Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yüzüklerin Efendisi Kolye

Malkavian

Öne çıkan mesajlar

napcan ki o kolyeyi kız arkına falan mı vercen.
onu verene kadar elflere cok benzion cok güzelsin de aynı etkiyi yapar[signature][hline]Burax, 07 Eylül 2004 20:49 tarihinde demiş ki:
fıse kablo takılı ıdı ucu bostu ıste dırek 220w ıste o zaman ılk kez carpıldım öldüm allahdan ayagımda lastık terlık wardı cok ölmedim
Sosyal ağlarda paylaş

birine doğum günü hediyesi falansa geliş süresine dikkat et ha sonra ortada kalırsın hediyesiz :)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

Arwen'in Brooch'u :

Arwen'in tac'ı (toka) :

Arwen'in küpesi :

Elrond'un tac'ı (toka) :

Elrond'un yüzüğü :

Galadriel'in tac'ı (toka) :

Galadriel'in yüzüğü :

Galadriel'in brooch'u :

Son olarak Frodo'nun ve galadriel'e uğrayan diğer elemanların taktığı elf brooch'u :

Öeh yoruldum ben, bilginize.[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..`

[Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 14 Eylül 2004 16:56 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

bende ilerde bir zaman alacağım sanırım bunlardan bir kaçını :) buarada sitede gümüş yazıyor[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...