Larva Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Yabanci kontenjaninda yer acmalari lazim cat stevens oynuyor orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Napolyonn mode on "Elin gavuru bile anladı bi siz anlamadınız... Elbed sizin de sıranız gelecek inşallah... Napolyon mode off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 bu genç olm.. ket artık yaşlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Napolyonn said: http://www.youtube.com/watch?v=5nG-AvrLuCA zamanınız varsa izleyin. kendi hayatından bir kesit sunuyor ve bunu eğlenceli bir biçimde yapıyor. http://1.bp.blogspot.com/_4IbcBowGZfU/TIwFtSLRAPI/AAAAAAAAAK0/cMk8pVtMbMo/s400/buddy+jesus.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 vaniLLe said: hayir bi de isaret istedim allahtan, gelmedi sonra kitaba kaldigim yerden devam etcektim ki aman allahim ''isaret aramayin yarattiklarima bakin, denize bakin bidi bidi'' yazisini gördüm, ve mütlüman olmaya karar verdim kismi komikti. o nerden baktığına göre değişiyo. bana görede yüz binlerce olasılığın gerçekleşip çok akıllı canlılar haline geldiğimize inanılması komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 hehe hadi bakalım napolyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 bana göre de hâlâ dahi anlamına gelen "de"yi ayrı yazmayı öğrenememiş olman komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 bana göre süt sana göre çikolata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 evrimin sana göresi bana göresi yok kanka. ya kabul edersin ya kafanı kuma gömersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Napolyonn said: vaniLLe said: hayir bi de isaret istedim allahtan, gelmedi sonra kitaba kaldigim yerden devam etcektim ki aman allahim ''isaret aramayin yarattiklarima bakin, denize bakin bidi bidi'' yazisini gördüm, ve mütlüman olmaya karar verdim kismi komikti. o nerden baktığına göre değişiyo. bana görede yüz binlerce olasılığın gerçekleşip çok akıllı canlılar haline geldiğimize inanılması komik. factlere inanılmaz zaten 2+2nin sonucuna inanıyor musun sen yoksa biliyor musun? nese abi bi hata cevap vereyim dedm vazgeçiyorum sene 2011 gece 3 kendimi evrimi inanılcak bişi zanneden akpfanboilarla yoramam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=u95aJdRaPGc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Milyon spermden denk gelmek de bayagi imkansiz ama burda olunca nasil varoldum ki ben imkansiz bisey bu demiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Olasılık hesabını herkes kaldıramıyor aga soyut olduğundan sanırım biraz. Limit de öyle mesela, 2/0=sonsuz sanan adamlar var. Çünkü kaldıramıyor o bilgiyi, yok o zeka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 isteyen hristiyan da olsun sanki karşıtıymış gibi sunulması bide bunun üstüne akp muhalifliği çooook komik. ehuehe. ben anlamıorum zaten akp bi yandan hem şeriat getirio, hem de insanları hristiyan yaptırıo bu vidyoya göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 stimpak said: müslümanım diyenlerin müslüman olma sebebi doğdukları çevrede baskın dinin islam olması sadece. Hep buna takılmışımdır ben. Ülkenin %99'u müslüman ama biri de çıkıp demiyor ki "ulan tamam müslümanız da niye müslümanız?". İtalyada doğan hristiyan, Suudi Arabistanda doğan müslüman, Hindistanda doğan hindu oluyor. Öyle saçmalık mı olur. 18 yaşına kadar cocuğun beyinini yıka. çocuk doğar doğmaz nazar değmesinler, büyüdükce allah korusunlar, geliştikce allah nazardan saklasınlar falan. Ramazanlar, camiler, kitaplar falan. 18 yaşında salıver adamı sonra "müslümanız, biz öyle yaratıldık". Hadi ordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 liberal seni pek etkilememiş duruyo bu söylediklerin neden isyan edioosun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Dinciler "müslümanlık" denen düşünceyi kullanarak ülke yönetiyorlar, benyin yıkıyorlar. Doğal olarak bundan her türlü etkileniyorum ben. Müslümanlık güzel, ama insanın kendi içindeyken güzel. Ota boka alet etmeye başlayınca o düşüncenin üyesi olmayanlarını rahatsız ediyorsun. Liberalizm, törelarns, özgürlükler. Senin islami özgürlüğün benim özgürlüğümü rahatsız etmediği yere kadardır. edit: hay typo kadar daş tüşsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 abi adam farklı işte, empati yapıp durumu değerlendiriyor. gözden geçiriyor. kendisinin karnı tok diye aç olanları düşünmemezlik yapmıyor neyse ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 nesi güzel lan berbat bi din sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 juanito said: Sotto said: Genel olarak şu Müslümanlığa geçen şu, Müslümanlığı seçen eskimo, İslamı seçen Avustralyalı, yok Cat Stevens vs tam bir aşağılık kompleksi bence...Böyle lanse edilmesi vay efendim adam doğruyu bulmuşta, oymuşta buymuş...Ben hiç bir Hristiyanın şu şu Hristiyan oldu diye övündüğünü, veya bir Buddhist'in şu adam Budist oldu diye övündüğünü duymadım hayatımda.... büyük yalan bu da. Cat Stevens gibi bir örnek verebilir misin bana...Mesela hristiyan çocukların veya budist çocukların bile bildikleri ve övündükleri, a bak şu da Hristiyan, Budist olmuş dedikleri... Zaten Budizm'in prensiplerine ters ki baştan, eğer varsa öyle bir örnek o zaman dini egosal hale getirmişlerdir, zaten sorun da oradan başlıyor... Benim verdiğim örnek gayet net, bir müslüman hristian olursa tukaka, bir hristiyan müslüman olunca işte doğru yolu buldu! oluyor, yanlış da buradan çıkıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 müslümanlık düşünce değil zaten bir inanış ayrıca ailelerin kendi kültürlerini çocuklarına yansıtmalarına yanlış demişsin bende bunun seni pek etkilemediğimi söyleyince başka bir konu açtın. kaldı ki türkiyede hiçbir siyasi parti inanç üstünden siyaset yapmıyor bu bir takım grupların siyasi rant elde etmek için halka verdikleri boş bi kuruntu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 said: kaldı ki türkiyede hiçbir siyasi parti inanç üstünden siyaset yapmıyor dursun bu kenarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 imza yapar biri kesin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 ateistin müslümanı müslümanın ateisti ikna etmeye kastığı topicler serisi vol üç yüz dokuz yirmi'ye hoşgeldiniz. spikerimiz rindfleischetikettierungüberwachungsaufgabengesetz an itibariyle canlı yayında. sendeyiz. son durum nedir? soros destekli allahsızlığı yayma kürsüsü'nün çalışmaları nasıl gidiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 akp dinci diorsunuz ama türbanlılara, çarşaflılara rozet takıp şovunu yapan chp idi demek ki chp şeriyatı getircekk. bu ne kadar komik duruosa terside komik duruyor. neyse konu sapmasın sadece değinmek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar