Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 İlk görüşte aşk bu olsa gerek... Allahtan bilgisayarımı toplamadan farkettim, aldıktan sonra görseydim ölürdüm heralde. http://www.hardwarelife.com/hardware/review/diabolic/diabolic_1.shtml[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. All servers are equal, but Eclipse is more equal than the others. BULL SHIT
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 http://www.hardwarelife.com/hardware/review/diabolic/diabolic_1.shtml kolay iin böle yapalım :) akkaten üzelmiş kasa :) bedne sevdim :)[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Bone Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 fazla beğenmedim. bazıları süper modifiye yapabiliyor kasalarına, ama genel olarak standart kasalar çok zayıf oluyor.
Burax Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 deli manyak bi kasa ama begenmedım full cam fln daha gusel ıcı de bogle fosforlu fln renklı renklı[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" "Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın" "1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız"
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 O kadarda abartı değilki..[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında|||||
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Peh sevmedim. Estetik değil bi kere. Hadi desen bunun özelliği böyle ama daha şekilsiz karmaşık ama daha güzel şeylerde gördüm. Peh
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Bu daha qusel :)[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında|||||
Abus Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 fiyatı ne kadardır canavarcığın[signature][hline]Love is Divine
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 özelliklerine bakmadım bile ama tipi bence iğrenç.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 lol bunu alacaginiza gidin thermaltake v6000 alin be yazik igrenc bisi[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 120 milyon + kdv[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. All servers are equal, but Eclipse is more equal than the others. BULL SHIT
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 "Kasa budur" diyosun. Peki o zaman bunlar ne? http://www.tomshardware.com/howto/20040913/index.html[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler. İşte onlar ateşin arkadaşlarıdır. (Kuran 2/39)
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Toms hardware daki alttan ikincisi cok hosuma gitti, cok sade metalik fln.. ne oyle boynuzmus, inmiş, cinmiş, börtüymüş, böcekmiş. peah[signature][hline]The clash of honor calls to stand when others fall
Korax Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Ben kasama çip taktıracam :-P[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo]
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: aktiftablet, 14 Eylül 2004 23:49 tarihinde demiş ki: "Kasa budur" diyosun. Peki o zaman bunlar ne? http://www.tomshardware.com/howto/20040913/index.html Abi bence de onlar hoş değil :)[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. All servers are equal, but Eclipse is more equal than the others. BULL SHIT
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 öyle bir kasa aldinmi birde kırmızı siyah bir monitör lazim (: uyum[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 hemen dava açıyorum bu adamlara adımı kullanmışlar hehehe..... alın asus b211 miydi neydi ondan..siyah olanı işte..3 fan var içinde..[signature][hline]anguish grief corruption deception desperation hatred anger death dishonor obedience obsession love suffer pain pain painPAİN!!!
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: MrMedia, 15 Eylül 2004 10:25 tarihinde demiş ki: öyle bir kasa aldinmi birde kırmızı siyah bir monitör lazim (: uyum Kırmızı, koyu lacivert ve koyu yesili var ben koyu lacivert alıyom.[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. All servers are equal, but Eclipse is more equal than the others. BULL SHIT
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 güzel değilmiş..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! *Kuşu öldüğü için üzgündür* Zuu Zuu
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Çok yapamcık olduqu her tarafından belli..[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ 5 sn. icinde yönlendirilmesseniz buraya tıklayınız
Öne çıkan mesajlar