zpnd Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Selamlar, LG TV ile ilgili derdimi anlattim lg.com ustunden abilere ama pek kaale almadilar. Tekrar bir mail yazip cevapladim mail'lerini ama bu sefer de boyle bir mail adresi yok gibi sacma postmaster donusleri oldu. LG urunler ile ilgili bu kadar sorun yasayan baska kimse var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 ben artik ozellikle lg aliyorum cogu elektronik seyi adamlarin urunleri saglam cikiyor, veya bana saglam cikiyor bilemicem :) bayaa lg seysi kullaniyorum, tas gibi hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zpnd Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Televizyona dunyanin parasini verip aldiktan 2 sene 2 ay sonra panel hatasi vermeye basladi ve cozumu yok. Servisler at onu yenisini al diyor. Durumu LG'ye bildirdigimde de anlamamis ayagina yatip "servis ucretlerine mudahale edemeyiz" gibi sacma donusler yapiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Benim hiç sıkıntım olmadı, gayet memnunum her açıdan. LG'den şaşanı, şaşırtıyoruz ailecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Yaşadım, LG cd-rom cdleri çevirip çevirip fırlatıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 bi sıkıntı yasamadım ürünleri tr ye girdiginden beri 6-7 ürününü kullandım kullanıyoruz.sorun olmadı hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 lg ürünleri güzel oluyor tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 lg çaklıt telefon kullandım zamanında 2004 temi 2003temi ne deli gibi para bayılıp bok gibiydi telefon tavsiye etmiyorum sadece gerisi kullanılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Lg çok bozdu. Öyle böyle bozmadı hani. Çok aşırı bozdu. Hani dedik anlamışlardır, bu herhalde son sınırıdır dedik ama yine bozdu. Önünü alamadık, öyle böyle bozmadı, çok bozdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmarit02 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 LG çamaşır makinesi kullanıyoruz şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 yıllar yıllar önce cd kırdığına şahit olmuştum. sene 2000 falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 zpnd said: Televizyona dunyanin parasini verip aldiktan 2 sene 2 ay sonra panel hatasi vermeye basladi ve cozumu yok. Servisler at onu yenisini al diyor. Durumu LG'ye bildirdigimde de anlamamis ayagina yatip "servis ucretlerine mudahale edemeyiz" gibi sacma donusler yapiyorlar.aynısı samsungda oldu bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Her firmanın sorunlu/hatalı ürünleri olabilir ama LG genel olarak kaliteli ürünler üretiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 DoruK said: zpnd said: Televizyona dunyanin parasini verip aldiktan 2 sene 2 ay sonra panel hatasi vermeye basladi ve cozumu yok. Servisler at onu yenisini al diyor. Durumu LG'ye bildirdigimde de anlamamis ayagina yatip "servis ucretlerine mudahale edemeyiz" gibi sacma donusler yapiyorlar.aynısı samsungda oldu bana Sonuc ne oldu peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 jonq said: Her firmanın sorunlu/hatalı ürünleri olabilir ama LG genel olarak kaliteli ürünler üretiyor. Katiliyorum fakat bunun sorumlulugunu almiyorsa firma, beni magdur ediyorsa bes para etmez bir firmadir bana gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teknoson Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Abimin laptobu lg 3-4 yıldır kullanıyor gayet memnun üstelik gecede sabaha kadar açık bırakıyor bilgisayarı çok ısınıyor ben diyorum iyi bu bilgisayar bozulmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 di said: DoruK said: zpnd said: Televizyona dunyanin parasini verip aldiktan 2 sene 2 ay sonra panel hatasi vermeye basladi ve cozumu yok. Servisler at onu yenisini al diyor. Durumu LG'ye bildirdigimde de anlamamis ayagina yatip "servis ucretlerine mudahale edemeyiz" gibi sacma donusler yapiyorlar.aynısı samsungda oldu bana Sonuc ne oldu peki ?bi kere servise verdik, 1 hafta sonra şaka gibi geri verdiler, 3 gün değişik ısılarda değişik pclerde basınçta sürekli kontrol edildi bir soruna rastlanmadı diye. geri aldık sorun ilerlemiş iyice, tüm ekranda görüntü kaybı olmaya başladı geri verdik yine bekliyoruz bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar