xaty Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 http://dc132.file.qip.ru/flash/player.swf?file=http://dc132.file.qip.ru/img/135218468/cfbba8b3/dlink__2Fdownload_2Fx3UWWolQ_3Ftsid_3D20100723-132526-f1240c3b/preview.flv&image=http://dc132.file.qip.ru/img/135218468/cfbba8b3/aefc0a75_kak_kladut_relsi.flv&l Döşemişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 ben de nasıl inşaa edildiğini anlatmaya gelmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 ============================== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 ============================ | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | ============================ demiryolu yapan robotlar! alamanlar 3.dünya savaşına hazır abi. kamplara giden trenleri halletmek için bunlar hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 eskiden vahşi batıda hiç böyle makineler yoktu. ray döşerlerken iki demir atıp bir de yanına kovoylar yetişsin diye atın koşabileceği bir patika yaparlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 bu mesaji nasil buraya yazmisim ben lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 bir de çinliler vardı. en azından red kit'de vardı abi demiryolunda çalışan çinliler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 yolu yapmaktan cok cakılları saga soka dokmek falan gbi seylerle ugrasıyolar cakıl olmadan olmuyo muymus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 demiryolu balastı. onsuz olmaz abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 halbuki ne cirkin teknolojiler bunlar. dosesene soyle bol ziftli asfalti. ohhh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 demiryolu mühendisliğide ne uyuz dersti ya Projesi bitmez hesabı bitmez yok deverdi yok kurbaydı Öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 abi karayolu da demiryolu da berbat vallahi aynı şekilde o proce saçmalıkları ile uğraşırken öle böle tiksinmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 abi bence çakıl taşını mıcır niyetine kullanıyorlar. raydan çıkarsa toprağa çarpıp takla atmasın diye kaydırma etkisi oluyor. tamamen salladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 raylar yere sağlam basar, zemine batmaz, yükü aktarmasını sağlar. titreşime falan da bişileri var. hiçbirini hatırlamıyorum ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 "tren raydan çıkarsa" diye bişey yok tabi demiryolu inşaatında. o balast yani gördüğünüz çakıl muhabbeti , raylardan gelen yükü dagıtması, genleşmeden dolayı oluşan hareketleri sınırlandırması, değişen yüklere ve devirlere maruz kalan demiryoluna rijit olmayan bi temel saglamak, bitkilerin yetişmesini geciktirmek hede hodo için kullanılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 said: abi karayolu da demiryolu da berbat vallahi ülkede yolsuzluk giderek artıyor.. yakında ışınlanırsınız da sizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 ankaradan kalktı tren istanbulda yaptı fren bu lafıma cevap veren .................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar