Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gösteriş Budadalaları Nefret Ediyorum...

Sorj

Öne çıkan mesajlar

bak üstte biri yazmış saçma saçma terimler sorcan. gitarda hebelek tutuşunu yapabiliyonmu şunu yapabiliyon mu çocuğu atlatıcak şekilde sonra olmadığını söyleyip bi güzel döt edicen[signature][hline]Birisi bilmem kaç tarihinde demiş ki :
Paticik bana karı bul lan Allahsız !!!
Mirage Icq'da demiş ki:
Predator (10:17 PM) :
terminale gittim çok iyi bir film ya
Mirage (10:17 PM) :
terminalör?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Estel_Anorien, 13 Eylül 2004 18:12 tarihinde demiş ki:
Gitar çalmayı bilsem kumsalda çalmam abi.. insanın yaptığı işe bi saygısının olması lazım. Eğer müzik yapmak için değil de insanları eğlendirmek için gitar çalıyorsan ortam maymunusun yani.

peki müziği neden yapıyosun?[signature][hline]Absolut, 10 Eylül 2004 23:56 tarihinde o kadar güzel demiş ki:
Keşke sigarayı her yaşa yasaklasalarda zoraki bıraksak. Çünkü gerçekten başa bela birşey sigara. İçen herkesin bırakmak istediği birşey. Burda çıkar birileri ben seviyorum vs vs vs der birazdan ama emin olunki o da hiç başlamamış olmayı ister. Bilerek hergün biraz zehir almaktan hiçbir farkı yok ve bu yasal.
Sosyal ağlarda paylaş

hayat boyu etrafinizda boyle yuzlercesi olacak alissaniz iyi olur ve laf dalasina girmek kimseye hic bir zaman fayda saglamaz, ki keza kalkip gitmekte yapilacak en yanlis harekettir.

kendinizi kucuk dusurmeden olabildiginiz kadar ilgi cekici olmak yapabileceginiz en iyi sey olur, ne de olsa en iyi defans guclu bir saldiridir.
Sosyal ağlarda paylaş

demi llama pati izmir bulu$masındada seko diye biri vardı böle kıl kapmı$tım gırı$cektım walla :-p[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pyr0, 14 Eylül 2004 14:57 tarihinde demiş ki:
demi llama pati izmir bulu$masındada seko diye biri vardı böle kıl kapmı$tım gırı$cektım walla :-p

tam arıza herıfta ben sonra onu bı yerde gordum bana selam vermedı kıcını kım kaldırdı ıse onun anlamadım gıttı valla[signature][hline]Ne sen Leylasın
Ne de Ben Mecnun
Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun
Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BOccOB, 13 Eylül 2004 22:24 tarihinde demiş ki:
said:
Estel_Anorien, 13 Eylül 2004 18:12 tarihinde demiş ki:
Gitar çalmayı bilsem kumsalda çalmam abi.. insanın yaptığı işe bi saygısının olması lazım. Eğer müzik yapmak için değil de insanları eğlendirmek için gitar çalıyorsan ortam maymunusun yani.

tabi...

zaten gitarı insanlar kendileri için çalıyor...

kendi çalıp kendi oynuyor di mi?

millete çalmayacaksan ne edecen müzik aletini arkadaş? Sokaktada çalarsın,konservatuarda da...

o yüzden 4 telli içi boş çalgıyla elinizdeki avcunuzdaki kızları tavlayan adamları lanetleyeceğinize 2 tel de siz çalmayı deneyin çok kıskandıysanız...

komik
7 senedir gitar çalıyorum ben 7 senedirde bir elin parmakları kadar insana çalmışımdır gitar.Ben ilk görende oeh falan olur zaten.Sennin için müzik aleti karşı cinsle iletişim kurma yolu olabilir ama benim için bir hobi.Daha öteyede gidemez.Kız arkadaşıma çalmadım ben daha gitar.Zaten bi işi iyi yapan biri ben süperim demez[signature][hline]thanatos, 4 eylül 2004 00.30 tarihinde halıya kusmuş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Mandrake-, 14 Eylül 2004 17:37 tarihinde demiş ki:
genel anlattıklarından şu çıkıyor
sorunları çözmek yerine sorunlardan kaçıyosun
bununla yüzleşmelisin,hayat boyu devam eden bi süreç çünkü bu

o kızla sen çıkmaya başlasaydın bu sefer belki kızla tartışıp ortamı terkedicektin kızla ayrılcaktınız

aslaa cıkmam onlarla öle tiplerden kaçarım başka şeyden kaçmam[signature][hline]hö?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...