Malkavian Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Elflerin ve Arwen in giydigi kolye nerede satılır acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 nette biyerde vardı amerikada satılıyo 100$ dı sanırım..[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 google dan evenstar pendant die arat bulursun[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Burda var. Bu da ofişıl.[signature][hline]Hayat sövünce güzel. [Bu mesaj Eraq tarafından 14 Eylül 2004 16:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 95 yuro bence pahalı..[signature][hline]Friend is a four letter word... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 napcan ki o kolyeyi kız arkına falan mı vercen. onu verene kadar elflere cok benzion cok güzelsin de aynı etkiyi yapar[signature][hline]Burax, 07 Eylül 2004 20:49 tarihinde demiş ki: fıse kablo takılı ıdı ucu bostu ıste dırek 220w ıste o zaman ılk kez carpıldım öldüm allahdan ayagımda lastık terlık wardı cok ölmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 tabi kız elfin ne olduunu biliosa -elfler kdar güzlesin... -ne?!?! elif kim!![signature][hline]Friend is a four letter word... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 birine doğum günü hediyesi falansa geliş süresine dikkat et ha sonra ortada kalırsın hediyesiz :)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Arwen'in Brooch'u : Arwen'in tac'ı (toka) : Arwen'in küpesi : Elrond'un tac'ı (toka) : Elrond'un yüzüğü : Galadriel'in tac'ı (toka) : Galadriel'in yüzüğü : Galadriel'in brooch'u : Son olarak Frodo'nun ve galadriel'e uğrayan diğer elemanların taktığı elf brooch'u : Öeh yoruldum ben, bilginize.[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..` [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 14 Eylül 2004 16:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 bunlar gerçek gümüşten felan mı yapılıyor? yok ya sanmıyorum plastik gibi duruyor. gerçek gümüş ve taşlardan yapsalardı ısmarlardım bir iki tanesini, cücelik damarım kabardı.. bir de plastik olmasına rağmen bir tanesine 300 dolar ister bunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 En pahalısı 120+ $. Hepsi gümüş. Zinciri olanlarında zincirleri gümüş. Galadriel'in brooch'undaki sahte inci. Evenstar ise sanırsam Swarovski kristali. Çok süper değil ama gerçek kristal sonuçta. Hepsi kaliteli ürünler.[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 para bulsam kılıcını kalkanını alırım hehe çok öle kolye broş merakım yok ondanda olabilir tabii:)[signature][hline]izinsiz gösteri MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 bende ilerde bir zaman alacağım sanırım bunlardan bir kaçını :) buarada sitede gümüş yazıyor[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 En ucuzu 65$ sanırsam ehe.[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 elf brooch'undaki yeşil taş da gerçek mi (hani zümrüt müdür nedir). eğer öyleyse direk alırım onu ehehe, fiyatı da makulmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Gladrielin yüzüğü süpermiş. Kız olsam alırdım :)[signature][hline]come forth my friend... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 bence güzel yapılmışlar alınası hediyeler.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelofdeath Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 walla alacağın kıza deymeli bence.baya pahalı heidyeler aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 ohhh hediyeye bak:) artık bildiğimiz gümüş yüzükler beyaz altın yüzükler dama atıldı:)[signature][hline]Mübarek Sazan - given by BabacumMostors AR-GE (araştırma geliştirme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Hayır zümrüt değil tabii ki ehurf.[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 bu harika bişi bea :) hayran kaldım :)[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimesGrandmaster zgrw[Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 kardeşimde güç yüzüğü vardı bayağı kaliteli bişey altından üzerindeki yazılar birebir gerçekti snaırım[signature][hline]thanatos, 4 eylül 2004 00.30 tarihinde halıya kusmuş ki: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Harbiden su yüzüğünü hakkıyla yapmışlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Elrond'un Yüzüğüne Hayran Kaldım Süper Bişi ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U''[Bu mesaj RaVena tarafından 14 Eylül 2004 18:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 evt elrond'un yüzüğüne bende göz koymuş durumdayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar