sebep arayan zaten inanmasın arkadaş. Komik tipler var vesselam. Gerçek inanmayan zaten inanmadığı şeyle dalga geçme ihtiyacı da hissetmez. Özenti gençlik her yerde. 4 sene ateist takıldıktan sonra yine özüme dönmüş biriyim. Çoğunuzun bu haraketleri kuyruğu sıkıştığı kadar devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Yooo, pek hâlâ da dalgamı geçerim. Komik ve şaçma bir olay çünkü Allah ve arkadaşları (Kali hariç, kendisi korkunç; ve Inanna, karizma kendisi). Ayrıca: http://forum.paticik.com/thumbnails/62f/e81/b1a/bdd/095/843/616/8d1/97d/143/94_450xNULL.gif Bu da bonus olsun http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1146.snc4/148859_146179698764246_100001166505929_218729_7737827_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 "ateist takilmak" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 tam lafını ciddiye alıyordum ki son kelimeleri yazıncaya kadar 4 sene ateis takıldım falan nedir abi ahahah eskşden metalciydim şimdi arabesk dinliyorum gibi bişi olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 DeathWarrioR said: Ateist olup Müslümanlıkla dalga geçmekle ne insan olunur ne adam olunur ne de elit, marjinal, kaliteli tip olunur. Anca komik olursunuz. Sebep arayan zaten inanmasın arkadaş. Komik tipler var vesselam. Gerçek inanmayan zaten inanmadığı şeyle dalga geçme ihtiyacı da hissetmez. Özenti gençlik her yerde. 4 sene ateist takıldıktan sonra yine özüme dönmüş biriyim. Çoğunuzun bu haraketleri kuyruğu sıkıştığı kadar devam eder. hayır kaliteli olduğumuz için ateistiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 ateist olunmaz, ateist doğulur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Red said: tam lafını ciddiye alıyordum ki son kelimeleri yazıncaya kadar 4 sene ateis takıldım falan nedir abi ahahah eskşden metalciydim şimdi arabesk dinliyorum gibi bişi olmus e onun gibi bişi zaten. burada ateistim diyenlerin çoğu 5 sene içinde yine herhangi bir dine inanacaklardır. ateizm son dönemlerde moda onun etkisi bunlar. hayata isyan modunda takılanların çıkış kapısıdır bu hayatlarının belli bir döneminde. harbici ateistlerde vardır tabi fikirleri değişmeyecek tabi, onlara lafım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Red said: tam lafını ciddiye alıyordum ki son kelimeleri yazıncaya kadar 4 sene ateis takıldım falan nedir abi ahahah eskşden metalciydim şimdi arabesk dinliyorum gibi bişi olmus 4 sene ateistim diye milleti yiyip marjinal olmaya çalışmış,ortamlarda prim yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Doğma büyüme ateistim ben. İlk dua edin Allah sizi dinler lafını 10 yaşında din dersinde duydum, güldüm, dayak yedim. Yaaaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Pasta said: DeathWarrioR said: Ateist olup Müslümanlıkla dalga geçmekle ne insan olunur ne adam olunur ne de elit, marjinal, kaliteli tip olunur. Anca komik olursunuz. Sebep arayan zaten inanmasın arkadaş. Komik tipler var vesselam. Gerçek inanmayan zaten inanmadığı şeyle dalga geçme ihtiyacı da hissetmez. Özenti gençlik her yerde. 4 sene ateist takıldıktan sonra yine özüme dönmüş biriyim. Çoğunuzun bu haraketleri kuyruğu sıkıştığı kadar devam eder. hayır kaliteli olduğumuz için ateistiz. ve bi uyandın donunda bi ıslaklık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Niye inanalım aga sen bebe gibi ortam için ateist olmuşun biz öyle değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 yeterl prim yapamamış bence sonrada allaha inanmaya karar vermiş böyle dönek olucagıma bildiğim yoldan devam ederim. 25 yaşına gelmişim bu saatten sonra karşımda bi silület görüp imana gel cocugum demedikçe gelmem ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Bi de utanmadan söylemiş adam ya özüme döndüm falan diye sdjfskd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Yine gelmem ben. Neredeydin şimdiye kadar diyip: saniye 32 http://www.youtube.com/watch?v=yDm0g2qMopk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Pasta said: Niye inanalım aga sen bebe gibi ortam için ateist olmuşun biz öyle değiliz. asosyaller, ortam için tip, para, çene yeterli ve hepsi de bende var kasmayın o yüzden. ben ateist takıldığım zamanlar sadece 2 tane yakın arkadaşım bilirdi bunu. asıl sizin bu yaptığınız ortam mallığı. çirkin sivilceli suratınıza bakan hatun oluyo mu bari ateistim diyince? ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Olmasa sen bu soruyu soramazdın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ne komik şeyler dönüyor burda ya :D yine ağzından salyalar saçan islamic rage boy ile karşı karşıyayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 bi saniye gözlüğüm şişko yanaklarımda sıkıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 adam haklı beyler çoğumuz şişman,sivilceli,işsiz adamlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Abi her yetersiz aynı lafla geliyo siz asosyalsiniz ben değilim benim param var siz fakirsiniz (bana diyo bunu bi de) benim sevgilim var sizin yok mallığın da bi kalitesi olması lazım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Ortam KOKTU. Daha sizle muhattap olamam işim gücüm var. Forumda biraz daha prim yapın belki bi hatun bulursunuz kafanıza göre. Ha olurda bir gün bu zırvalıklarınızı birinin yüzüne karşı yapma gibi aptallık yaparsınız, burnunuza kafa yediğinizde allam beni kurtar noolur diye ağlamayın. dipnot: ben ateistim sen müslümansın diyip MALOĞLU MAL gibi davranmaktan iyidir. ben azından gerçekçiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 adam deathwarrior beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar