Predator Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 bak üstte biri yazmış saçma saçma terimler sorcan. gitarda hebelek tutuşunu yapabiliyonmu şunu yapabiliyon mu çocuğu atlatıcak şekilde sonra olmadığını söyleyip bi güzel döt edicen[signature][hline]Birisi bilmem kaç tarihinde demiş ki : Paticik bana karı bul lan Allahsız !!! Mirage Icq'da demiş ki: Predator (10:17 PM) : terminale gittim çok iyi bir film ya Mirage (10:17 PM) : terminalör? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 takma kafaya be hoca sen olduğun gibi ol ööle adamı tes döndürcem apışıp kalıcak fln sende onun seviyesine düşme[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 said: Estel_Anorien, 13 Eylül 2004 18:12 tarihinde demiş ki: Gitar çalmayı bilsem kumsalda çalmam abi.. insanın yaptığı işe bi saygısının olması lazım. Eğer müzik yapmak için değil de insanları eğlendirmek için gitar çalıyorsan ortam maymunusun yani. peki müziği neden yapıyosun?[signature][hline]Absolut, 10 Eylül 2004 23:56 tarihinde o kadar güzel demiş ki: Keşke sigarayı her yaşa yasaklasalarda zoraki bıraksak. Çünkü gerçekten başa bela birşey sigara. İçen herkesin bırakmak istediği birşey. Burda çıkar birileri ben seviyorum vs vs vs der birazdan ama emin olunki o da hiç başlamamış olmayı ister. Bilerek hergün biraz zehir almaktan hiçbir farkı yok ve bu yasal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Olucak abisi :)[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında||||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Herhangi bir muzik aleti çalmasını bilsem her fırsatta çalardım. Allah biliyorda yetenek vermiyor demek :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 --dayı gitarın adı ne? --hö? --hayır anlamadım sürekli ondan bu kadar güzel bahsediosun da bize iş çıkar mı die mrk ettim:)[signature][hline]Mübarek Sazan - given by BabacumMostors AR-GE (araştırma geliştirme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 hayat boyu etrafinizda boyle yuzlercesi olacak alissaniz iyi olur ve laf dalasina girmek kimseye hic bir zaman fayda saglamaz, ki keza kalkip gitmekte yapilacak en yanlis harekettir. kendinizi kucuk dusurmeden olabildiginiz kadar ilgi cekici olmak yapabileceginiz en iyi sey olur, ne de olsa en iyi defans guclu bir saldiridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 said: Absolut, 14 Eylül 2004 13:29 tarihinde demiş ki: Herhangi bir muzik aleti çalmasını bilsem her fırsatta çalardım. Allah biliyorda yetenek vermiyor demek :) aynen =) kız görsem başlardım tıngırdatmaya kulana doğru tın tın yapardım =)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 sayenisde dom en uzun msjlarından birisini attı yani iş mi yaptıgınız?[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Başımıza taş yağacak.[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 az ve öz konuştu ama gene :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 boyle ınsanlar olmazsa olmazlar arasında valla uzak durmak ıstesekte bı yerden turuyorlar[signature][hline]Ne sen Leylasın Ne de Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Biri gitar çalıp hünerini gösterir diğeri gittiği evdeki PCnin problemini çözer veya PS2 harikalar yaratır yani insanların hünerleri veya daha doğrusu becerilerini geliştirme sebebi bunu diğer insanlarla paylaşmak içindir.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 demi llama pati izmir bulu$masındada seko diye biri vardı böle kıl kapmı$tım gırı$cektım walla :-p[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 said: Pyr0, 14 Eylül 2004 14:57 tarihinde demiş ki: demi llama pati izmir bulu$masındada seko diye biri vardı böle kıl kapmı$tım gırı$cektım walla :-p tam arıza herıfta ben sonra onu bı yerde gordum bana selam vermedı kıcını kım kaldırdı ıse onun anlamadım gıttı valla[signature][hline]Ne sen Leylasın Ne de Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 abi birisi zamanında heyoo kaykay aldım diye geziniyordu ortada ama... herneyse...[signature][hline]Do you mind if i always love you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 s2ci adam gitar çalar[signature][hline] curious about me ? photos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetica Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 bide azıcık rüzgar esse bile sırf marka diye barbour montlarını almadan dısarı cıkmayanlar vardır. mayıs ayının sonuna kadar inatla giyerler, eylül gelincede yine hemen montlarına sarılırlar bakırköy taksim beşiktaş gibi sayfiye yerlerde bu tiplere rastlayabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 said: Demon_of_Hell, 13 Eylül 2004 18:27 tarihinde demiş ki: ben kuytu yerle biliyorum tarif edeyim götür bir ara istersen onu :) - Kavga edicekseniz ben çok kötü bir yer biliyorum şurda. Ehahaha. Şöyle diyim, sahil gitaristliği.[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Ayrıca gitar çalmakta birşey yok ki?Fagot falan çalsın hadi bakalım.[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 said: OutTrader, 14 Eylül 2004 15:08 tarihinde demiş ki: abi birisi zamanında heyoo kaykay aldım diye geziniyordu ortada ama... herneyse... Evet geziniyorum amacım artislik değil ben 7 8 senedir kayıyorum...[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 genel anlattıklarından şu çıkıyor sorunları çözmek yerine sorunlardan kaçıyosun bununla yüzleşmelisin,hayat boyu devam eden bi süreç çünkü bu o kızla sen çıkmaya başlasaydın bu sefer belki kızla tartışıp ortamı terkedicektin kızla ayrılcaktınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 said: BOccOB, 13 Eylül 2004 22:24 tarihinde demiş ki: said: Estel_Anorien, 13 Eylül 2004 18:12 tarihinde demiş ki: Gitar çalmayı bilsem kumsalda çalmam abi.. insanın yaptığı işe bi saygısının olması lazım. Eğer müzik yapmak için değil de insanları eğlendirmek için gitar çalıyorsan ortam maymunusun yani. tabi... zaten gitarı insanlar kendileri için çalıyor... kendi çalıp kendi oynuyor di mi? millete çalmayacaksan ne edecen müzik aletini arkadaş? Sokaktada çalarsın,konservatuarda da... o yüzden 4 telli içi boş çalgıyla elinizdeki avcunuzdaki kızları tavlayan adamları lanetleyeceğinize 2 tel de siz çalmayı deneyin çok kıskandıysanız... komik 7 senedir gitar çalıyorum ben 7 senedirde bir elin parmakları kadar insana çalmışımdır gitar.Ben ilk görende oeh falan olur zaten.Sennin için müzik aleti karşı cinsle iletişim kurma yolu olabilir ama benim için bir hobi.Daha öteyede gidemez.Kız arkadaşıma çalmadım ben daha gitar.Zaten bi işi iyi yapan biri ben süperim demez[signature][hline]thanatos, 4 eylül 2004 00.30 tarihinde halıya kusmuş ki: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 said: -Mandrake-, 14 Eylül 2004 17:37 tarihinde demiş ki: genel anlattıklarından şu çıkıyor sorunları çözmek yerine sorunlardan kaçıyosun bununla yüzleşmelisin,hayat boyu devam eden bi süreç çünkü bu o kızla sen çıkmaya başlasaydın bu sefer belki kızla tartışıp ortamı terkedicektin kızla ayrılcaktınız aslaa cıkmam onlarla öle tiplerden kaçarım başka şeyden kaçmam[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 said: Estel_Anorien, 13 Eylül 2004 17:52 tarihinde demiş ki: gitarı ne için çaldığı belli işte adamın... hatun tavlamak için. Büyük ihtimalle yazın da kumsal gitarcılığı yapıyordur arkadaş. aa akoaly deme more than words bilmeden gerçek kumsal gitarcısı olamazsın:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar