souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Küçükken imkam yok tabi tsubasa çizgi filmini izleyemedik tam anlamıyla.Arada çok kopukluklar oluyordu.Şimdi baştan sona bir izlemek istiyorum.Ancak bu seferde izleme sırasını tam bulamadım. Captain Tsubasa Road To 2002 52 bölüm mevcut.Öncesinde ve sonrasında bulmam gereken seriler hangileridir.Bilgisi olan varsa yardımcı olursa cok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 1983 serisi var ,asıl izledigimiz tsubasa, sora shin captain tsubasa var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 İlk seri 1983 yapımı ve 128 bölümlük Captain Tsubasa serisi. İkinci seri 1989 yapımı ve 12 bölümlük Shin Captain Tsubasa serisi. Üçüncü seri 1994 yapımı ve 47 bölüm olan Captain Tsubasa J serisi. (ilk yarısı ilk serinin özeti) Son seri de 2001 yapımı ve 52 bölüm olan Road to 2002 adındaki seri. (bu serinin de yarısı ilk seri ve j serisinin özeti.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 ha bir de o 83 deki serinin almancası mevcut. japoncasının tamamını çevirene denk gelmedim ben. japonca serinin bazı bölümlerindeki konuşmaların japonca-ingilizce çevirisi yapılmadan geçildiği için türkçe çeviriyi de yapmıyorlar. http://kapitantsubasa.blogspot.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 teşekkür ederim arkadaşım.Bende mevcut olan Road to 2002 bir nevi tüm serinin kısaltılmış versiyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 İlk serinin 128 bölümlük türkçe altyazı veya ingilizce altyazı bulabilirmiyiz acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 kapitantsubasa.blogspotta var işte , almanca dublajlı türkçe altyazılı biçimde.çok uğraştırıyo ama rapidten indirmek rapidpro şart valla 3 haftadır izlemeye çalışıyorum 80. bölüme geldim daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 ya ben torrent falan bir şekilde hallettim 3-5 saat zamanımı aldı ancak bulgar alt yazılı bu en eski tsubasa serisi.Road to 2002 yi de hallettim kısa sürede altyazı da var ancak bu kadar video ile milleti uğraştırcağına blog sahibi hayrına da bir sadece alt yazıları upload etse nolur sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 ELLEEEEEEEH https://www.youtube.com/watch?v=uUK4zTkcz1U&feature=youtu.be April 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 remake mi ya? birde flat earth socaity e katılmışlar sanırsam sahanın yuvarlaklığını göstermeediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 messi ve ronaldo eklenecek diyorlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 daha geçen gün indirip izledim serinin yarısını ya bileydim izlemezdim. bi de birkaç gün önce mobil oyunu çıktı ama pek beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 birebir aynisi olmasin lutfen. daha rafine ve heyecanli olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Çocukluktan almasalarmış keşke ya. Ya da kısa tutacaklarsa çocukluğu sorun yok, özet babında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 bunun android oyunu çıktı, fut çakması biraz ağır geçişleri falan siinr ediyor ama tsubasa aşıkları için birebir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 19:55 https://www.youtube.com/watch?v=g6gxaRpuxkE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 kavurma koydum tasa doldurdum tusubasa ikea dan dün aldim 4 sandalye 1 masa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 KenshinHimura said: ELLEEEEEEEH https://www.youtube.com/watch?v=uUK4zTkcz1U&feature=youtu.be April 2018 YA AHAHAHAAHAH TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU! Abi bu caponlarda yayınlanınca direk internete düşer dimi altyazılı hali? Asdf çok heyecan yaptım. Ayrıca konuyu açan arkadaştan da Allah (C.C) razı olsun. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 şu başarılı kariyerinden dolayı bunalıma girse de kötü yola düşse. school days misali bi çizgi verseler keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 ben hic oyle masallah falan dedigini hatirlamiyorum topa abanirken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar