Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Müslüman olan Avustralyalı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aluriel said:

abi artık inanmıyorum ben bu napolyonnun ciddi olduğuna. bariz troll yani başka bişey değil.

ben dedim taaa kaç zaman önce bu adam gerçek değil.Bilgisayar programı diye(yoksa sakaryalı için mi demiştim)
Mesaj tarihi:
Ateist olup Müslümanlıkla dalga geçmekle ne insan olunur ne adam olunur ne de elit, marjinal, kaliteli tip olunur. Anca komik olursunuz. Sebep arayan zaten inanmasın arkadaş. Komik tipler var vesselam. Gerçek inanmayan zaten inanmadığı şeyle dalga geçme ihtiyacı da hissetmez. Özenti gençlik her yerde.

4 sene ateist takıldıktan sonra yine özüme dönmüş biriyim. Çoğunuzun bu haraketleri kuyruğu sıkıştığı kadar devam eder.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Yooo, pek hâlâ da dalgamı geçerim. Komik ve şaçma bir olay çünkü Allah ve arkadaşları (Kali hariç, kendisi korkunç; ve Inanna, karizma kendisi).

Ayrıca:

http://forum.paticik.com/thumbnails/62f/e81/b1a/bdd/095/843/616/8d1/97d/143/94_450xNULL.gif

Bu da bonus olsun

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1146.snc4/148859_146179698764246_100001166505929_218729_7737827_n.jpg

Mesaj tarihi:
tam lafını ciddiye alıyordum ki son kelimeleri yazıncaya kadar

4 sene ateis takıldım falan nedir abi ahahah

eskşden metalciydim şimdi arabesk dinliyorum gibi bişi olmus
Mesaj tarihi:
DeathWarrioR said:

Ateist olup Müslümanlıkla dalga geçmekle ne insan olunur ne adam olunur ne de elit, marjinal, kaliteli tip olunur. Anca komik olursunuz. Sebep arayan zaten inanmasın arkadaş. Komik tipler var vesselam. Gerçek inanmayan zaten inanmadığı şeyle dalga geçme ihtiyacı da hissetmez. Özenti gençlik her yerde.

4 sene ateist takıldıktan sonra yine özüme dönmüş biriyim. Çoğunuzun bu haraketleri kuyruğu sıkıştığı kadar devam eder.

hayır kaliteli olduğumuz için ateistiz.
Mesaj tarihi:
Red said:

e onun gibi bişi zaten. burada ateistim diyenlerin çoğu 5 sene içinde yine herhangi bir dine inanacaklardır. ateizm son dönemlerde moda onun etkisi bunlar. hayata isyan modunda takılanların çıkış kapısıdır bu hayatlarının belli bir döneminde. harbici ateistlerde vardır tabi fikirleri değişmeyecek tabi, onlara lafım yok.
Mesaj tarihi:
Red said:

4 sene ateistim diye milleti yiyip marjinal olmaya çalışmış,ortamlarda prim yapmış.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Doğma büyüme ateistim ben. İlk dua edin Allah sizi dinler lafını 10 yaşında din dersinde duydum, güldüm, dayak yedim.

Yaaaa...
Mesaj tarihi:
Pasta said:

DeathWarrioR said:

hayır kaliteli olduğumuz için ateistiz.

ve bi uyandın donunda bi ıslaklık...
Mesaj tarihi:
yeterl prim yapamamış bence

sonrada allaha inanmaya karar vermiş

böyle dönek olucagıma bildiğim yoldan devam ederim.

25 yaşına gelmişim bu saatten sonra karşımda bi silület görüp imana gel cocugum demedikçe gelmem ahha
Mesaj tarihi:
Pasta said:

Niye inanalım aga sen bebe gibi ortam için ateist olmuşun biz öyle değiliz.

asosyaller, ortam için tip, para, çene yeterli ve hepsi de bende var kasmayın o yüzden. ben ateist takıldığım zamanlar sadece 2 tane yakın arkadaşım bilirdi bunu. asıl sizin bu yaptığınız ortam mallığı. çirkin sivilceli suratınıza bakan hatun oluyo mu bari ateistim diyince? ha?
Mesaj tarihi:
Abi her yetersiz aynı lafla geliyo
siz asosyalsiniz ben değilim
benim param var siz fakirsiniz (bana diyo bunu bi de)
benim sevgilim var sizin yok
mallığın da bi kalitesi olması lazım artık.
Mesaj tarihi:
Ortam KOKTU.

Daha sizle muhattap olamam işim gücüm var.

Forumda biraz daha prim yapın belki bi hatun bulursunuz kafanıza göre.

Ha olurda bir gün bu zırvalıklarınızı birinin yüzüne karşı yapma gibi aptallık yaparsınız, burnunuza kafa yediğinizde allam beni kurtar noolur diye ağlamayın.

dipnot: ben ateistim sen müslümansın diyip MALOĞLU MAL gibi davranmaktan iyidir. ben azından gerçekçiyim.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...