Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 efendim enstutu bizim cart diye kimseye sormadan basvuru tarihini bu haftaya cekmis, bolumde butun hazirligi afis calismalarini duyurularini hatta sitelerini filan bile haziran-agustos arasina gore ayarlamislar diger bolumleri bilmiyorumda istanbul siyasal bilgiler isletme bizimki, programalrdan biri uluslarasi isletmecilik digeri tedarik zinciri yonetimi yabanci dil aranmiyor, alesten 55 i gecseniz atarsiniz kapagi ki benle iletisime gecin gerekirse gider hocalarla tanistiririm cuma gunune kadar basvuruyu yetistirirseniz iste ilki icin %40 filan, ikinci icin %80 filan girersiniz, ozellikle tedarik zinciri konusunda ozelden ulasin yardimci olayim, bilgi veriyim her sekil bi sevabimiz dokunsun patiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 seneye de yapar mısın bu iyiliği =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 pff gelecek ales e girecem. olsaydı bunu deneyebilirdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Biz bu ilkbahar doneminde girdik de ne oldu daha aciklanmadi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 bonus'a 12 taksit yapıyor musunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 ben 2 senedir master yapiyorum da noluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 noluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 az daha orada kalırsan amerigan vatandaşı yapıcaklarmış zaten seni opama ile konuştum haberler iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 seneye olsa güzel olur aslında uluslararası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Geçen sene aynı şeyi endüstri mühendisliği için de yaptılar. Tanıdık vardı, dedim şansımı deniyim; mayıs sonu bitti başvurular trolololol dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 dasaaa said: az daha orada kalırsan amerigan vatandaşı yapıcaklarmış zaten seni opama ile konuştum haberler iyi atarlar onu yakinda ordan sdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 pati kadrolaşıyor. aboo. masonik bi şeyler kuralım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 ops. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 abi senin hangi üniversitesi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 tiii ales males yok bende, lan gözgöre göre askerlik geliyorum diyo iyimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Başvur alessiz, sınavı kaçırdım sonra alırım söz de. Yerler belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Hangi üni la bu , biri onu da yazsaymış ? İstanbul Üniversitesi , SBE imiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 okuma bilmek sart galiba, o yuzden sizi almazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Adam sadece İstanbul demiş , hatta "istanbul siyasal bilgiler işletme" demiş , üniversite , enstitü , bölüm gibi adları gereksiz görüyorsunuz heralde. Okuman iyi de Türkçe'yi iyi kullanma ve isim bilgisi zayıf heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 "roket adam" said: eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar