Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Obama'nın Cadillac limo Irlanda'da (fail)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şoförün tek suçu oradan çıkabilceğine inanmak heralde. Kim bilir kaç tondur o araba, Amerika'da öyle bir şeyle karşılaşmamıştır da büyük ihtimalle. Kaçınılmaz son olmuş..
Mesaj tarihi:
DynamicK said:

bugun bisikletle obamanin kaldigi evin yakinindan gectim de amma cok polis var arkadas. yollari falan kapamislar. tr de olmuyor bir tek yani :)

Adam orada kalınca da direk paravan gibi koca arabayı çekip kapıyorlar önünü. Ama arabalar hep alttan darbelere karşı zayıf, istediği kadar korunsun, sonuç ortada

forgiver said:

araç tasarım hatası
başka yerden mi girmiş acaba ilk girerken

Muhtemelen aynı güzargahtan girip çıkmıyordur
Mesaj tarihi:
Jeeztro said:

allahtan bizim ülkede olmamış bu, 2 hafta kılıçdaroğlu laf atıp durur haber sitelerinde manşet olarak kalır.

nasıl becermiş şöför onu da anlamadım gerçi

ahahaeoıhaw patideki kkcıları üzdün.
Mesaj tarihi:
xaty said:

DynamicK said:

bugun bisikletle obamanin kaldigi evin yakinindan gectim de amma cok polis var arkadas. yollari falan kapamislar. tr de olmuyor bir tek yani :)

Adam orada kalınca da direk paravan gibi koca arabayı çekip kapıyorlar önünü. Ama arabalar hep alttan darbelere karşı zayıf, istediği kadar korunsun, sonuç ortada

forgiver said:

araç tasarım hatası
başka yerden mi girmiş acaba ilk girerken

Muhtemelen aynı güzargahtan girip çıkmıyordur

terörist misin lan ?*?*???
o cevaplar ne öyle abi
Mesaj tarihi:
Etrafta bi sürü koruma belirdi, çevirdiler hemen. Kimse arabanın altına bakmadı. Arabadan da herkes indi hemen, Obama içerde kaldı. Altta foseptik olsa, biri çıksa alsa Obama'yı aşağı, sonra araki bulasın..
Mesaj tarihi:
pinkporing said:

her arabayı mercedes mi sandın:p bu arada önden geçen araç bmw çatır çatır geçiyo

aracın uzunluğu, yükseliği ve geçtiği rampanın yüksekliğini de içeren, yüce büyücü Korkistatof hariç kimsenin nasıl olduğunu bilmediği büyüler ve macera ile dolu bir soru bu!!!
  • Yeni Oluştur...