liberal Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 adam ne diyor abi decoder'a falan koyun ben anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 ya sev ya terket diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 yanlış topice yazmış ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 o terketsin lan banane. TC devleti islam devleti değil ki terkedilsin. Anayasa öyle diyor. http://cache.thisorth.at/00000/00112/140.282x282.jpg PROBLEM, OFFICER? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 ibret alinamadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Napolyonn said: kaldı ki türkiyede hiçbir siyasi parti inanç üstünden siyaset yapmıyor http://www.swfcabin.com/swf-files/1277738426.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 mwhahaha o nasi bi söylem. ah napolyon ah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Napolyon'un frekansı farklı sanırım bizden. Art niyet yoktan sonra bu lafı ile yine bombaladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Napolyonun adını doğduğunda kulağına baya yüksek sesle bağırmışlar sanırım bi hasar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Revangelis said: http://galeri.uludagsozluk.com/9/ibret-al%C4%B1nacak-do%C4%9Fa_67444.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Napolyonn said: kaldı ki türkiyede hiçbir siyasi parti inanç üstünden siyaset yapmıyor bu bir takım grupların siyasi rant elde etmek için halka verdikleri boş bi kuruntu. the what? daha recep tayyip erdoğan kasetlerle ilgili yeni "%90ı müslüman olan bir ülkede böyle ahlaksızlıklar kişinin özeline girmez" gibi bir cümle kurdu hahah şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Napolyonn said: kaldı ki türkiyede hiçbir siyasi parti inanç üstünden siyaset yapmıyor bu bir takım grupların siyasi rant elde etmek için halka verdikleri boş bi kuruntu. hep ergenekon dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 abi artık inanmıyorum ben bu napolyonnun ciddi olduğuna. bariz troll yani başka bişey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Aket-Atum said: Napolyonn said: kaldı ki türkiyede hiçbir siyasi parti inanç üstünden siyaset yapmıyor http://www.swfcabin.com/swf-files/1277738426.swf off off off gece 2:15 işden eve geldim ve bunu gördüm.Artık bu adamın bizi trollediğine emin oldum, kimse bu kadar cahil olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 BonePART said: http://www.youtube.com/watch?v=40-8BUXB17E su videonun altındaki yoruma cok güldüm,youtubedaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 vaniLLe said: suphanallah'i loopa sarmis masallah. önyargilarini yikmasi hos tabi, ama bunu bak elin gavuru mütlüman oluyo diye paylasmak cok abez gelio bana. bana da kendi insanımızın kendi değerlerimize ne kadar ön yargılı olabileceğini gösteriyor şu konudaki cevaplardan sonra da. Ama akila'nın dediği gibi de herkesin dini kendini, bacağından asılır kendisi vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 yok yere önyargi yapmiyoruz sonucta, onu da düsünmek lazim. ki bu bazilarini sogutma, aforoz olma* derecesine kadar götürüyor. dinini kendi icinde adam gibi yasayana lafim yok. ne güzel takiliolar iste hosgörüyle biseyleri diretmeye calismadan. kaldi ki önyargi nedir ki bu konuda? dinsizsen ne olacak, her türk müslüman mi sanki. bacagindan asilmak derken, cehennemde mi yanacagiz ? =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Yok ben Müslümanlara karşı bu forumdaki hor davranmadan bahsetmiştim. Ne olursa olsun önyargının haklı bir gerekçesi olamaz, kendine ve etrafındakilere tedbir almakla önyargı arasında bir nüans var. Bu çok önemli bişi. Bu ayrımı iyi ayırabilmek lazım. İnsanları tartmak, ölçmek ve onlara karşı ölçülü davranabilmek; görüşü, inancı ne olursa olsun fikrini benimsememene karşı sebep-sonuç dairesinde hükmedebilmek aslında zaten önyargıdan ziyade biraz olgunluk ve insan olmaya giriyor. Bu bir hayat tarzıdır yani çok önemli bişi. Yok günümüzde çoğu insanda da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 öyle tabi ki haklisin da her ne kadar bu karsilikli olsa da, uzlasmak en güzeli olurdu. ama bizim durumumuzda ütopik gibi genele indirgersek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 bu harun yahya bu kadar aptal kızı nerden buluyor lan, bende istiyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 ajanslardan kiralıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Flassh said: bu harun yahya bu kadar aptal kızı nerden buluyor lan, bende istiyorum ya türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onthere Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 onthere onthere said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Napolyonn said: liberal seni pek etkilememiş duruyo bu söylediklerin neden isyan edioosun ki? etkiliyo aslında biraz .Genel olarak zeki insanlar ergenlik döneminde uyanmaya başlıyorlar.Tabi çocukluktan itibaren yoğun bir baskı olursa zor. Not: bu cümlemden "müslüman arkadaşlar düşük zekalıdır" gibi bir anlam çıkartmayınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar