pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 ülkemden değil ama istanbuldan yaşamaktan vazgeçtim,sadece kürtler yüzünden,85*90 arasını hatırlıyorumda istanbul şu anki halinden milyon kat daha iyiydi,ne zamanki köyünün hırsızı köyünün namussuzu ,istanbula dolmaya başladı,ben terkettim istanbulu,kürt nüfusunun en az olduğu bir şehirde yaşıyorum,ve inanın huzurum yerinde,ve şimdiye kadar kapkaça dolandırıcılığa v.s rastlamadım,çok acı yazdım belki ama doğru şeyler bunlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Kesinlikle vazgecerim.Keşke.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 SekerPembe said: Kesinlikle vazgecerim.Keşke.......... 2 tane daha nokta koysan boşalıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 SekerPembe said: Kesinlikle vazgecerim.Keşke.......... gülücüğe odaklan... gülücüğe odaklan... gülücüğe odaklan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 zararın neresinden dönersen kardır. her türlü kaçarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Ben bu saatten sonra ancak Ege'ye veya Akdeniz'e;oradaki bir köye ya da kasabaya satarım.Neyim var,neyim yok satarak oradan bir ev alırım.Kalan parayı da koyarım faize,yeter bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Güzel bir teklif var ise daha iyi bir gelecek için çabalamak için çıkılır. Babadan deden kalan yetiyorsa durum ülkede bakarım dalgama zaten yakında pek tadı tuzu kalmayacak ülkenin.Ülkeden çıkmak oh yeah kurtuldum demek değil yeni bir savaş başka yere gidincede emoya bağlayıp abi ben türküm gazlarına girersen yapamazsın zaten çıkanların %80 neden çıktığını bilmiyor ya zorla okumaya gidiyor yada oh yeah girls hesabı diyelim. Neyse kısaca geçerim arkadaş ülke benden ve geçmişinden vazgeçmek üzere elin gavuru efes pilseni bende ucuza içiyor yiyor eğleniyor vs.. bende hayatımı yaşamak istiyorum diyebilir insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 hem de ne biçim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Hayır diyenler pati ortamında tahmin ettiğimden daha yüksek. Acaba Hayır diyenlerin yaş ortalaması 25-26 üzeridir diye bir tahminde bulunsam,soğru mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 hayır ben tam 25 yaşındayım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 ben 27 yim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 25 +27/2 = 26 hala olmadı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 :) Tamam işte,25-26 ve üzeri diye düzelteyim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 dededen malım kalsa bile durmam keza benim iki sene sonra çocuğum olsa 18 yaşında üniversiteye başlayacak olsa 20 sene sonraki eğitim kalitesi ne halde olur diye düşünüyorum, bu adamlar ilk kez bu sene ilk 5000 deki öğrencileri açıklamadılar, yök merkezi atama ile asistan atamalarını yapıp devrim düşmanlarını üniversitelere çekirdekten sokmayı planlıyor 20 sene sonra bu adamlar iyi üniversitelerin hepsini ele geçirmiş olacak o zaman ben çocuğumu yine yurt dışında okutmak zorunda kalacğaım o yüzden bugünden giderim çocuğum da orada doğar oranın yaşam tarzını benimser mümkünse de tatil haricinde bu ülkeye gelmez, gelmek zorunda kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 babacum ama böyle böyle bu ülke iyice onlara terk edilmiş olmuyor mu? Nazım ustanın ben yanmasam,sen yanmasan,biz yanmasak...Nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa?" sözleri biraz olsun bir şey ifade etmiyor mu abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 çetin abicim geç bunları, bana faydası olmayan ülkeyi ben napayım. umarım en kısa zamanda türkiyeye şeriat falan gelir de kaçmak için geçerli bahanemiz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 çetin abi tamam haklısın da yani sikerler ben daha fazla yanmak acı çekmek ve ızdırap içinde ölmeyi beklemek istemiyorum, bu benim hayatım ve türkiyenin durumundan daha öncelikli gelen değerlerim var mümkünse ele geçirmek istedikleri ülkeyi alsınlar münasip bir yerlerine soksunlar zaten bu kafayla gittikleri sürece yakın zamanda hepsi kendi bokuyla oynamaya başlayacak, ben onları yukarıya çıkaramayacağıma göre onların beni aşağıya çekmesine müsaade edemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 terazi olsa tıklardım şu mesajın ardından. "bu benim hayatım ve türkiyenin durumundan daha öncelikli gelen değerlerim var." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar